Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 22.09.2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- CostyBGB
- Special Meeple

Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 22.09.2010
Cum data trecuta am fost cam 8-9 oameni, miercuri, 22.09.2010, incepand cu ora 19:00, va asteptam in Ceainaria Tabiet, Str. Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania, la 3 ore de jocuri de societate si ceaiuri (ceainaria se inchide la ora 22:00).
Pentru confirmare, lasati un comentariu si precizati si ce jocuri vreti sa jucati sau aduceti.
Pentru confirmare, lasati un comentariu si precizati si ce jocuri vreti sa jucati sau aduceti.
-
haretel
Re: Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 22.09.2010
dc as fi singur, as veni primu' in fiecare saptamana ....
nu pot lipsi de la baita si biberonul de seara ...
have fun!
PS: ce va mai invidiez....!
nu pot lipsi de la baita si biberonul de seara ...
have fun!
PS: ce va mai invidiez....!
- CostyBGB
- Special Meeple

Si la noi in echipa muck este tatic de vreo luna de zile...
Tot cu baitza si biberonul de seara se indeletniceste...
Si il mai rapim la un joc, gaseste el timp...
Si il mai rapim la un joc, gaseste el timp...
-
haretel
Sa-i traiasca lui muck! Eu nu-mi prea permit, e unu' din task-urile mele 
poate o mai pacalesc pe maica-mea in cate-o seara si mai apar si io totusi
poate o mai pacalesc pe maica-mea in cate-o seara si mai apar si io totusi
-
muck
sa-ti traiasca si tie. sti cum e trebuie sa le faci pe toate sa fie toti multumiti. asta e indelednicirea noastra.
-
nuk3r
-
haretel
O intrebare mai potrivita ar fi: 'vrea cineva sa joace Shogun cu mine? / are cineva 5 ore libere pt un Shogun ?'
-
nuk3r
Din intrebare iti poti da seama ca nu stiu cam cu ce se mananca acest joc. Ma gandeam sa il cumpar, dar nu inainte sa il joc. Sunt convins ca am putea sa-l reducem la 4,5 oreharetel wrote:O intrebare mai potrivita ar fi: 'vrea cineva sa joace Shogun cu mine? / are cineva 5 ore libere pt un Shogun ?'
- tasurinchi
- King Meeple

Cand este jucat cu/de catre neinitiati Shogun poate dura, intr-adevar, si 5 ore. Dupa ce-l invata toata lumea, poate fi redus cu usurinta la 2 ore jumate - 3.
In alta ordine de idei, eu l-am luat fara sa am habar cu ce se mananca (mai jucasem doar Catan pana la el si nici de BGG nu cred ca stiam pe vremea aia) si nu-mi pare rau deloc, ba dimpotriva. E un joc excelent, cu un echilibru aproape perfect intre wargame si dezvoltare economica, iar turnul prin care se rezolva luptele este o inventie minunata (desi, ca si in cazul zarurilor, poate provoca frustrari).
In fine, daca vrei sa vezi mai bine cum functioneaza descarca si uita-te la filmuletul de aici -> http://www.bookshelfgames.com/permalink/ep008.html
Iar daca vrei sa-l si incerci si nu apuci sa o faci live, poti face un Walenstein (precursorul Shogunului, in opinia unora mai bun decat acesta) online pe spielbyweb.com (ma ofer sa joc cu tine si sa-ti explic, in caz ca nu apuci sa joci live
)
In alta ordine de idei, eu l-am luat fara sa am habar cu ce se mananca (mai jucasem doar Catan pana la el si nici de BGG nu cred ca stiam pe vremea aia) si nu-mi pare rau deloc, ba dimpotriva. E un joc excelent, cu un echilibru aproape perfect intre wargame si dezvoltare economica, iar turnul prin care se rezolva luptele este o inventie minunata (desi, ca si in cazul zarurilor, poate provoca frustrari).
In fine, daca vrei sa vezi mai bine cum functioneaza descarca si uita-te la filmuletul de aici -> http://www.bookshelfgames.com/permalink/ep008.html
Iar daca vrei sa-l si incerci si nu apuci sa o faci live, poti face un Walenstein (precursorul Shogunului, in opinia unora mai bun decat acesta) online pe spielbyweb.com (ma ofer sa joc cu tine si sa-ti explic, in caz ca nu apuci sa joci live
-
nuk3r
Multumesc mult!tasurinchi wrote:Cand este jucat cu/de catre neinitiati Shogun poate dura, intr-adevar, si 5 ore. Dupa ce-l invata toata lumea, poate fi redus cu usurinta la 2 ore jumate - 3.
Iar daca vrei sa-l si incerci si nu apuci sa o faci live, poti face un Walenstein (precursorul Shogunului, in opinia unora mai bun decat acesta) online pe spielbyweb.com (ma ofer sa joc cu tine si sa-ti explic, in caz ca nu apuci sa joci live)
-
adixor
Costy si Muck vor incerca diseara sa transmita un strem video live de la intalnirea BGB! Multa bafta! Il puteti privi aici:
http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... ght2-teste
http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... ght2-teste
- CostyBGB
- Special Meeple

Si se pare ca am reusit ceva acolo
... O sa incercam sa gasim unelte mai bune pentru urmatoarele evenimente. 
-
adixor
worked just fine! calitatea cam mica dar nu cred ca e mare loc de imbunatatiri.
- CostyBGB
- Special Meeple

Multumim tuturor celor care au participat la intalnire! In legatura cu imbunatatirea transmisiei, e posibil sa obtinem rezultate mai bune: am avut o camera incorporata la un laptop, si o camera web de rezolutie mica. Plus ca o camera era pe wireless....