Venind la spartul targului, nu prea am ce adauga. De
Tide of Iron nu o sa va zic nimic (prietenii stiu de ce

) dar am aflat ca sebik are Conflict of Heroes si nu cred ca scapa data viitoare

.
Tales mi-a placut mult ca de obicei si
MoW a fost suuper tare si potrivit perfect pe moment. Mi-a parut rau ca nu prea am putut juca
Ricochet Robots care imi place foarte mult dar nu au intrat zilele in sac.
Per total inca o intalnire minunata la care era sa nu vin si bine am facut ca am venit. As vrea sa ii felicit pe vajnicii afaceristi din
Le Havre pentru hotararea de care au dat dovada si au dus jocul la bun sfarsit desi a durat destul de mult si multumesc in general tuturor pentru ca au fost duse jocurile la bun sfarsit (cu exceptia unui
Tales cred). Pentru ca mie imi plac listele, s-a jucat:
-
Tide Of Iron
-
Battlestar Galactica
-
Le Havre
-
Tales of the Arabian Nights
-
Ticket to Ride
-
Race for the Galaxy
-
Citadels
-
Mow
-
Ricochet Robots
O informatie de (nu chiar) ultima ora este ca datorita unui cumul de factori (tare asta nu? pot sa ma fac politician...) nu ma voi mai putea ocupa de organizarea intalnirilor cel putin cateva saptamani/luni.
Asta inseamna ca incurajez orice spirit mai vioi si care are putin timp liber sa organizeze oamenii pe forum sa deschida topic-uri cum am facut pana acum, sa propuna date de intalnire, etc. Pe scurt trebuie sa faca asta: deschide topic, stabileste si mentine lista cu cine/cand vine, ce jocuri aduce, comunica cu Ioana care face rezervarile, etc. Din ce am mai vorbit cu unul cu altul pe la Mandala va pot da data urmatoarei intalniri, 4 iulie, de ziua americii

. Ar fi bun un
1960 - the making of a president la intalnirea asta

Asa ca sper sa existe un viteaz care sa preia hatzurile pentru urmatoarea intalnire de pe 4 iulie, si evident nu trebuie sa fie neaparat unul si acelasi viteaz de fiecare data, la fiecare intalnire, depinde de timpul si disponibilitatea fiecaruia. Intre timp nu uitati si de intalnirile Taraba de Jocuri si evident ar fi bine sa nu se propuna date de intalnire in aceleasi zile cu TdJ.
Va urez bafta cu organizarea si nu rasuflati usurati ca nu scapati de mine la nici o intalnire