Intalnire nationala utopica

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
haretel

Intalnire nationala utopica

22 Jul 2010, 18:05

M-a lovit mai devreme: cum ar fi o saptamana la munte prin sept-oct ?
Plimbari, biciclete, mici trasee, 1-10 beri, cateva surubelnite si multe sesiuni de jocuri
Am scoate un pret mai bun la cazare pt o perioada mai lunga (-20 lei/noapte/camera zic eu)
Eu ma inscriu de pe acum si nu ma mai sucesc orice ar fi daca facem treaba asta :)

adixor

Re: Intalnire nationala utopica

22 Jul 2010, 20:31

nu suna rau deloc ... da deloc.
mai putin bicicleta .. ce vina are ea sa ma plimbe pe mine? :) tre sa ne gandim dar sa vedem care ar fi participarea.

Dang

22 Jul 2010, 23:22

Mai bine oct-nov. Lots of cold rain = lots of games.

adixor

22 Jul 2010, 23:31

mda.. cel mai sigur nu septembrie. nici noiembrie nu as vrea, sa mor de frig pe acolo (sala nu e incalzita)

haretel

22 Jul 2010, 23:31

treaba e ca as vrea sa rupem sesiunile de joc cu niste outdoor activities - e totul mai placut si mai digerabil asa - parerea mea
Adixor, gandim pt octombrie atunci

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

23 Jul 2010, 08:27

Mergem in Tenerife in perioada aia ca e tocmai bine nu prindem marea caldura. Sau langa, tot in Insulele Canare e o insula... Insula El Hiero (cea mai izolata dintre ele ) si inchiriem toata insula :D. Sesiuni de board-gaming pe plaja, combinate cu sesiune de scooba-diving in ocean... mojitos etc... Putem sa ne si mutam acolo daca avem destule board-games :D

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

adixor

23 Jul 2010, 08:49

asta chiar e utopica. dar ce bine sunaaaa.

haretel

23 Jul 2010, 09:56

in Tenerife merge si in dec-ianuarie bine ...
da' cine naiba mai are chef de jocuri acolo ?

Ioana

26 Jul 2010, 15:17

Cred ca pentru noi va fi dificil/aproape imposibil sa venim o saptamana la munte in octombrie..

had3z

09 Aug 2010, 12:57

asta intra pe langa concediile deja planificate, e cam greut. plus ca trebuie pastrate zile libere pentru concediul obligatoriu dintre craciun-revelion :)

terry

16 Aug 2010, 14:00

Trebuie organizata o intalnire nationala. In septembrie inca e destul de cald afara (sala fiind neincalzita) si ar fi excelent si un drum cu bicicletele. Noi cei din Brasov nu am putut participa la cea de-a doua intalnire, deci visam la cea de-a treia cat mai curand.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”