Pretul pe camera dubla, cu mic dejun inclus: aprox 110 RON/noapte (zic aprox fiindca pretul este in HUF, dar se accepta si lei)
Pretul pe camera dubla, in regim all inclusive: aprox 185-190 RON/noapte. Momentan sunt la lucru si nu am access la Facebook, insa voi incerca sa pun de acasa cateva poze cu felurile de mancare pe care le face Levi, sa nu salivez de unul singur cand le vad. Bineinteles, daca alegem sa ne ofere toate mesele, ne vom face singuri meniul.
Hotelul are 26 camere duble (majoritatea cu pat matriomonial, vreo 5-6 cu doua paturi single) si 6 apartamente. De preturi pentru apartament nu am intrebat, daca este lume interesata sunam si aflam.
In cazul in care se doresc paturi suplimentare in camera ca sa se mai economiseasca din costuri, am vorbit si se poate. Tinand cont ca managerul hotelului (Levi) este varul meu, cum spunea si el, face sa fie bine pentru toata lumea ca sa ne simtim bine. Din cate imi spunea azi la telefon, nu are multe camere rezervate, deci ma gandesc ca avem cel putin 20 la dispozitie.
Imi pare rau pentru Bucuresti ca este asa departe, dar poate doreste cineva o balaceala la apa termala, niste jocuri si o companie placuta si e dispus la un asemenea drum
Pe final va ofer si cateva poze cu hotelul.

Daca mai aveti intrebari, go go go.
Inscrierile pe principiul primul venit-primul servit. Locurile rezervate in principiu pentru moment: my family (eu cu Lavi si Evelin), familia lui Cosmin (Cosmin, Csilla si Victor), Zorina si poate Arthur cu familia. Din pacate Vali spunea ca nu poate veni. Am sa mai sun si eu dintre prietenii mei semi-non-boardgameri care nu au cont pe forum, daca se anunta ii trec eu pe aici.
Aight, let's have some fun!