Hai sa ne jucam 06 - data: 15 Mai 2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Re: Hai sa ne jucam 06 - data: 15 Mai 2010
nu e o regula, decat cel mult de facto.. pentru ca majoritatea joaca euro. eu joc si ameritrash si imi plac foarte mult, e mai greu sa gasesc cu cine
.
-
chrislove
ameritrashurile care ne plac noua sunt : arkham, prophecy si last night on earth
oricare din astea e o buna alegere
oricare din astea e o buna alegere
- tasurinchi
- King Meeple

Daca nu intervine nimic neprevazut, vin si eu pe 15.
Pe mine m-ar atrage un Prophecy si/sau un Battlestar Galactica, ca tot il pomenea Adixor inainte de intalnirea trecuta.
Pe mine m-ar atrage un Prophecy si/sau un Battlestar Galactica, ca tot il pomenea Adixor inainte de intalnirea trecuta.
-
adixor
yee
prima lista:
adixor+chris
ioana + dan (?)
teox + oli (?)
vickdareaper
marian (?)
Connoiseur
tasurinchi x 2
mezak + mihaela
vai, ma innebunesc dupa momentul asta cand se strage de o lista pt o intalnire
prima lista:
adixor+chris
ioana + dan (?)
teox + oli (?)
vickdareaper
marian (?)
Connoiseur
tasurinchi x 2
mezak + mihaela
vai, ma innebunesc dupa momentul asta cand se strage de o lista pt o intalnire
-
adixor
si vine acel moment important in viata acestui topic (un fel de majorat!) cand ii cerem frumos Ioanei sa sune la Mandala.
Ioana, cand te plictisesti zi-ne si facem prin rotatie
eu in general urasc sa sun prin diverse locuri (mai putin cand mi-e foame si comand pizza
)
Ioana, cand te plictisesti zi-ne si facem prin rotatie
-
Ioana
No problem, sun maine dimineata pentru rezervare. Inca nu m-am plictisit 
-
chrislove
eu m-as baga la un citadels (desi l-am jucat de 2 ori, doar in 2, si s-ar putea sa fie mai misto in mai multi), si la un Battlestar galactica, ca am vazut pe undeva pe aici doritor
. asta daca e de acord si adixor, pt ca sa avem asigurat si povestitor de reguli
. dar daca e prins cu arkham, nu sunt sanse si de battlestar. decat daca mai e pe aici vreun alt "cititor in stele" (alea galactice
)
NB in general eu stiu regulile la jocurile pe care le-am jucat, pana in momentul in care trebuie sa le povestesc altora sau sa le joc. atunci apar f des intrebari "aaaaa...aici cum era?"
NB in general eu stiu regulile la jocurile pe care le-am jucat, pana in momentul in care trebuie sa le povestesc altora sau sa le joc. atunci apar f des intrebari "aaaaa...aici cum era?"
-
Connoisseur
Apropos de reguli si invatat, sunt tare curios sa vad daca imi depasesc recordul in a invata pe cineva cum stau treburile cu Arkham. Ultima data mi-a luat vreo 15 minute. Sper sa ajung la 10 minute 
-
adixor
poti sa-l predai si in 5 minute, dar o sa pierzi mai mult timp in timpul jocului per total cred. apropos, putem face un tutorial video adhoc daca e cineva interesat. eu sunt.
-
Connoisseur
Ahahaha, sunt convins ca ii poti explica cuiva si in 2 minute. Not the point. In 15 minute invat pe oricine jocul cap coada. Si nu ma refer neaparat la basics.
Si eu sunt pro pentru un tutorial video. Buna idee!
Oricum, cred ca ar trebui sa alegem dinainte un Ancient One vicios, nu ceva usor de omorat. Eu unul cel putin nu prea am fun cu jocul daca the Ancient One nu se trezeste la sfarsit si nu are loc un showdown pe muchie de cutit. But that's me
Si eu sunt pro pentru un tutorial video. Buna idee!
Oricum, cred ca ar trebui sa alegem dinainte un Ancient One vicios, nu ceva usor de omorat. Eu unul cel putin nu prea am fun cu jocul daca the Ancient One nu se trezeste la sfarsit si nu are loc un showdown pe muchie de cutit. But that's me
-
Ioana
Gata, rezervarea e facuta! Joaca poate incepe de la ora 12:30! 
-
adixor
hoooray! just like a wavin' flag.. a waving flag.. oo oooo
- VickdaReaper
- Super Moderator

Ce bine... Voi fi prezent la sigur, so be prepared...
@chrislove: As putea sa tin yo! tutorialul la Arkham si sa-l subtilizezi tu pe adixor pentru BG in cazul in care e nevoie... Asta daca nu cumva vrei sa amani jocul de BG pentru dupa cel de AH ca sa pot juca si yo!
@chrislove: As putea sa tin yo! tutorialul la Arkham si sa-l subtilizezi tu pe adixor pentru BG in cazul in care e nevoie... Asta daca nu cumva vrei sa amani jocul de BG pentru dupa cel de AH ca sa pot juca si yo!
-
chrislove
ooo, cat de faricita sunt ca se strang doritori de BG. nici nu stii de cand astept. rabdarea mea e nemarginita pt un joc cu cyloni(sau cylonitze
)
-
chrislove
deci cam care ar fi o lista propuneri de jocuri pt sambata? ca sa avem timp sa citim regulamente cat de cat/sau macar un tutorial video ceva.
eu as juca citadels si/sau jamaica (daca le are cineva) si/sau BG/prophecy si dixit evident
sau altceva mai apare la orizont
eu as juca citadels si/sau jamaica (daca le are cineva) si/sau BG/prophecy si dixit evident
sau altceva mai apare la orizont
-
adixor
eu arkham si battlestar galactica si le pot aduce pe ambele. da, si citadels desi am jucat doar de 2-3 ori si in 2. cred ca ma descurc oricum.
-
Ioana