RPG fans with a taste for Dead of Winter wanted
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- Keyser
- King Meeple

Re: RPG fans with a taste for Dead of Winter wanted
Sunt eu out pt miercuri.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Sper sa ne vedem cu alta ocazie domnu' Keyser.
Cum ramane pt maine? In Praporgescu sau Lupu? Vii si tu Luana? Ramane la 18:30?
Cum ramane pt maine? In Praporgescu sau Lupu? Vii si tu Luana? Ramane la 18:30?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
man, eu vin sigur, tocmai am renuntat la joaca de azi pentru maine. Facem o rezervare la Mihai, in Lente Dionisie Lupu, maine, de la 17:30, la etajul unu (camera lui Arthur) ? in mod normal nu se pot juca boardgames in alte locatii.
Mihai, ne citesti si tu pe-aici? Daca da, ne confirmi rezervarea, ca sa nu mai scriem la subiectul tau? Please frumos
Mihai, ne citesti si tu pe-aici? Daca da, ne confirmi rezervarea, ca sa nu mai scriem la subiectul tau? Please frumos
- adelindumitru
- Super Moderator

Off topic - ultima dată când am fost (decembrie) la Lente Dionisie Lupu parcă se juca la mansardă. s-a schimbat ceva?26octombrie wrote:man, eu vin sigur, tocmai am renuntat la joaca de azi pentru maine. Facem o rezervare la Mihai, in Lente Dionisie Lupu, maine, de la 17:30, la etajul unu (camera lui Arthur) ? in mod normal nu se pot juca boardgames in alte locatii.
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
WalkerBait
Hey guys,
Eu mai devreme de 6 nu pot ajunge. Am facut o rezervare in Dionisie Lupu, dar bag de seama ca s-a gasit o rezolvare mai buna? La rezervarea mea nu sunt sigur unde e localizata masa, dar rezervarea este facuta pe numele Vladimir.
Daca a facut cineva alta rezervare, please share the details ca sa stim unde ne gasim.
Eu mai devreme de 6 nu pot ajunge. Am facut o rezervare in Dionisie Lupu, dar bag de seama ca s-a gasit o rezolvare mai buna? La rezervarea mea nu sunt sigur unde e localizata masa, dar rezervarea este facuta pe numele Vladimir.
Daca a facut cineva alta rezervare, please share the details ca sa stim unde ne gasim.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Guys and gals,
Intrebare. Credeti ca avem sanse sa ne strangem la 6? Eu e posibil sa trebuiasca sa plec pe la un 8:30 - 8:40
. Daca incurc, zic pass si o las pe saptamana viitoare daca e, if not, pot lasa personajul meu in grija cuiva in caz ca vreti sa jucam scenariu lung si nu terminam. Eu tin minte ca jocurile mele au tinut cam 1:30 cu scenarii medii.
Repet, nu vreau sa incurc, deci imi ziceti ce credeti. Sorry de situatie, dar nu am cums a o aman
Intrebare. Credeti ca avem sanse sa ne strangem la 6? Eu e posibil sa trebuiasca sa plec pe la un 8:30 - 8:40
Repet, nu vreau sa incurc, deci imi ziceti ce credeti. Sorry de situatie, dar nu am cums a o aman
-
Imago
- Administrator

Eu pot sa vin la 6, desi prefer poate chiar si mai devreme.
- ProfessorChaos
- King Meeple

La mine a intervenit ceva neasteptat. Va anunt cat de curand posibil daca mai ajung sau nu. Imi pare rau...
- 26octombrie
- King Meeple

Eu vin (si daca am renuntat la intalnirea de ieri ca sa ma joc cu zombies si zombies nu vin, promit sa vin sa va musc, cand va e lumea mai draga
)
ajung pe la cinci si un pic. S-aduc ceva de joaca pana incepem?
ajung pe la cinci si un pic. S-aduc ceva de joaca pana incepem?
- ProfessorChaos
- King Meeple

Luana hates me. Sorry, eu nu mai ajung. Las ca merge mai bine in 4. Enjoy!
- 26octombrie
- King Meeple

-
WalkerBait
Ok, am sa incerc sa ajung si eu un pic mai devreme ca pe la 6 sa incepem jocul. Sorry to hear the list got shorter. Hope to see you next time!
- ProfessorChaos
- King Meeple

Don't worry. Ne intersectam sigur cu alta ocazie.
- Shaikan
- King Meeple

Salut,
Eu ajung pe la 6-6:15 cel tarziu. Stiu jocul in principiu(l-am jucat de vreo 2 ori) daca regulile sunt ca la cel de baza. Daca uit ceva voi intreba cand apare problema
Noroc
Eu ajung pe la 6-6:15 cel tarziu. Stiu jocul in principiu(l-am jucat de vreo 2 ori) daca regulile sunt ca la cel de baza. Daca uit ceva voi intreba cand apare problema
Noroc
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Shaikan
- King Meeple

Ati castigat? Inca o data, imi pare rau ca a trebuit sa plec putin mai devreme.
- 26octombrie
- King Meeple

A fost frumos, Alex, iar plecarea lui Flaviu ne-a adus cu ea si singura farama de speranta in castigarea jocurilor, pentru ca Flaviu, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, a fost prefacut si s-a dat cu zombies, dupa care, cand i-am dejucat planurile, s-a intors spre banditi, iar cand am lichidat banditiiShaikan wrote:Ati castigat? Inca o data, imi pare rau ca a trebuit sa plec putin mai devreme.
Asa am reusit si noi sa ajungem la liman, cu Vlad sacrificandu-si telurile personale for the greater good!
A fost fain, ce mi-a placut mie foarte tare a fost atmosfera de la masa; jocul e misto, singura chestie care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor fiind ca nu e intr-atat de imersiv cat zice lumea. Am trait alte jocuri mult mai intens (Middle Earth, K2, Robinson, MoM). Still, more than ok, would do that again.
Vlad, multumim frumos.
Flaviu, relax, a fost esential c-ai fost acolo (mie partea cu tradatul si table talk mi-a placut cel mai mult