Nu am găsit un topic unde să mă pot prezenta, așa că am să o fac aici. Mă numesc Octavian, am 23 de ani, pasionat de modelism feroviar, jocuri video retro(în special jocurile de pe SNES și PC), și, normal, board games. Până acum colecția mea e destul de modestă, având doar jocul de bază de la Coloniștii din Catan, Risk revised edition și Dungeons and Dragons Legend of Drizzt. De asemenea mi-am mai făcut eu de la zero câteva jocuri ce mi s-au parut interesante dupa ce am vizionat pe youtube reviews de la Dice Tower( No thanks, Carnivale, Lemonade Stand, Carcassonne, etc) și cateva modificari și reguli noi la DnD(cum nu am Wrath of Ashardalon, a trebuit să îmi fac eu propriile reguli de campanie, am introdus cărți de magie și alte mici modificăari în joc).
Caut persoane care ar fi interesate să ne întâlnim la un gaming session, in ceva cafenea(eu mergeam in One more beer ca au mese mari, însă sunt deschis la sugestii), prietenii cu care jucam până acum au plecat din oraș si nu mai am cu cine juca
Aștept propuneri de locații și date de întâlnire.
Toate cele bune!