Intalnire TARABA DE JOCURI nr.24 @ Lente - 17.04.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.24 @ Lente - 17.04.2012
Va asteptam la a cea de a 24-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 17 aprilie 2012, incepand cu ora 18.00, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii aprilie este pe site.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii aprilie este pe site.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
-
Eduard F
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.24 @ Lente - 17.04.2012
Salutare!
Vreau sa deschid o masa pentru Game of Thrones 2nd edition (6 persoane), cine se inscrie?
pot aduce si BSG+all expansions si Small World. ma bag si la un Cyclades daca se tine.
Vreau sa deschid o masa pentru Game of Thrones 2nd edition (6 persoane), cine se inscrie?
pot aduce si BSG+all expansions si Small World. ma bag si la un Cyclades daca se tine.
-
biionut
- Wizard Meeple

Eu le-as incerca pe ambele... desi nu stiu niciunul... count me in!
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
umm pentru AGOT iti pot garanta eu 2 oameni interesati
care probabil or sa vina si ei cu jocul n_n 
eu unul il pokeuiesc pe Flav, POATEEE vine si el cu DnD-u ?:)
eu unul il pokeuiesc pe Flav, POATEEE vine si el cu DnD-u ?:)
-
Cristi_P
I'm in!Eduard F wrote:Salutare!
-
Eduard F
-
cosmin.alex
@ Mihai. Un Dominion se poate? Vreau si eu sa-l incerc.
- mihai
- Special Meeple

@Cosmin - din pacate nu avem nici unul deschis, imi pare rau.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
@Methos Nu stiu daca ajung azi man......sunt sanse.....dar nu sunt sigur......daca nu......ne auzim pe next time cu D&D-ul sau ne intalnim altcandva.
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
i hate uuuu
((
cu prosima ocazie vreau sa vad cum e dndu >_<
cu prosima ocazie vreau sa vad cum e dndu >_<
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Pe aceasta cale vreau sa le multumesc lui Vick care mi-a aratat si m-a invatat Le Havre (acuma sa vad cum mi-l procur) si lui Flaviu care mi-a aratat si m-a invatat Steam (pe asta cred ca-l procur mai usor).
pentru amandoi.
- Chuckila
- King Meeple

Le Havre are reprint in plan in perioada urmatoare.
Sau daca mai aveai jocuri listate in Math Trade, era pusa la bataie o copie
Sau daca mai aveai jocuri listate in Math Trade, era pusa la bataie o copie
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
It was my pleasure
......dupa 4 intalniri la care m-am tot carat cu el am apucat sa il joc iara
.......and I still like it.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
- VickdaReaper
- Super Moderator

A fost placerea mea...Mono wrote:Pe aceasta cale vreau sa le multumesc lui Vick care mi-a aratat si m-a invatat Le Havre (acuma sa vad cum mi-l procur) si lui Flaviu care mi-a aratat si m-a invatat Steam (pe asta cred ca-l procur mai usor).
pentru amandoi.