Hai sa ne jucam 06 - data: 15 Mai 2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Hai sa ne jucam 06 - data: 15 Mai 2010
Stiu, nu s-a asezat bine praful pe mesele de la mandala si iar ma gandesc la jocuri. But that's just me. So, e ok sa ne intalnim pe 15? tinand cont ca intalnirea de la munte e peste 4 sapt, asta era ok peste 2. Sau poate pe 22 dar e mai greu cu 2 weekendu de jocuri la rand. Shoot!
-
haretel
-
haretel
Re: Hai sa ne jucam 06 - data: 15 Mai 2010
hmmm; cred ca ar trebui sa fiu mai cinstit si sa zic ca in sezonul estival suntem plecati cam in fiecare uikend ; preferam sa iesim din Bucuresti cu fiecare ocazie 
nu exclud insa posibilitatea sa ne mai prezentam si noi la apel
nu exclud insa posibilitatea sa ne mai prezentam si noi la apel
-
Dang
Din pacate nici aici nu putem spune prezent.
Mai intai o nunta, apoi munca si iar munca, cam asa vor fi weekendurile noastre din mai.
Sper ca din iunie sa fim putin mai liberi.
Mai intai o nunta, apoi munca si iar munca, cam asa vor fi weekendurile noastre din mai.
Sper ca din iunie sa fim putin mai liberi.
-
Ioana
In principiu noi am putea veni pe 15 mai, dar nu pot spune sigur de pe-acum 
- Indy
- Chief Meeple

-
adixor
iar o sa fim putini
din cate vad in mai nu prea avem cum... in iunie atunci facem sambata si duminica in fiecare weekend 
-
haretel
Program de iunie:
uikend1: mare/tara
uikend2: mare/tara
uikend3: mare/tara
uikend4: mare/tara

uikend1: mare/tara
uikend2: mare/tara
uikend3: mare/tara
uikend4: mare/tara
- VickdaReaper
- Super Moderator

Yo! o sa fiu prezent nemotivat fie pe 15, fie pe 22. Doar sa nu apara ceva super important intre timp...
-
adixor
deci pe haretel nu-l mai vedem pana la toamna... pana acum doar adixor+chrislove, ioana+dan si vick.. of of. a, si cateva "?"
-
haretel
M-am mai gandit un pic si mi-am dat seama ca cel mai pbbil nu o sa plec din Bucuresti in uikendurile in care sunt oncall; cred ca 22 e unu' din ele (nu stiu exact acum)
-
marian
Si eu cred ca o sa ajung pe 15, va zic sigur saptamana viitoare 
-
adixor
daca mai vrea cineva weekendul asta sa spuna. nu stiu daca noi putem dar nu are legatura: daca se strang mai multi vorbiti la mandala si rezervati. ei sunt happy
and we'll get pictures 
-
bibicu
Noi suntem consemnati in Buc, asa ca putem veni in mai. In iunie probabil incep weekend-urile la mare.
-
Connoisseur
Eu sunt disponibil pentru 15 Mai.
Daca se face rabat de la regula (?) si se joaca si niscavai Amerithrash-uri pe spranceana (te-as face un Arkham, Adixor! sau el pe noi, in fine) ma bag.
Daca se face rabat de la regula (?) si se joaca si niscavai Amerithrash-uri pe spranceana (te-as face un Arkham, Adixor! sau el pe noi, in fine) ma bag.