Am regandit putin planul de lupta din Ludic si vom continua sa facem, ocazional, si aici seri de jocuri. Insa, atat Ludicul, cat si serile noastre, se vor baza de acum incolo, in mare parte, pe jocuri de carti, de petrecere, de dexteritate si abstracte. Plus Catanul, normal
Astfel, am sustras din Ludic cateva jocuri grele care nu isi aveau locul acolo si am completat colectia cu jocuri care sa sustina cele spuse mai sus: Citadels, Infarkt, Arbos, Poker cu gandaci, Guillotine, Jungle Speed Deluxe.
Plus inca un joc care va fi surpriza pentru cei care vor veni marti, deoarece vom face si un mic concurs cu ajutorul lui. Jocul se incadreaza in aceeasi categorie ca si cele de mai sus, nu este nimic complicat si speram sa va distrati. Avem si niste premii: voucher de 50 RON pentru site-ul LOTB plus un voucher de 50 RON pentru consumatie in Ludic.
Cei din Ludic au facut si fete de masa, astfel ca s-a rezolvat problema meselor de pe terasa prin care ne tot picau piesele. De asemenea, au inchis terasa, au pus panouri termice si calorifere si, daca tot va e frig, au adus si vin fiert
Un alt lucru foarte important este ca toti cei care participa la seara de jocuri beneficiaza de 10% reducere la consumatie in seara respectiva.
Pentru rezervari, va rugam sunati la 0745.658.342