Vreti sa vin cu ceva de acasa ? check out my signature
nu cred ca am ceva in plus fata de voi dar who knows

Eu din pacate nu pot sa mai ajung, nu am primit bilet de voie de acasa...adixor wrote:asta asa e, dar nu putem juca toata seara Werewolves. Am mai vorbit si cu Dan sa vad ce parere are si parerea generala este let's do it. Daca jocurile sunt misto si atmosfera la fel nu o sa ne deranjeze asa tare ca suntem mai multi. Asa ca vino cu 2 prieteni, aia mai cuminti sau care ti-au dat cadou un boardgame mai frumos la ultima zi de nastere)
Daca chiar o sa fim prea multi, macar o sa stim data viitoare si poate facem un dublu event, in zile diferite. oricum nu ma gandeam sa ajungem la cifra asta prea repede (as mai fi avut si eu vreo 2-4 prieteni interesati).

la asta ma gandesc si eu. sa vedem daca cererea se mentine. sau facem saptamanal, poate nu vor toti sa vina saptamanal si facem load-balancing asa..indy2001ro wrote:Oricum la cat interes se pare ca exista, cred ca ne putem organiza pe 2 zile chiar intalnirile, sambata si duminica. Eu cand voi veni sigur voi veni si cu sotia
Pe mine ma atrage Chrononauts. Poti sa-l aduci? Cu ocazia asta il si joci (daca nu l-ai jucat, asa cum ai scris pe BGG).haretel wrote:Yahoooo!
Vreti sa vin cu ceva de acasa ? check out my signature
nu cred ca am ceva in plus fata de voi dar who knows
Cred ca il pot tipari eu, numai ca in ultima vreme am avut probleme cu imprimanta color... Te anunt in timp util daca nu reusesc. Fac rost si de coli mai groase, numai ca nu am sleeves.adixor wrote: acum serios chiar caut o imprimanta color pentru vreo 15 pagini cu putina cerneala si text.. can anybody help?