Hai sa ne jucam 11 - data: 11 sept 2010 ora 14:00, Tabiet
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Jinks
Re: Hai sa ne jucam 11 - data: 11 sept 2010 (?)
Un +2 la mine.
O sa aduc Powerboats, Kutschfahrt zur Teufelsburg (sau mai pe englezeste Coach Ride to Devil's Castle) si probabil Heroes of Graxia.
As fi interesat de un Battlestar Galactica, mai ales daca e si cu expansion.
Nu e nimeni interesat de WoW TCG?
O sa aduc Powerboats, Kutschfahrt zur Teufelsburg (sau mai pe englezeste Coach Ride to Devil's Castle) si probabil Heroes of Graxia.
As fi interesat de un Battlestar Galactica, mai ales daca e si cu expansion.
Nu e nimeni interesat de WoW TCG?
-
chrislove
e cu expansion, evident
. doar ca l-am juact asa doar o data mai demult, si ar mai trebui sa mai trecem prin reguli o data. adixor, esti pe faza? 
-
nuk3r
-
Mihnea
nu stiu decit ca exista jucatori de WOW TCG in pub63. Daca stii pe careva de acolo esti binevenit in a ii chema la intilnireNu e nimeni interesat de WoW TCG?
Eu ramin in continuare interesat de jucatori de AGoT.
-
Jinks
Pub63 s-a mutat si se numeste Gamestop acum, sau ceva de genul. Ideea era sa gasesc niste amatori noi, ca oamenii care jucau acolo sunt putini si cu ei am tot jucat.
AGoT - cei doi prieteni cu care o sa vin sunt interesati sa joace si au mai si jucat in trecut (boardgame). Personal ma feresc de jocuri care dureaza mai mult de 2-3 ore, iar AGoT se incadreaza sigur in categoria asta. Prefer sa joc BSG.
Jocul de carti ar fi mai multe sanse sa il jucam (am si carti de trade, daca a mai facut cineva greseala sa isi cumpere de pe net).
AGoT - cei doi prieteni cu care o sa vin sunt interesati sa joace si au mai si jucat in trecut (boardgame). Personal ma feresc de jocuri care dureaza mai mult de 2-3 ore, iar AGoT se incadreaza sigur in categoria asta. Prefer sa joc BSG.
Jocul de carti ar fi mai multe sanse sa il jucam (am si carti de trade, daca a mai facut cineva greseala sa isi cumpere de pe net).
- tasurinchi
- King Meeple

E prima editie? Sau e editia mai noua de la DaVinci (care totusi se numeste un pic diferit Castle of the Devil)? Am pus de mult ochii pe asta, cred ca e foarte distractiv, pacat ca nu pot ajunge sambata sa-l incerc.Jinks wrote:Un +2 la mine.
O sa aduc Kutschfahrt zur Teufelsburg (sau mai pe englezeste Coach Ride to Devil's Castle)
-
Jinks
E editia Adlung-Spiele, din 2006, re-editata. Cartile sunt in germana cu subtitrari in engleza 
-
adixor
revin cu lista de doritori pentru sambata. Sa nu uitati ca si Duminica e zi de concursuri la Tabiet si se discuta aici:
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=66&t=554
Pentru sambata pana acum ar fi interesati:
chrislove + adixor (Battlestar Galactica)
Jinks +2 (Powerboats, Kutschfahrt zur Teufelsburg (sau mai pe englezeste Coach Ride to Devil's Castle) si probabil Heroes of Graxia)
nuk3r (Memoir?)
Mihnea + 5 probabil (AGoT si multe altele)
VickdaReaper?, taticu?
cine mai doreste, cine mai pofteste.
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=66&t=554
Pentru sambata pana acum ar fi interesati:
Jinks +2 (Powerboats, Kutschfahrt zur Teufelsburg (sau mai pe englezeste Coach Ride to Devil's Castle) si probabil Heroes of Graxia)
nuk3r (Memoir?)
VickdaReaper?, taticu?
cine mai doreste, cine mai pofteste.
- imba
- King Meeple

eu +2
Pai cred ca as mai fi si eu cu un set de RftG+GS, iar daca se arata cineva interesat, pot sa aduc si un Arkham Horror cu 1-2 extensii (desi dureaza cam mult si e cam complexut).
Pai cred ca as mai fi si eu cu un set de RftG+GS, iar daca se arata cineva interesat, pot sa aduc si un Arkham Horror cu 1-2 extensii (desi dureaza cam mult si e cam complexut).
-
taticu
aproape sigur vin si chiar plus 3-5 oameni, nu cred ca are rost sa aduci arkham, nu o sa ai loc de el... eu pot aduce steam cu extensie, lord of the rings confrontation, dominion ... dar la cat incepe treaba, ca seara am ceva intalnire...
- imba
- King Meeple

Si eu credeam ca locul ar fi o problema. De abia imi incape oarecum inghesuit pe masa din sufragerie. Atunci pot sa aduc Small World..
-
adixor
Re: Hai sa ne jucam 11 - data: 11 sept 2010 ora 14:00, Tabiet
UPDATE:
nuk3r (Memoir?)
VickdaReaper?, taticu?
imba +2 (Small World)
taticu +5 (Steam cu extensie, Lord of the rings Confrontation, Dominion)
nuk3r (Memoir?)
VickdaReaper?, taticu?
imba +2 (Small World)
taticu +5 (Steam cu extensie, Lord of the rings Confrontation, Dominion)
-
nuk3r
Are cineva Reteaua Energetica (Power Grid)? In multe review-uri il este descris ca un joc antrenant in care atat fetele cat si baietii se simt confortabil si ma gandesc sa il cumpar. Multumesc in avans
-
haretel
e un joc dragut dar nu e digerabil de oricine (multe calculte de facut, altora nu le place partea de licitatie ...) - parerea mea; cauta-l pe forum la 'cautare avansata' - au fost cateva discutii pe tema asta
-
nuk3r
Am citit despre el, as prefera sa-l joc sambata tocmai in ideea de a vedea cat de confortabil este.
-
Mihnea
Daca se joaca cu harta plina si toti participantii stiu jocul dureaza maxim 3 ore.AGoT - cei doi prieteni cu care o sa vin sunt interesati sa joace si au mai si jucat in trecut (boardgame). Personal ma feresc de jocuri care dureaza mai mult de 2-3 ore, iar AGoT se incadreaza sigur in categoria asta. Prefer sa joc BSG.
Am LCG baza+princes of the sun + vreo 10 chapter packs dar nu pre sint aranjate cartile in pachet, asa ca n-am nici undeck ca lumea facut, mai ales ca n-am jucat cam de 6 luni. am mai jucat acum vreo saptamina dar doar 2-3 jocuri, am testat rapid niste deckuri haotice
-
adixor
tare, nu am mai auzit o descriere asa interesantanuk3r wrote: in care atat fetele cat si baietii se simt confortabil
oricum, sunt curios la ce te-ai referit cu baietii si fetele, poate mai deschidem o discutie interesanta.
-
haretel
hahahahha; n-am vrut sa zic nimic ....
-
Jinks
Eu am jucat doar o data AGoT boardgame, acum vreo 3 ani, dar stiam jucatori infocati (si experimentati) pentru care jocul n-a durat niciodata mai putin de 4-5 ore. In 6 jucatori.Mihnea wrote:Daca se joaca cu harta plina si toti participantii stiu jocul dureaza maxim 3 ore.AGoT - cei doi prieteni cu care o sa vin sunt interesati sa joace si au mai si jucat in trecut (boardgame). Personal ma feresc de jocuri care dureaza mai mult de 2-3 ore, iar AGoT se incadreaza sigur in categoria asta. Prefer sa joc BSG.
Am LCG baza+princes of the sun + vreo 10 chapter packs dar nu pre sint aranjate cartile in pachet, asa ca n-am nici undeck ca lumea facut, mai ales ca n-am jucat cam de 6 luni. am mai jucat acum vreo saptamina dar doar 2-3 jocuri, am testat rapid niste deckuri haotice
Princes of the Sun chiar eram curios cum e, vroiam sa il iau si eu, impreuna cu Lords of Winter. Chapter packs n-am decat vreo 3, dar poate incropim niste deck-uri. Am expansion-ul Kings of the Sea daca vrei sa vezi House Greyjoy in actiune.
- imba
- King Meeple

As putea sa aduc si Carcassonne si aparent voi veni singur pentru ca prietenii vor fi plecati in weekend..