intrebare-rugaminte: poate cineva sa aduca Discworld si Black Fleet?! Tare le-am juca, le iau daca nu le aduce altcineva, da parca tot creste teancul...
Intalnire nationala 1 Decembrie 2015 - Gura Râului
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: Intalnire nationala 1 Decembrie 2015 - Gura Râului
asa o sa fac
intrebare-rugaminte: poate cineva sa aduca Discworld si Black Fleet?! Tare le-am juca, le iau daca nu le aduce altcineva, da parca tot creste teancul...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cine mai pleaca astazi din Bucuresti cu masina si pe la ce ora? Ca poate calatorim grupati, in "haita"...
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Am deja in masina Empires: Age of Discovery, Mysterium, 7 Wonders duel, Russian+German Railroads, Broom Service, Las Vegas, Mafia de Cuba, Port Royal, Vampir Mau Mau, extensiile de Cards against humanity, Council of Four, Fool's Gold, Celestia si nelipsitul Start Player. Daca mai vreti ceva de la mine, inca nu e prea tarziu 
- Chuckila
- King Meeple

Nox, ca-i frig la munte si tre' sa ne incalzim cumva.omucu wrote:Daca mai vreti ceva de la mine, inca nu e prea tarziu
- AngelEye
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

Am ajuns, frumos, cald, miroase poate puțin prea mult a odorizant lemon. Foarte curat. Așteptăm parteneri de joacă. Si afară e o plăcere!
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Dacă nu fac cu capul, pana mâine la 11 ajungem și noi.
Azi încă am un stres cu targetul
Azi încă am un stres cu targetul
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- Miţã
- King Meeple

Nu vad crokinole in lista de jocuri.
Il aduc daca am loc in masina?
Il aduc daca am loc in masina?
- Chuckila
- King Meeple

Un "Da" de la mine.Miţã wrote:Il aduc daca am loc in masina?
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
- Chuckila
- King Meeple

In 10 min plecam si noi, pe la miezul noptii ar trebui sa ajungem.
Mihai, poti vb sa ne tina masa de seara, daca nu e prea tarziu?
Mihai, poti vb sa ne tina masa de seara, daca nu e prea tarziu?
- Miţã
- King Meeple

- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Foarte reusita intalnirea, ne-am simtit excelent! (omucu jr rules !!
))
Am reusit sa joc destule jocuri bune, compania si atmosfera au fost super, ca intotdeauna!
Sa vina urmatoarea!
Am reusit sa joc destule jocuri bune, compania si atmosfera au fost super, ca intotdeauna!
Sa vina urmatoarea!
- bogdanm
- King Meeple

Am ajuns si eu inapoi la Cluj, sper ca data viitoare sa impart masa cu mai multi oameni - aviz AngelEye, Eugen, Omucu 
sa ne vedem cu bine!
sa ne vedem cu bine!
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Am ajuns acasa dupa cea mai lunga intalnire nationala de pana acum. Partea nasoala a fost ca am fost in doua cabane, desi apropiate, ne-au facut sa jucam in doua locuri. Asta s-a simtit mai ales noaptea cand era lumea impartita deja si se muta greu dintr-o parte in alta. Partea buna e ca a mai fost inca o intalnire foarte reusita si am reusit sa ma revad si sa joc cu oameni care mi-s din ce in ce mai dragi.
Highlighturile au fost: Celestia (l-a jucat foarte multa lume, simpatic party game), un Cards against humanity epic si Start player-ul la care eram 5 oameni, trebuia sa inceapa cel care a facut dus cel mai recent si castigator a fost Angel Eye ca era singurul care si-a adus aminte cand a facut dus (cu 3 zile in urma).
Am jucat: Dreaming Spires, Vampir Mau Mau, Port Royal, Empires Age of Discovery (Age of Empires III, un joc care-l am de vreo 3 ani si-mi statea nejucat in colectie), Las Vegas, Celestia x 4, Cards Against Humanity x 3, 7 Wonders Duel x 4, Dead of Winter x 2, Black Stories, Celestia(party-hitul intalnirii) si Simurgh (inca un joc neterminat de la NSKN).
Multumesc Angel Eye pentru organizare si tuturor care au schimbat o vorba sau au impartit o masa cu mine pentru inca o intalnire excelenta!

Highlighturile au fost: Celestia (l-a jucat foarte multa lume, simpatic party game), un Cards against humanity epic si Start player-ul la care eram 5 oameni, trebuia sa inceapa cel care a facut dus cel mai recent si castigator a fost Angel Eye ca era singurul care si-a adus aminte cand a facut dus (cu 3 zile in urma).
Am jucat: Dreaming Spires, Vampir Mau Mau, Port Royal, Empires Age of Discovery (Age of Empires III, un joc care-l am de vreo 3 ani si-mi statea nejucat in colectie), Las Vegas, Celestia x 4, Cards Against Humanity x 3, 7 Wonders Duel x 4, Dead of Winter x 2, Black Stories, Celestia(party-hitul intalnirii) si Simurgh (inca un joc neterminat de la NSKN).
Multumesc Angel Eye pentru organizare si tuturor care au schimbat o vorba sau au impartit o masa cu mine pentru inca o intalnire excelenta!

- cristianf
- King Meeple

Am ajuns si noi de curand.
Multumim Mihai pentru organizare !
Multumim Cosmin pentru invitatia la Trickerion, fapt in urma caruia am fost feriti de pietrele de pe valea Oltului.
Multumim din nou Mihai ca ne-ai intors din drum.
Multumim Daniel ca ai scurtat pardida de Trickerion si am reusit sa iesim in fata celor 10 km veniti de pe valea Oltului.
Multumim tuturor celor prezenti pentru o intalnire foarte reusita si cu multe jocuri jucate !
Multumim Mihai pentru organizare !
Multumim Cosmin pentru invitatia la Trickerion, fapt in urma caruia am fost feriti de pietrele de pe valea Oltului.
Multumim din nou Mihai ca ne-ai intors din drum.
Multumim Daniel ca ai scurtat pardida de Trickerion si am reusit sa iesim in fata celor 10 km veniti de pe valea Oltului.
Multumim tuturor celor prezenti pentru o intalnire foarte reusita si cu multe jocuri jucate !
- AngelEye
- King Meeple

O intalnire reusita ca de obicei cand ma vad cu atatia oameni speciali
Multumesc celor care m-au suportat la masa cu ei nespalat de 3 zile
si sper ca la urmatoarea sa reusesc sa joc ceva si cu cei care nu am jucat pana acum, se stiu ei care deci clar nu scapati fara sa jucam
Nu a fost cea mai buna idee cu 2 vile separate insa se putea si mai rau adica sa luam prima varianta unde aveam vreo 3-4 vile separate
Pentru ca ne-am hotarat foarte tarziu sa facem intalnirea cred ca am avut noroc ca am gasit si astea 2 vile. Si cum majoritatea ziceau ceva de februarie nu cred ca ar fi rau sa ne organizam de acum si sa facem o rezervare cel tarziu sfarsit de decembrie, locatia probabil o sa fie Sighisoara sau tot Sibiu, daca aveti alte idei nu ezitati sa dati cu ele in forum 
Deci ne vedem cu siguranta la urmatoarea.
Nu a fost cea mai buna idee cu 2 vile separate insa se putea si mai rau adica sa luam prima varianta unde aveam vreo 3-4 vile separate
Deci ne vedem cu siguranta la urmatoarea.
- 26octombrie
- King Meeple

A fost Whaau
Cat despre partea cu 2 vile, pana la urma nici n-a fost rau, faptul ca luam masa in alta vila m-a facut sa iau cate o gura de aer de 3 ori pe zi, 1minut. Tot e ceva, altfel tare mi-e ca nu scoteam nasul afara
)
Pentru noi a fost de nota 10, tare va multumim! Hora mai avea nitel si plangea ieri, ca plecam...
Am descoperit locuri noi, am descoperit oameni noi si faini, am descoperit jocuri noi si am reusit sa joc o gramada din jocurile mele de care mi-era dor. A fost mai frumos decat mi-as fi imaginat
Cat despre partea cu 2 vile, pana la urma nici n-a fost rau, faptul ca luam masa in alta vila m-a facut sa iau cate o gura de aer de 3 ori pe zi, 1minut. Tot e ceva, altfel tare mi-e ca nu scoteam nasul afara
Pentru noi a fost de nota 10, tare va multumim! Hora mai avea nitel si plangea ieri, ca plecam...
Am descoperit locuri noi, am descoperit oameni noi si faini, am descoperit jocuri noi si am reusit sa joc o gramada din jocurile mele de care mi-era dor. A fost mai frumos decat mi-as fi imaginat