X-wing și Armada în București

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Chilligan
Baby Meeple
Baby Meeple

X-wing și Armada în București

25 Mar 2016, 17:31

Salut,

Tocmai am descoperit forumul vostru. Nu știu cât interes există pentru jocurile de miniaturi aici (sper că nu încalc vreo regulă a forumului postând despre acest tip de joc).

Căutam comunități de X-wing The Miniatures Game în țară ca să invit lumea să participe în grupul nostru de X-wing + Armada (pe FB la https://www.facebook.com/groups/425282664297188/). Pe grup discutăm cam tot ce este legat de X-wing și Armada, organizăm turnee etc. Cei din București avem întâlniri săptămânale la War Games Store pe la 19:00. Nu suntem o comunitate foarte mare, ~20 de persoane active, dar organizăm turnee de X-wing și Armada la intervale regulate. Avem și o hartă cu jucătorii din România, ca să fie mai ușor pentru oricine să găsească cu cine să joace un joc sau să organizeze un turneu.

Dacă nu știți despre ce e vorba, puteți să veniți să vă facem și un demo, doar să-mi dați reply (sau să anunțați pe grupul de FB ca să știm că veniți).

Și ca să vă trezesc apetitul:
Image
Image
Image
Image

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: X-wing și Armada în București

25 Mar 2016, 22:55

Salut si bine ai venit pe forum. S-ar putea sa fie oameni prin Bucuresti care sa vrea sa incerce.

Chilligan
Baby Meeple
Baby Meeple

Re: X-wing și Armada în București

30 Nov 2016, 12:20

Bump cu extra poze! Ne găsiți în același loc. Ambele jocuri sunt foarte faine, așteptăm new players!

Image

Image

Image

Image

Image

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”