Seara LOTB in Mystic Tree - Episodul 50 (23-05-2013)
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
tudro
Re: Seara LOTB in Mystic Tree - Episodul 50 (23-05-2013)
Pana acum am prezentat jocul de 3 ori. Lui Vall cred ca i-a placut, dar nu are timp sa vina la concurs, la fel sta treaba si cu un prieten, iar lui Plu nu i-a placut. Si prietenei i-a placut, dar nu are voie sa participe la concurs
si nici timp in ultima perioada.
-
Minel
Toti cei care se baga la concurs primesc din partea mea urmatoarea carte:

Bineinteles dupa ce le dau si un tag.

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Ginghis Han, io jocul nu-l stiu, da-mi place ce face cartea. N-ai putea, totusi, sa faci una mai targetata, doar pentru institutiile politice, de exemplu?!Minel wrote:Toti cei care se baga la concurs primesc din partea mea urmatoarea carte:
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
offtopic - .gif -ul de pe cartea promo a lui Minel e luat din intro-ul atomico-apocaliptic de la Terminator 2 = stiu sigur pt ca am vazut filmul ala la vremea lui de 50 de ori incat invatasem pe de rost si replicile
(caseta video era dublata de Irina Margareta Nistor..care traducea all the nasty things cu "du-te dracu'")..ce vremuri...
- Plu
- King Meeple

@Sebi Eu vreau sa joc Civ chiar si in 2...pt cei ce nu stiu inca jocul, se aseamana foarte mult cu cel de pe PC, asa ca daca sunteti amatori de strategie mai sunt 2 locuri libere....
tot @Sebi Cum te stiu amator si de Agricola, te bagi si la crescut porci ori vaci?
Pe la cat ajungi?...eu pot si de la 5...daca ajunge si Tudor , sau alti doritori putem sa incepem cu Agricola si apoi Civ-ul
tot @Sebi Cum te stiu amator si de Agricola, te bagi si la crescut porci ori vaci?
Pe la cat ajungi?...eu pot si de la 5...daca ajunge si Tudor , sau alti doritori putem sa incepem cu Agricola si apoi Civ-ul
-
tudro
Eu ajung la 5, dar nu pot sa promit ca ma bag pt ca s-ar putea sa am de explicat androidul 
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Ovcors ca ma bag si la Agricola
Ar trebui sa ajung fara probleme la 5 - 5:15 - sper sa nu intervina nimic neprevazut 
- Plu
- King Meeple

@tudro am un feeling ca pe la 5 nu o sa vina nimeni chitit pe invatat Androidtudro wrote:Eu ajung la 5, dar nu pot sa promit ca ma bag pt ca s-ar putea sa am de explicat androidul
- Plu
- King Meeple

Sebi am vazut ca tu ai Civ-ul cu expansion...daca poti il aduci tu sau doar extensia daca o ai separat, desi nu cred... am inteles ca e mai tare cu extensia si as vrea sa o incercsebik80 wrote:Ovcors ca ma bag si la AgricolaAr trebui sa ajung fara probleme la 5 - 5:15 - sper sa nu intervina nimic neprevazut
- sebik80
- King Meeple

- Plu
- King Meeple

super...ramane asa..aduc eu agricola cu extensie si goodies, si aduci tu civilizatia cu toata faima ei 
...ghost stories cred ca ramane acasa din pricina timpului care sper sa fie suficient pt cele 2
...ghost stories cred ca ramane acasa din pricina timpului care sper sa fie suficient pt cele 2
- cristianf
- King Meeple

O sa trec si eu cu Alexandra prin Mystic diseara. Nu stim 100% daca ramanem si la vreun joc, dar daca vrea cineva sa incerce ceva de la noi.. shoot !
-
MindAstray
@Arthur, Professor Chaos: Voi pe la cat ajungeti?
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
-
MindAstray
Ok. Si eu intentionez cam la fel. Sa vad cum e cu traficul de la ploaia asta, dar pana in 6 ar trebui sa fiu acolo oricum.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Eu cred ca ajung pe la 6 si s-ar putea sa vin si cu Raluca.
- sebik80
- King Meeple

@Plu - am gasit pe BGG un post cu raspunsul de la Kevin Wilson vizavi Brandenburg Gate - scroll way down 
http://www.boardgamegeek.com/thread/864 ... urger-gate
http://www.boardgamegeek.com/thread/864 ... urger-gate