Sesiuni jocuri @ LENTE & SOTRON - IUNIE 2017
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Sesiuni jocuri @ LENTE & SOTRON - IUNIE 2017
Am stabilit cu Vall sa jucam Covert maine in Lente. Eu am sa aduc Century si Barenpark. Probabil o sa incepem pe la ora 18:00. Am mai avea nevoie de 2 voluntari
- se ofera cineva?
-
biionut
- Wizard Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Re: Sesiuni jocuri @ LENTE & SOTRON - IUNIE 2017
Am luat jocurile si voi ajunge in Lente pe la 17:30. Mai e loc de o persoana, daca mai pofteste cineva sa joace Covert, Century: Spice Road si Barenpark...
- demontear
- King Meeple

Mai e loc pt 2 persoane? Daca vreti pot aduce si 1-2 jocuri din lista mea.
- arthuriovan
- King Meeple

@ Demontear - doar Century: Spice Road este de 5 jucatori. Barenpark si Covert sunt de maxim 4.
- demontear
- King Meeple

-
biionut
- Wizard Meeple

Maine 27.06 jucam ceva? Eu as vrea sa joc in continuare Dungeon Lords sau Runewars epic
.
Pot juca si orice altceva.
Pot juca si orice altceva.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Vreau eu Runewars, dar nu pot maine. Daca ai chef pe Joi/Vineri ar merge
.
- Haddeo
- King Meeple

Joaca cineva Agricola ? 
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- demontear
- King Meeple

-
biionut
- Wizard Meeple

Jucam ceva pana la urma astazi? Eu nu am luat nimic la mine, asa ca Terraforming Mars?
.
- demontear
- King Meeple

- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Salut, eu sunt recent pe forum (scriu recenzii pe forum de peste o saptamana), dar as fi interesat de Spice Road si Barenpark. Daca mai pregatesti intalniri pe viitor, si nu e vreun deranj, as putea sa vin alaturi de prietena mea si pot sa aduc si eu cateva jocuri de societate (am vreo 70).arthuriovan wrote:Am luat jocurile si voi ajunge in Lente pe la 17:30. Mai e loc de o persoana, daca mai pofteste cineva sa joace Covert, Century: Spice Road si Barenpark...
Sunt din Bucuresti. O zi buna!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Arthur lipseste zilele astea, dar, ca regula, cand se anunta intalniri e suficient sa spui ca vrei sa vii
Also, poti propune tu.
In legatura cu jocurile, ti-am mai propus pe undeva, pe-aici, mergi pe boardgamegeek.com, fa-ti un user si adauga jocurile pe care le ai in colectia ta, asa incat sa poti trimite cuiva oricand un link, "uite ce jocuri am, spune-mi ce vrei, check them out, dude". Asa, cu "am vreo 70", nu prea reusesti sa comunici eficient
My 2c 
Daca ai (aveti) drum pe la Palatul Copiilor duminica, intre 10 si 13, da-mi un mesaj privat si iau ce vrei tu sa jucam din colectia mea, just name it.
In legatura cu jocurile, ti-am mai propus pe undeva, pe-aici, mergi pe boardgamegeek.com, fa-ti un user si adauga jocurile pe care le ai in colectia ta, asa incat sa poti trimite cuiva oricand un link, "uite ce jocuri am, spune-mi ce vrei, check them out, dude". Asa, cu "am vreo 70", nu prea reusesti sa comunici eficient
Daca ai (aveti) drum pe la Palatul Copiilor duminica, intre 10 si 13, da-mi un mesaj privat si iau ce vrei tu sa jucam din colectia mea, just name it.
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Multumesc dar pentru Duminica aveam deja planuri. Pentru weekend-ul viitor noi nu avem inca nimic in plan asa ca ar fi perfect atunci. Din ce vad, ai in colectie multe jocuri interesante si azi mi-am pus si eu la punct colectia si am pus link ca sa vedeti cu totii ce detin si daca ne potrivim la gusturi in materie de board games.26octombrie wrote:Arthur lipseste zilele astea, dar, ca regula, cand se anunta intalniri e suficient sa spui ca vrei sa viiAlso, poti propune tu.
In legatura cu jocurile, ti-am mai propus pe undeva, pe-aici, mergi pe boardgamegeek.com, fa-ti un user si adauga jocurile pe care le ai in colectia ta, asa incat sa poti trimite cuiva oricand un link, "uite ce jocuri am, spune-mi ce vrei, check them out, dude". Asa, cu "am vreo 70", nu prea reusesti sa comunici eficientMy 2c
- mihaid
- Chief Meeple

Se mai tine intalnirea din 11 iulie? Vine cineva marti in Lente?
-
nikeaer
Salutare sunt Iosif din Oradea, am revenit saptamina aceasta in Bucuresti si mi-e dor de un joc doua. Spuneti-mi cind si unde se mai joaca lumea.
Astept sugestii.
Astept sugestii.
- mihaid
- Chief Meeple

Salut Iosif
Eu o sa vin astazi in Lente pe la 18.30, am la mine Castles of Burgundy, Isle of Skye, In the Name of Odin, Simurgh.
Eu o sa vin astazi in Lente pe la 18.30, am la mine Castles of Burgundy, Isle of Skye, In the Name of Odin, Simurgh.
-
nikeaer
Mulțumesc am să vin și eu sper să mai vină și alții. Castle of Burgundy e singurul care l-am mai jucat celelalte le încerc cu drag dacă e cu cine. Ne vedem mai târziu.
- trebor_vrx
- Chief Meeple

M-as baga si eu. O sa fiu prin zona.
Ajunge careva mai devreme (pe la 5)?
Ajunge careva mai devreme (pe la 5)?