Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
SarToTo
Baby Meeple
Baby Meeple

Re: Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu

25 Jul 2010, 23:14

Dang wrote:Mai bine iei ga..bang-ul si bei o bere sa te vindeci :)))))

Ha ha ha :P:D sau mai bine 3 una dupa alta ca merg mai bine :P:D
See You Later
And Don't Forget To Smile

Sigurros

25 Jul 2010, 23:18

weeee ce bine am iesit! :D

adixor

25 Jul 2010, 23:41

got home. me happy. want more. good night.

adixor

25 Jul 2010, 23:52

pentru ca mor de somn (am dormit din nou vreo 7 ore in 2 nopti) nu mai pot sta sa scriu ceva, dar Costy, mai harnic, deja are un articol proaspat si ceva poze (ziua/noaptea de vineri)

http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... 10-vineri/

adixor

26 Jul 2010, 00:29

adixor wrote:got home. me happy. want more. good night.
mda.. nu rezist sa scriu si eu un mic review pentru a doua mare intalnire mare.

M-am jucat si nu am dormit. Ba chiar nici nu prea am mancat, dar nu am simtit. De-a lungul a 2 zile si nopti am reusit sa joc:

- Memoir '44 cu Ioana, de 2 ori si cu scorul de 1/1 la victorii.
- Tales of the Arabian Nights care nu i-a placut lui Costy, cam in acelasi mod in care nu i-a placut lui Dan (am zis ca nu e pentru toti, desi pana acum sunt foarte putine exceptii)
- Gloom - doar cateva ture.. mi s-a parut o idee interesanta nu foarte bine pusa in aplicare
- Dungeon Lords - desi din pacate datorita unei discutii importante a trebuit sa-l parasesc la un moment dat
- BattleLine - un Knizia simpaticut care la inceput nu m-a atras dar cu timpul mi-am format o idee buna despre el
- Buzz IT desi nu am mai fost inspirat ca in alte dati
- Shipyard care desi m-a chinuit o ora cu regulile (pe care a trebuit sa mi le amintesc si explic noilor jucatori) mi-a placut mult
- Cyclades in care am reusit sa nu castig desi am fost de mai multe ori foarte aproape, joc castigat de florinv
- Mow de distractie inainte de plecare acasa
- Bang care mi-a placut mult desi am reusit sa mor relativ repede in ambele jocuri jucate
- Table :) nu tipati, au zaruri si piese pe o tabla de joc, sunt boardgame-uri :) exista chiar si o poza compromitatoare facuta de costy sper sa nu vada lumina internetului :)

S-a mai jucat:
- The Werewolves of the Miller's Hollow - de vreo 3 ori
- Twilight Struggle - Dang vs Sebik, de 2 ori, si intr-un mod foarte tematic: sebik cu un tricou rosu pe care scria CCCP :)
- Mr. Jack - de nenumarate ori de nenumarati oameni
- Through the Ages - cred ca o singura data si nu prea am idee cine a castigat.
- Puerto Rico la care Dang si-a dovedit maiestria si care a fost destul de cautat ca joc
- Arkham Horror - care a durat foarte mult probabil si din cauza faptului ca erau multi incepatori.. Hastur a castigat din pacate spre supararea participantilor. Ii cer scuze ("pe aceasta cale") lui vick ca am intins jocul sa-l jucam dupa care mi s-a facut somn si am fugit la nani. Sper ca se poate balansa cu faptul ca am rezistat eroic! la Speicherstadt :)
- Dominion - in multiple forme si extensii
- Dixit - ca de obicei, jucat de multe ori si de mai multe grupuri
- Tikal de cateva ori pentru exploratorii ambitiosi
- Auf Achse din care nu am apucat sa gust desi piesele arata haios
- Fluxx pe care l-am vazut la un moment dat in desfasurare
- Carcassonne - care prinde oricand si oricum
- Risk - si maestrul neincoronat al zarurilor muck
- Samurai care a placut audientei
- Antike - intre 5 civilizatii dornice de cucerire
- Mystery Express - parca a fost jucat la un moment dat dar nu mai stiu de cine
- Ricochet Robots pentru ca e un filler excelent
- A Game of Thrones despre care nu pot sa va spun nimic pentru ca e in categoria celor ce se invart des in jurul meu dar fac ce fac si nu ajung sa fie jucate

Ce doream si nu am apucat lasand pe alta data:
- Axis and Allies (DIN NOU! nu se prinde jocul asta de noi neam)
- Railroad Tyccon (de fapt mai degraba Steam, ca RT mai jucasem)
- Conflict of Heroes pe care l-am tot amanat cu sebik pana cand am plecat
- Runewars - am reusit sa-l asezam cat sa-l bagam la loc in cutie peste 10 minute cand ne-am reamintit ce monstru de joc este..

Imi pare rau ca paka a trebuit sa plece din cauza unor probleme (bine macar ca am rezolvat cu camera) si imi pare rau si ca nu au reusit sa ajunga cei ce isi doreau sa o faca. Imi pare rau ca nu am apucat sa joc jocurile de mai sus sau ca am inceput sai neterminat anumite jocuri (unele din motive importante). Am fost 30-35 oameni, s-au facut si plimbari de cules ciuperci, vick a sedus cateva vaci cu o vuvuzela (vuvuzea?), a fost o vreme extraordinara si nici ploile nu ne-au deranjat tare, nu am apucat sa facem si gratar (din nou) si per total a fost din nou o intalnire reusita.

Multumesc tuturor pentru participare si sper ca v-ati distrat suficient cat sa va ajunga.. pana la urmatoarea intalnire "locala" :)
have fun

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

26 Jul 2010, 00:37

Am pus si sambata :) . Ma bag la somn...
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

Dang

26 Jul 2010, 00:51

Poza 49 de la Costy (sambata) este BESTIALA

fixpix

26 Jul 2010, 02:24

Uau! La urmatoarea sedinta nu va mai incape terasa!
MOAR.jpg

adixor

26 Jul 2010, 09:32

@Ioana: multumim pentru poza de grup. Pentru cei ce nu au fost, nu suntem toti acolo din pacate si intr-adevar in curand nu o sa mai avem loc pe terasa :)

Si acum prima serie de poze, de la Costy:

Vineri

Sambata

Duminica

Asteptam si seria de poze de la Ioana. Rog si pe toti ceilalti care au facut poze sa-mi trimita un private message sa vedem cum facem sa mi le dati si apoi sa le pun pe net (eventual va dau un FTP pentru upload). Multumesc

had3z

26 Jul 2010, 10:07

eu am facut 2 ore jumate de la moeciu pana la sinaia :).
in total, plecat la 2, ajuns la 7, daaaamn.

in rest foarte fain. recomand ricochet rabbits si puerto rico

muck

26 Jul 2010, 10:16

Am facut mult pe drum pana la si de la Moieciu, am dormit putin, am mancat putin, am baut o tona de bere, dar a fost cu adevarat o experienta frumoasa. Salutare tuturor celor ce a-ti fost acolo.

adixor

26 Jul 2010, 10:18

had3z wrote:eu am facut 2 ore jumate de la moeciu pana la sinaia :).
in total, plecat la 2, ajuns la 7, daaaamn.

in rest foarte fain. recomand ricochet rabbits si puerto rico
ricochet robots :))
si am facut vreo 4 ore cu totul prin campulung-pitesti-A1 (sosea goala)

haretel

26 Jul 2010, 10:20

campulung-pitesti nu e cam praf sau au reparat-o ?

adixor

26 Jul 2010, 10:33

e foarte foarte ok (multe serpentine dar strada e ca noua). foarte rar zone mai proaste, am zburat pe acolo.

haretel

26 Jul 2010, 10:35

acum juma' de an se mergea cu 20/h pe drumu' ala ; era plin de gropane si in lucru :)

chrislove

26 Jul 2010, 10:38

adi, hari vb de campulung-pitesti, unde era drumul ala peticit si cu dale, si unde nu am mers cu 20/h, dar nici placut nu a fost.

drumul refacut era intr-adevar in zona rucar pana la campulung

adixor

26 Jul 2010, 11:00

hai ca nu a fost mare lucru nici ala.. sau ma rog, eu vad lucrurile din punctul de vedere al unui logan care nu prea se sinchiseste de gropi.

haretel

26 Jul 2010, 11:13

nici eu nu-mi menajez masina, crede-ma, doar ca ai avut noroc ca e facut (acum juma' de an, sigur nu era de mers pe acolo, nici pt logan)
E bine de stiut pt urmatoarele excursii in zona Bran-Moieciu

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

26 Jul 2010, 13:31

Salut si yo! pe toti cei care au fost prezenti la aceasta intalnire, in mod special pe organizatori, pe cei doi soferi pe care i-am avut si inca o data pe cei care au participat!!

A fost o experienta superba, pe care sper sa o repetam cat mai curand. M-am distrat de minune, am ras, am baut bere, am jucat destule jocuri (desi as fi vrut sa joc mult mai multe) si totul a fost sublim... :D Thumbs up and a big, big hug to everybody!!

Si i-as mai saluta in mod special pe jucatorii de Ga... Bang!, pe cei de Buccaneer pentru amintirile din acele doua jocuri... It was a f****n' blast, mark my words!!!

Poate o sa fac si niste review-uri la jocurile pe care le-am jucat, dar ceva mai tarziu. Acuma ma grabesc k ma asteapta pretenele mele, doamnele vaci (Fulga anyone?) !!
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”