Weekend la munte 14 - 16 decembrie 2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- tasurinchi
- King Meeple

Re: Weekend la munte 14 - 16 decembrie 2012
Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte, dar eu nu am facut niciodata pana acum rezervare fara avans, mai ales in strainatate. Sincer, nu mi se pare deloc dubioasa practica. Din punctul meu de vedere e absolut normal sa ceri o garantie, in special cand este vorba despre clienti noi, despre care stii foarte putine lucruri sau nu stii nimic. Nu vad de ce ar trebui sa aiba incredere deplina in mine un om care nu ma cunoaste si sa riste sa piarda bani pe ochi frumosi.
Totusi, mentionez ca pentru strainatate intotdeauna am facut rezervarile prin intermediul unor site-uri de booking, asa ca nu stiu cum functioneaza (sau cum ar trebui sa functioneze) lucrurile atunci cand ii contactezi direct pe cei ce ofera cazare.
Totusi, mentionez ca pentru strainatate intotdeauna am facut rezervarile prin intermediul unor site-uri de booking, asa ca nu stiu cum functioneaza (sau cum ar trebui sa functioneze) lucrurile atunci cand ii contactezi direct pe cei ce ofera cazare.
- cristianf
- King Meeple

Ii inteleg pe cei care cer avans. In fond si eu daca as avea o vila de inchiriat, n-as inchiria-o niciodata fara avans, decat eventual unor clienti cu state vechi si in care as avea incredere ca apar la usa. Nu de alta dar tara asta duce lipsa de orice mai putin de oameni neseriosi (ca sa nu zic nesimtiti). Nu zic ca vreunul dintre noi s-ar inscrie in categoria asta, zic doar ca ii inteleg.
-
Rautz
OK am inteles, vad ca pentru multi acest lucru nu reprezinta o problema.
Grija ca am putea pierde acele locuri e inexistenta: noi facem de exemplu rezervare pentru 10 camere. Chiar daca vine cineva cu banii jos sa ocupe una din camere, patronul nu va risca celelalte 9 camere.
Nu o sa mai insist pe subiect, eu v-am zis doar cum fac altii care organizeaza des astfel de lucruri, cel care se va ocupa acum de organizare are tot respectul si se va ocupa de acest lucru cum poate mai bine.
Dorinta mea este sa iasa cat mai bine.
De avut in vedere si ca va fi mult mai greu pentru toata lumea cu avans: coordonata toata lumea sa trimita banii cuiva, probleme cu oamenii care nu sunt 100% siguri ca vor merge cu 3 saptamani inainte, probleme mari daca respectiva perioada va fi viscol sau ninsoare abundenta in acea zona.
Cu siguranta insa se pot obtine reduceri pentru grup (chiar semnificative) asa ca cel care se ocupa de rezervari sa aiba acest lucru in vedere.
Nu uitati de asemenea sa intrebati proprietarul daca avem loc sa ne desfasuram pentru boardgames, e un detaliu esential.
Grija ca am putea pierde acele locuri e inexistenta: noi facem de exemplu rezervare pentru 10 camere. Chiar daca vine cineva cu banii jos sa ocupe una din camere, patronul nu va risca celelalte 9 camere.
Nu o sa mai insist pe subiect, eu v-am zis doar cum fac altii care organizeaza des astfel de lucruri, cel care se va ocupa acum de organizare are tot respectul si se va ocupa de acest lucru cum poate mai bine.
Dorinta mea este sa iasa cat mai bine.
De avut in vedere si ca va fi mult mai greu pentru toata lumea cu avans: coordonata toata lumea sa trimita banii cuiva, probleme cu oamenii care nu sunt 100% siguri ca vor merge cu 3 saptamani inainte, probleme mari daca respectiva perioada va fi viscol sau ninsoare abundenta in acea zona.
Cu siguranta insa se pot obtine reduceri pentru grup (chiar semnificative) asa ca cel care se ocupa de rezervari sa aiba acest lucru in vedere.
Nu uitati de asemenea sa intrebati proprietarul daca avem loc sa ne desfasuram pentru boardgames, e un detaliu esential.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Mda, park e blestem. Nu voi reusi sa ajung.
Numai bine si sa faci 1000 de poze.
Numai bine si sa faci 1000 de poze.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Aceeasi situatie si la noi. Decat sa incurcam lucrurile mai bine ne retragem. In cazul in care vom fi liberi in weekendul cu pricina, o sa gasim o cazare prin apropiere si venim in vizita pe capul vostruKeyser wrote:As veni si eu dar nu pot confirma 100% decat cu cateva zile inainte de weekend-ul respectiv. Oricum daca apar pe acolo nu cred ca o sa ma alungati)
- AngelEye
- King Meeple

Din pacate nici eu nu o sa pot confirma decat cu putin timp inainte, deci daca reusim sa venim ma iau de manute cu adrim si kayser si venim pe capul vostru 
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
- Keyser
- King Meeple

AngelEye wrote:Din pacate nici eu nu o sa pot confirma decat cu putin timp inainte, deci daca reusim sa venim ma iau de manute cu adrim si kayser si venim pe capul vostru
Eu zic sa o luam si pe Claudia ....
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- AngelEye
- King Meeple

Vezi ce inseamna sa nu ai ceva pe deget, erau incluse la pachet si claudia si cosmina 
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
heiiii, si eu ma iau de mana cu voi
ca sunt in aceasi barca n_n
traiasca viata sociala
traiasca viata sociala
-
cristina
Asadar, lista cu cei care merg sigur la munte in weekendul 14 - 16 decembrie 2012 este:
1. cristina+marius
2. cristianf+alexandra
3. costy+carmen
4. sebik+otilia
5. plu+1
6. mihai+vick+deeug
7. bahaus+anca
Cu cine ar putea merge in masina si ei?
Unde vreti sa mergem? Zic asta pentru ca s-au ridicat 2 probleme:
1. inchiriem o vila mai mica unde vom fi doar noi sau inchiriem 7 camere (6 duble si 1 tripla
) intr-o vila mai mare (in caz ca ar mai fi camere disponibile, i-am putea primi si pe cei care se hotarasc in ultimul moment)?
2. ne aventuram si mergem spre Moeciu incolonati sau ne orietam spre ceva mai aproape, gen Campina, ca sa nu avem emotii cu inzapezirea?
1. cristina+marius
2. cristianf+alexandra
3. costy+carmen
4. sebik+otilia
5. plu+1
6. mihai+vick+deeug
7. bahaus+anca
Unde vreti sa mergem? Zic asta pentru ca s-au ridicat 2 probleme:
1. inchiriem o vila mai mica unde vom fi doar noi sau inchiriem 7 camere (6 duble si 1 tripla
2. ne aventuram si mergem spre Moeciu incolonati sau ne orietam spre ceva mai aproape, gen Campina, ca sa nu avem emotii cu inzapezirea?
- mihai
- Special Meeple

sincer, prefer sa fie vila mai mica si sa fim doar noi; e ok si campina si moeciu din partea mea.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu nu am preferinte vis-a-vis de locatie. Totusi, trebuie sa ne asiguram ca acolo unde mergem avem pe ce sa jucam. Din experienta mea de calatorie, atunci cand am inchiriat o vila mai mica (8-14) persoane, nu prea am avut resursele necesare de joaca. Adica aveam o singura masa mare la care mancam, masa care ar fi acomodat maximum 2 jocuri (si un colt de barbut pentru cei care nu vor sa joace la standardele unui campionat mondial in acest sport, i.e. pe jos). In cel mai bun caz, mai exista o masa afara (pentru inca un joc), dar care acum ar iesi din discutie...
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
eu nu am preferinta de locatie.. important e, asa cum sublinia si Vick, sa avem mese optime pt boardgames... daca e pensiune mica, cred ca sansele nu-s mari, dar daca proprietarii sunt fani boardgames nu se stie niciodata 
- cezar
- Teen Meeple

Vrem si noi daca nu e prea tarziu. 2 persoane: andra + cezar. 
-
cristina
Am gasit Pensiunea Comarnic.
Este disponibila si nu cere avans, plata o vom face acolo cu posibilitatea de a mai negocia putin. Pretul este 80lei/camera dubla si 100lei/camera dubla mai mare (are o canapea extensibila pentru 2 persoane si daca se foloseste canapeaua se mai adauga 25lei pt lenjerie
). Pensiunea are restaurant si sala de conferinte unde sunt 6 mese disponibile pentru noi (le puteti vedea in poze). Cum vi se pare?
@cezar: Daca ne hotaram la vila de mai sus, locuri mai sunt in camerele mai mari 100lei/camera.
Este disponibila si nu cere avans, plata o vom face acolo cu posibilitatea de a mai negocia putin. Pretul este 80lei/camera dubla si 100lei/camera dubla mai mare (are o canapea extensibila pentru 2 persoane si daca se foloseste canapeaua se mai adauga 25lei pt lenjerie
@cezar: Daca ne hotaram la vila de mai sus, locuri mai sunt in camerele mai mari 100lei/camera.
- cristianf
- King Meeple

-
cristina
Restaurantul este doar pentru clienti si putem folosi si acele mese in timpul zilei pt joace.