adixor wrote:got home. me happy. want more. good night.
mda.. nu rezist sa scriu si eu un mic review pentru a doua mare intalnire mare.
M-am jucat si nu am dormit. Ba chiar nici nu prea am mancat, dar nu am simtit. De-a lungul a 2 zile si nopti am reusit sa joc:
-
Memoir '44 cu Ioana, de 2 ori si cu scorul de 1/1 la victorii.
-
Tales of the Arabian Nights care nu i-a placut lui Costy, cam in acelasi mod in care nu i-a placut lui Dan (am zis ca nu e pentru toti, desi pana acum sunt foarte putine exceptii)
-
Gloom - doar cateva ture.. mi s-a parut o idee interesanta nu foarte bine pusa in aplicare
-
Dungeon Lords - desi din pacate datorita unei discutii importante a trebuit sa-l parasesc la un moment dat
-
BattleLine - un Knizia simpaticut care la inceput nu m-a atras dar cu timpul mi-am format o idee buna despre el
-
Buzz IT desi nu am mai fost inspirat ca in alte dati
-
Shipyard care desi m-a chinuit o ora cu regulile (pe care a trebuit sa mi le amintesc si explic noilor jucatori) mi-a placut mult
-
Cyclades in care am reusit sa nu castig desi am fost de mai multe ori foarte aproape, joc castigat de florinv
-
Mow de distractie inainte de plecare acasa
-
Bang care mi-a placut mult desi am reusit sa mor relativ repede in ambele jocuri jucate
-
Table 
nu tipati, au zaruri si piese pe o tabla de joc, sunt boardgame-uri

exista chiar si o poza compromitatoare facuta de costy sper sa nu vada lumina internetului
S-a mai jucat:
-
The Werewolves of the Miller's Hollow - de vreo 3 ori
-
Twilight Struggle - Dang vs Sebik, de 2 ori, si intr-un mod foarte tematic: sebik cu un tricou rosu pe care scria CCCP

-
Mr. Jack - de nenumarate ori de nenumarati oameni
-
Through the Ages - cred ca o singura data si nu prea am idee cine a castigat.
-
Puerto Rico la care Dang si-a dovedit maiestria si care a fost destul de cautat ca joc
-
Arkham Horror - care a durat foarte mult probabil si din cauza faptului ca erau multi incepatori.. Hastur a castigat din pacate spre supararea participantilor. Ii cer scuze ("pe aceasta cale") lui vick ca am intins jocul sa-l jucam dupa care mi s-a facut somn si am fugit la nani. Sper ca se poate balansa cu faptul ca am rezistat eroic! la Speicherstadt

-
Dominion - in multiple forme si extensii
-
Dixit - ca de obicei, jucat de multe ori si de mai multe grupuri
-
Tikal de cateva ori pentru exploratorii ambitiosi
-
Auf Achse din care nu am apucat sa gust desi piesele arata haios
-
Fluxx pe care l-am vazut la un moment dat in desfasurare
-
Carcassonne - care prinde oricand si oricum
-
Risk - si maestrul neincoronat al zarurilor
muck
-
Samurai care a placut audientei
-
Antike - intre 5 civilizatii dornice de cucerire
-
Mystery Express - parca a fost jucat la un moment dat dar nu mai stiu de cine
-
Ricochet Robots pentru ca e un filler excelent
-
A Game of Thrones despre care nu pot sa va spun nimic pentru ca e in categoria celor ce se invart des in jurul meu dar fac ce fac si nu ajung sa fie jucate
Ce doream si nu am apucat lasand pe alta data:
-
Axis and Allies (DIN NOU! nu se prinde jocul asta de noi neam)
-
Railroad Tyccon (de fapt mai degraba Steam, ca RT mai jucasem)
-
Conflict of Heroes pe care l-am tot amanat cu sebik pana cand am plecat
-
Runewars - am reusit sa-l asezam cat sa-l bagam la loc in cutie peste 10 minute cand ne-am reamintit ce monstru de joc este..
Imi pare rau ca paka a trebuit sa plece din cauza unor probleme (bine macar ca am rezolvat cu camera) si imi pare rau si ca nu au reusit sa ajunga cei ce isi doreau sa o faca. Imi pare rau ca nu am apucat sa joc jocurile de mai sus sau ca am inceput sai neterminat anumite jocuri (unele din motive importante). Am fost 30-35 oameni, s-au facut si plimbari de cules ciuperci, vick a sedus cateva vaci cu o vuvuzela (vuvuzea?), a fost o vreme extraordinara si nici ploile nu ne-au deranjat tare, nu am apucat sa facem si gratar (din nou) si per total a fost din nou o intalnire reusita.
Multumesc tuturor pentru participare si sper ca v-ati distrat suficient cat sa va ajunga.. pana la urmatoarea intalnire "locala"

have fun