Intalnire de Ziua Nationala @ Ceainaria Tabiet. 1.12.2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- CostyBGB
- Special Meeple

Intalnire de Ziua Nationala @ Ceainaria Tabiet. 1.12.2010
Miercuri, 1 Decembrie 2010, incepand cu ora 14:00, va invitam cu mic cu mare in Ceainaria Tabiet sa sarbatorim Ziua Nationala cu o serie de boardgames “old school”, adica “Jocuri instructiv educative produse de CentroCOOP, Ideal Boardgames si alte cooperative romanesti”: Bunul Gospodar, Turism, Raliul Oltcit, Enigma, Pentamino, Flex, Financial City, Catan, Reteaua Energetica, Capitaly, Piticot, Nu te supara frate etc. (sunt bineveniti si excentricii care vor sa joace jocuri straine).
Si ca sa fim in acord cu importanta culinara a evenimentului, pe langa “sandwichurile monstru” si prajituri, meniul va include sortimente variate si foarte populare: zacusca, fasole batuta, slaninuta, telemea si pentru cei mai mofturosi dintre voi, vom servi “parizer pe ziar“.
Pentru cei interesati, o parte din produse sunt de post, inclusiv prajituri.
Asa ca nu uitati: Miercuri, 1 Decembrie 2010, de Ziua Nationala, va invitam la jocuri de societate, de la ora 14, in Ceainaria Tabiet, strada Gheorghe Ionescu Gion, nr. 9.
Si ca sa fim in acord cu importanta culinara a evenimentului, pe langa “sandwichurile monstru” si prajituri, meniul va include sortimente variate si foarte populare: zacusca, fasole batuta, slaninuta, telemea si pentru cei mai mofturosi dintre voi, vom servi “parizer pe ziar“.
Pentru cei interesati, o parte din produse sunt de post, inclusiv prajituri.
Asa ca nu uitati: Miercuri, 1 Decembrie 2010, de Ziua Nationala, va invitam la jocuri de societate, de la ora 14, in Ceainaria Tabiet, strada Gheorghe Ionescu Gion, nr. 9.
-
had3z
Re: Intalnire de Ziua Nationala @ Ceainaria Tabiet. 1.12.2010
damn, eu mi-am luat vineri liber, ca se leaga de weekend. 
-
Dang
hmmm..esti sigur ca ai vrut sa scrii in topicul asta? Intalnirea a fost miercuri 
-
nuk3r
My guess: cu siguranta aici a vrut sa scrie. miercuri e la munca deoarece si-a luat vineri liber 
-
Ioana
Impresii, pareri, poze careva? Dati-ne mai multe detalii despre cum v-ati distrat la intalnire! (ca sa ne ofticam putin cei care n-am fost
)
-
Dang
Da, am reusit eu sa-l invat pe Costy Tikal si ..... surpriza ..... Twilight Struggle.
Carne de tun a fost
Povestea mai detaliata e la el pe blog, ca si pozele.
Eu nu-mi permit sa le pun aici, dar poate le pune el
Carne de tun a fost
Povestea mai detaliata e la el pe blog, ca si pozele.
Eu nu-mi permit sa le pun aici, dar poate le pune el
- CostyBGB
- Special Meeple

-
adixor
nici nu tre sa ai vreo poza cu dang la vreo intalnire... daca l-ai ratat iei o poza de la o intalnire mai veche cu el si Twilight Struggle si o sa fie cat se poate de actuala 
-
Dang
Dap, pozele sunt cam la fel, adversarul se mai schimba