Sesiuni jocuri @ LENTE & SOTRON - IANUARIE 2017
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Re: Sesiuni jocuri @ LENTE & SOTRON - IANUARIE 2017
@ all - pai parca eram doua mese de cate 3 oameni. In conformatia actuala eu sunt tentat sa nu mai vin. Nu de alta, dar nu vreau sa joc Mombasa si World's Fair 1893 doar in 2.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
ce-a zis si domnu'arthuriovan wrote:@ all - pai parca eram doua mese de cate 3 oameni. In conformatia actuala eu sunt tentat sa nu mai vin. Nu de alta, dar nu vreau sa joc Mombasa si World's Fair 1893 doar in 2.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Hai ca trec eu in barca Mombasa + World's Fair, ca sa ramanem la planul initial de doua mese de 3. 
- CostyBGB
- Special Meeple

Pentru cei care se baga la Railroad Revolution, va puteti uita pe acest tutorial de 26 de minute... poate uit ceva
- 26octombrie
- King Meeple

Arthur, eu zic sa lasam oamenii sa se joace frumos la masa de patru. Vick e foarte dragut ca s-a oferit dar, cum el e primul care s-a aratat interesat de Steam, hai sa-i lasam sa umple camera de abur... Multumim, Vick
Poate ne jucam la mine sau la tine, azi sau maine, ce zici?
Poate ne jucam la mine sau la tine, azi sau maine, ce zici?
- arthuriovan
- King Meeple

Pana la urma am vorbit cu Luana si o sa jucam Mombasa + World's Fair 1893. Le-am luat la mine, ajung pe la 5:30 in Lente. Am sa fac rezervarea pentru doua mese de cate trei persoane.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Aoleu. Am creat confuzie. Eu eram al patrulea om la masa de 3. Iar Vick a fost cel ce a vrut trenulețe. Mă bag eu la Mombasa dacă veniți.
@Costy: Am văzut ieri filmulețul ăsta. Un idiot cel ce explică. E all over the place. Vorbește mult prea mult până să prezinte acțiunile, motiv pentru care 3/4 din ce spune anterior descrierii acțiunilor nu are sens decât la al doilea view. Plus, mai amestecă și elemente de ”strategie” cu regulile. Nota 1 pentru așa explicație de reguli. So, dacă e de văzut de 2 ori pentru a pricepe despre ce e vorba (ducând filmulețul la 56 minute), mai bine acest play-through de 50 min:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... gkeg370KXA
@Costy: Am văzut ieri filmulețul ăsta. Un idiot cel ce explică. E all over the place. Vorbește mult prea mult până să prezinte acțiunile, motiv pentru care 3/4 din ce spune anterior descrierii acțiunilor nu are sens decât la al doilea view. Plus, mai amestecă și elemente de ”strategie” cu regulile. Nota 1 pentru așa explicație de reguli. So, dacă e de văzut de 2 ori pentru a pricepe despre ce e vorba (ducând filmulețul la 56 minute), mai bine acest play-through de 50 min:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... gkeg370KXA
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- arthuriovan
- King Meeple

@ Mihai - ne poti ajuta cu doua mese in camera de deasupra barului (6 persoane) de la ora 17:30? Am sunat pentru rezervare si nu mi s-au confirmat mesele dorite; persoana cu care am vorbit parea ca nu intelege ce doresc - tot insista ca se poate juca doar la mansarda... Mersi mult.
- mihai
- Special Meeple

Am notat si trimis rezervarea, ar trebui sa fie totul ok.
Scuze, mai sunt si oameni noi si nu stiu de toate aranjamentele, in mod oficial se joaca doar la mansarda, in principiu doar cei de pe forum au 'derogare'
Scuze, mai sunt si oameni noi si nu stiu de toate aranjamentele, in mod oficial se joaca doar la mansarda, in principiu doar cei de pe forum au 'derogare'
- arthuriovan
- King Meeple

Multam mult
. Am simtit eu ca nu prea eram pe aceeasi lungime de unda cu interlocutoarea
de la telefon...
- mihai
- Special Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Salut Mihai. Poti te rog sa ne rezervi si noua 2 mese in camera de deasupra barului (de la 17:30 astazi). Probabil o sa fim 7 persoane. Tks
- mihai
- Special Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

Mihai, pentru ca nu stiu daca ajungi sa vezi toate subiectele si stiu ca la asta ai sigur "subscribe", scriu si-aici, cu rugamintea de a ne rezerva masa din camera lui Arthur, de la 5, astazi. Suntem 4-5. Multumesc frumos.
- Haddeo
- King Meeple

eu zic sa ramana: King Arthur's Table de acum inainte26octombrie wrote: masa din camera lui Arthur

Last edited by Haddeo on 15 Feb 2017, 12:36, edited 1 time in total.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- mihai
- Special Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

Mihai, multumesc!
Arthur, ai vazut cum te-ai facut si cu masa?
Pretty weird though for today: Arthur' Round Table surrounded by Zombies...
Arthur, ai vazut cum te-ai facut si cu masa?
Pretty weird though for today: Arthur' Round Table surrounded by Zombies...
- 26octombrie
- King Meeple

stie cineva, dintre cei care mai vin cu masina in lente, unde sunt sanse mai mari de parcare?
- Haddeo
- King Meeple

daca ajungi in intervalul 5 - 5.30 e foarte posibil sa gasesti locuri chiar pe strada (din piata Lahovari) , pleaca cei care lucreaza acolo si nu apuca sa vina cei care locuiesc pe acolo26octombrie wrote:stie cineva, dintre cei care mai vin cu masina in lente, unde sunt sanse mai mari de parcare?
altfel, mai mergi inainte, faci dreapta, pe Strada lui Arthur (wink wink) si iar dreapta pe Pitar Mos si iar dreapta si poti sa te plimbi putin in bucla.
mai sunt locuri de parcare legale in piata Lahovari
But what if they are creating the disaster within themselves?