Nationala anyone?
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Proof
- Chief Meeple

Re: Nationala anyone?
Am trimis, avansul. Multumesc de ajutor Mihai !
Si as dori sa reiau intrebarea:
Este cineva care calatoreste din Cluj si inapoi si ar avea un loc in plus in masina ?
Si as dori sa reiau intrebarea:
Este cineva care calatoreste din Cluj si inapoi si ar avea un loc in plus in masina ?
- suf
- King Meeple

1. Haddeo + 1 + 2 (27 aprilie - 1 mai)
2. 26octombrie + 1 (27 aprilie - 1 mai)
3. Andi si Lore
4. Boss cu lada de bere (90% - 27 apr - 1 mai)
5. omucu + 1
6. Sol23 + 1
7. Shaikan + 1
8. Proof (27 aprilie - 1 mai) - (as avea nevoie de transport de la Cluj la pensiune si inapoi)
9. BogdanM + 1 (50%)
10. CristiQ (28-30 aprilie) (51%)
11. SuperSuf + MegaCristinutza
3. Andi si Lore
4. Boss cu lada de bere (90% - 27 apr - 1 mai)
5. omucu + 1
6. Sol23 + 1
7. Shaikan + 1
8. Proof (27 aprilie - 1 mai) - (as avea nevoie de transport de la Cluj la pensiune si inapoi)
9. BogdanM + 1 (50%)
10. CristiQ (28-30 aprilie) (51%)
11. SuperSuf + MegaCristinutza
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
AngrySmurf35
- 26octombrie
- King Meeple

in principiu eu. lasa-mi un nr. de telefon pe PM si ne-auzim.AngrySmurf35 wrote:As avea nevoie de transport, eu + 1 persoana, din Bucuresti. Se ofera cineva?
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Nu uita sa te treci pe lista de mai susAngrySmurf35 wrote:As avea nevoie de transport, eu + 1 persoana, din Bucuresti. Se ofera cineva?
- AngelEye
- King Meeple

3. Andi si Lore
4. Boss cu lada de bere (90% - 27 apr - 1 mai) + Sol23
5. omucu + 1
6. Shaikan + 1
7. Proof (27 aprilie - 1 mai) - (as avea nevoie de transport de la Cluj la pensiune si inapoi)
8. BogdanM + 1 (50%)
9. CristiQ (28-30 aprilie) (51%)
10. SuperSuf + MegaCristinutza
11. AngrySmurf35 + 1
Cam astia am fi pana acum teoretic, mai sunt inca pe aceasta lista cateva persoane care nu au dat avans inca deci nu sunt sigur ocupate camerele.
Daca toti cei de aici vin atunci ar mai fi o singura camera libera asa ca doritorii sunt rugati sa se grabeasca sau o sa trebuiasca sa gasim locuri la pensiuni alaturate
O sa incerc sa ajung azi sau maine pe la pensiune si sa pun niste poze cu sala de joaca.
3. Andi si Lore
5. omucu + 1
6. Shaikan + 1
7. Proof (27 aprilie - 1 mai) - (as avea nevoie de transport de la Cluj la pensiune si inapoi)
8. BogdanM + 1 (50%)
11. AngrySmurf35 + 1
Cam astia am fi pana acum teoretic, mai sunt inca pe aceasta lista cateva persoane care nu au dat avans inca deci nu sunt sigur ocupate camerele.
Daca toti cei de aici vin atunci ar mai fi o singura camera libera asa ca doritorii sunt rugati sa se grabeasca sau o sa trebuiasca sa gasim locuri la pensiuni alaturate
O sa incerc sa ajung azi sau maine pe la pensiune si sa pun niste poze cu sala de joaca.
- AngelEye
- King Meeple

In caz ca nu gasiti transport din Bucuresti (desi poate va cuplati cu 26 octombrie daca vine) va recomand Bla Bla CAr un serviciu pe l-am folosit destul de des si am fost foarte incantat de el, acelasi lucru este valabil si pentru Proof daca nu gasesti transport. Probabil nu veti gasi fix pana in Gura Raului insa cu siguranta din Sibiu este destul de usor de ajuns. In caz ca nu ne sincronizam cu vreo masina din cei care vin este transport cu autocarul de la Transmixt insa recomand sa fie sunati si sa nu va luati dupa programul afisat pe netAngrySmurf35 wrote:As avea nevoie de transport, eu + 1 persoana, din Bucuresti. Se ofera cineva?
Oricum vom mai discuta in zilele apropiate de intalnire sa vedem cum ne descurcam, la cati suntem e aproape imposibil sa nu gasim variante.
La mine e ocupat de Sahikan + 1(la feminin desigur
- 26octombrie
- King Meeple

Vine 100%. Ti-am zis, nu-mi merge tokenul de plata electronica, de-aia n-am platit. Daca e esential, spune-mi si rog pe cineva sa plateasca pentru mine. Oricum, sunt persoane care au achitat integral, deci omului i-a intrat un avans suficient, zic euAngelEye wrote: poate va cuplati cu 26 octombrie
In alta ordine de idei, nu facem si noi o lista cu ce se vrea, ce se-aduce?! Hora deja creioneaza scenarii de joaca si-si face liste
- AngelEye
- King Meeple

Eu nu stiu pe nimeni care a achitat integral dar daca zici tu asa o fi26octombrie wrote:Vine 100%. Ti-am zis, nu-mi merge tokenul de plata electronica, de-aia n-am platit. Daca e esential, spune-mi si rog pe cineva sa plateasca pentru mine. Oricum, sunt persoane care au achitat integral, deci omului i-a intrat un avans suficient, zic euAngelEye wrote: poate va cuplati cu 26 octombrie
Nu este o problema de bani ci de ocupare a camerelor asa ca daca vrei pot da eu avans pentru tine si ne vedem noi la o joaca sau direct la nationala
- 26octombrie
- King Meeple

Zic eu
Inteleg ca dumneata te joci mai aproape lately? Mi-ar placea mult sa ne vedem la joaca.
Nu da pentru mine, prefer sa platesc cu cardul, cand se poate. O sa ma duc la banca sa-mi schimb dracia aia si fac plata. Poti sa intrebi tu, te rog, daca pentru ce avem de plata acolo primesc si cu cardul (daca au pos)? thanks
Inteleg ca dumneata te joci mai aproape lately? Mi-ar placea mult sa ne vedem la joaca.
Nu da pentru mine, prefer sa platesc cu cardul, cand se poate. O sa ma duc la banca sa-mi schimb dracia aia si fac plata. Poti sa intrebi tu, te rog, daca pentru ce avem de plata acolo primesc si cu cardul (daca au pos)? thanks
- AngelEye
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

Am salvat documentul mai vechi, cu listele de joaca de la intalnirile trecute, uitati aici:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =256674440
Pentru cine n-a mai fost: propunerea e ca fiecare sa treaca ce-i face pofta din colectia proprie, scriind la "aduce" numele lui (de dorit si la "explica"), precum si jocuri pe care nu le are dar ar vrea sa le joace. In cazul al doilea, cine il are si e dispus sa-l aduca, se trece la "aduce". In ambele cazuri, doritorii sunt invitati sa se inscrie, ca sa stim daca are rost sa ne caram cu un joc sau nu. So, eu daca trec 20 de jocuri si am doritori doar la 12, restul n-are rost sa le iau. Cu toate astea, am vazut tot timpul jocuri pe masa, in mod repetat, care nu primisera cine stie ce inscrieri, so keep that in mind.
Am deschis o pagina noua si am trecut cateva jocuri de-ale mele, sa sparg gheata.
Pentru cine n-a mai fost: propunerea e ca fiecare sa treaca ce-i face pofta din colectia proprie, scriind la "aduce" numele lui (de dorit si la "explica"), precum si jocuri pe care nu le are dar ar vrea sa le joace. In cazul al doilea, cine il are si e dispus sa-l aduca, se trece la "aduce". In ambele cazuri, doritorii sunt invitati sa se inscrie, ca sa stim daca are rost sa ne caram cu un joc sau nu. So, eu daca trec 20 de jocuri si am doritori doar la 12, restul n-are rost sa le iau. Cu toate astea, am vazut tot timpul jocuri pe masa, in mod repetat, care nu primisera cine stie ce inscrieri, so keep that in mind.
Am deschis o pagina noua si am trecut cateva jocuri de-ale mele, sa sparg gheata.
- Haddeo
- King Meeple

Nu vreau sa fiu gica contra dar avand experienta de la ultima intalnire lista cu jocuri a fost un timp pierdut pentru mine26octombrie wrote:Am salvat documentul mai vechi, cu listele de joaca de la intalnirile trecute, uitati aici:
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
E utila lista sa te asiguri ca se aduce jocul ala pe care vrei sa-l joci si nu-l are niciun cunoscut. In rest, nu, nu se face prezenta de fiecare data inainte de o partida. Suf vine cu lista printata si chiar se tine de jocurile la care s-a inscris, chiar vrea sa le joace.Haddeo wrote:
Nu vreau sa fiu gica contra dar avand experienta de la ultima intalnire lista cu jocuri a fost un timp pierdut pentru mine.
- Haddeo
- King Meeple

Își dorește si o prietena pasionata de jocuri dar care nu are cont pe forum sa vina. E ok? Pot s-o adaug pe lista pt o camera ?
- 26octombrie
- King Meeple

- Haddeo
- King Meeple

3. Andi si Lore
5. omucu + 1
6. Shaikan + 1
8. BogdanM + 1 (50%)
11. AngrySmurf35 + 1
12. Ilinca + 1
3. Andi si Lore
5. omucu + 1
6. Shaikan + 1
8. BogdanM + 1 (50%)
11. AngrySmurf35 + 1
12. Ilinca + 1
- 26octombrie
- King Meeple

nu stiu cum sa fac, m-am uitat prin 2-3 colectii, mai "babane" si as vrea sa joc cateva, insa nu stiu daca sa le trec pe toate in lista. o sa le trec intai aici si, daca nu apare vreun nu hotarat in privinta disponibilitatii, le trec si in tabel, sa vedem cine mai vrea.
so, CristiQ, multasteptatele:
Mansion of Madness 2
Betrayal
Middle Earth Quest
si, daca ai chef
Castle Panic, Mysterium, Mad King Ludvig, Codenames (ca sa nu mai car eu toata biblioteca...)
Suf, ai vreun gand sa aduci Crokinole?!
as vrea mult sa joc A Study in Emerald si moderat Greenland, Serica, Cockroach Salad
Angeleye, daca ai chef, imi doresc de mult sa joc
Hansa Teutonica
Krosmaster Arena
Libertalia
Near&Far
si ajungem la Monumentala Colectie a domnului...Omucu! le trec in ordine, in functie de cat de tare vreau sa le joc/incerc:
TIME Storie
Charterstone
Microworld
New York 1901
Vineta
Flick'em Up
Monad
Aya
Lagoon
Madeira
Adventure Land
Stone Age/Sifaka/Saint Malo/Broom Service/Captain Cool/and then we held hands (de astea sunt vag curioasa)
so, CristiQ, multasteptatele:
Mansion of Madness 2
Betrayal
Middle Earth Quest
si, daca ai chef
Castle Panic, Mysterium, Mad King Ludvig, Codenames (ca sa nu mai car eu toata biblioteca...)
Suf, ai vreun gand sa aduci Crokinole?!
as vrea mult sa joc A Study in Emerald si moderat Greenland, Serica, Cockroach Salad
Angeleye, daca ai chef, imi doresc de mult sa joc
Hansa Teutonica
Krosmaster Arena
Libertalia
Near&Far
si ajungem la Monumentala Colectie a domnului...Omucu! le trec in ordine, in functie de cat de tare vreau sa le joc/incerc:
TIME Storie
Charterstone
Microworld
New York 1901
Vineta
Flick'em Up
Monad
Aya
Lagoon
Madeira
Adventure Land
Stone Age/Sifaka/Saint Malo/Broom Service/Captain Cool/and then we held hands (de astea sunt vag curioasa)
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
@ 26octombrie - Charterstone nu a aparut inca. Probabil Omucu a facut preorder (desi nici asta nu cred ca e up) sau a jucat prea mult Time Stories / Anachrony