Intalnire TARABA DE JOCURI nr.27 @ Lente - 08.05.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.27 @ Lente - 08.05.2012
Va asteptam la a cea de a 27-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 08 mai 2012, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii mai va fi comunicat in curand.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
De acum, intalnirile TARABA DE JOCURI vor avea loc in fiecari zi de marti si o data pe luna sambata. Programul lunii mai va fi comunicat in curand.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.27 @ Lente - 08.05.2012
in speranta ca o sa fie calumea afara eu vreau o rezervare afara la o masa mare.
-
Eduard F
Facem un joc de Cyclades? cine doreste?
Mihai il poti aduce? si cu aceasta ocazie rezerv o masa pentru 18:30.
Mihai il poti aduce? si cu aceasta ocazie rezerv o masa pentru 18:30.
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
in - for cyclades, cuba(thx edi) si poate le havre daca-l aduce cineva
-
biionut
- Wizard Meeple

Ne strangem pentru un AGOT sau Battlestar Galactica? Pe primul il stiu al 2-lea nu!
In alta ordine de idei in cazul in care vrea cineva sa testeze Warhammer:Invasion LCG in loc de MTG (dupa mine mai bun W:I) o sa il am la mine.
PS: Mihai poate bagam si un Panic Station in cele din urma
.
In alta ordine de idei in cazul in care vrea cineva sa testeze Warhammer:Invasion LCG in loc de MTG (dupa mine mai bun W:I) o sa il am la mine.
PS: Mihai poate bagam si un Panic Station in cele din urma
-
Cristi_P
La AGoT ma bag eu, eventual si la cateva jocuri de GoSu (cu sau fara Kamakor) daca am cu cine.
- vall
- King Meeple

Ai cu cineCristi_P wrote: eventual si la cateva jocuri de GoSu (cu sau fara Kamakor) daca am cu cine.
- mihai
- Special Meeple

@Eduard - Cyclades este prezent la fiecare intalnire, deci ffff probabil sa fie prezent si maine 
@biionut - clar un Panic Station, nu as vrea sa ratez ocazia.
@Cristi_P & Vall - clar o sa fie si Gosu
@biionut - clar un Panic Station, nu as vrea sa ratez ocazia.
@Cristi_P & Vall - clar o sa fie si Gosu
- dmx85
- King Meeple

as veni si eu ca 2-3 prieteni, daca e loc...
As dori sa incerc El Grande in primul rand, dar nu as zice nu nici la un Cuba, Descent, Puerto Rico sau Small World.
As dori sa incerc El Grande in primul rand, dar nu as zice nu nici la un Cuba, Descent, Puerto Rico sau Small World.
-
Eduard F
Daca nu ne strangem maine la un Cyclades / Cuba. Hai ca ma alatur la prietenul meu bun "King of the North" (Cristi P) la inca o sesiune nebuna de AGOT. (eu voi aduce AGOT si CUBA + extensie).
-
Eduard F
Aduc si BSG - La cererea lui Mihai. sper doar sa se aduna lume pt cate jocuri aduc 
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Dar de un Dune are cineva chef maine?
Pentru curiosi recomand vizionarea filmuletului de aici: Dune - A History and Rules Overview
@Mihai: Aduc maine jocul sa vezi cum arata si versiunea Descartes. Poate il aduci si tu, sunt curios cum ti-au iesit soldatii de fimo. (Poate aranjez si eu de un set pentru ca imi lipsesc aproximativ 5 din fiecare culoare).
Pentru curiosi recomand vizionarea filmuletului de aici: Dune - A History and Rules Overview
@Mihai: Aduc maine jocul sa vezi cum arata si versiunea Descartes. Poate il aduci si tu, sunt curios cum ti-au iesit soldatii de fimo. (Poate aranjez si eu de un set pentru ca imi lipsesc aproximativ 5 din fiecare culoare).
- Keyser
- King Meeple

Evo are cineva? Mi s-a parut dragut.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint