Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 12.01.2011
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- CostyBGB
- Special Meeple

Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 12.01.2011
Miercuri, 12.01.2011, incepand cu ora 17:00 (noi ajungem pe la 19:00, dar va intampina gazdele ), va asteptam in Ceainaria Tabiet, Str. Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania, la 5 ore de jocuri de societate si ceaiuri (ceainaria se inchide la ora 22:00).
Cei care nu au reusit sa participe la concursul de Reteaua Energetica si au jocul acasa, ne pot intreba la intalnire de cele 4 carti oferite gratuit. Avem cateva seturi pentru doritori.
O sa avem la noi si jocul de societate TRANS-RABAT, daca sunteti curiosi sa-l vedeti si de ce nu, sa-l jucati.
Cei care nu au reusit sa participe la concursul de Reteaua Energetica si au jocul acasa, ne pot intreba la intalnire de cele 4 carti oferite gratuit. Avem cateva seturi pentru doritori.
O sa avem la noi si jocul de societate TRANS-RABAT, daca sunteti curiosi sa-l vedeti si de ce nu, sa-l jucati.
-
iulianv
Re: Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 12.01.2011
eu as veni, dar din pacate nu prea pot in timpul saptamanii.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Mi-e dor de board-gaming. Cine se infatiseaza? Ca sa stiu dk fac efortul de a gasi ceainaria acum sau in week-end.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- CostyBGB
- Special Meeple

Pe Facebook s-au anuntat 8 oameni attending, 15 maybe si deja exista o rezervare pentru 10 persoane! A da, si noi BGB, 3 persoane. Data trecuta au fost vreo 35-40 de persoane si a fost un caz cu un grup de 6 persoane pentru care nu mai era loc!
-
Mihnea
de aia va rog muuult sa faceti rezervari telefonice la numerele de pe site sau facebook, ca sa nu bateti drumul degeaba pina acolo. sau dati un telefon inainte sa veniti si va zicem daca mai e loc sau nu.
-
adixor
clarificare: Mihnea vorbeste de numerele ceainariei Tabiet, sa nu se inteleaga boardgames.ro sau mai stiu eu ce
http://ceainariatabiet.blogspot.com/
- MandrulDuce
- King Meeple

Jakal sau Costy, faceti unul din voi rezervare si sa ne intalnim toti. Eu unul sunt singur cam dificil sa fac rezervare pt MINE. si sa-mi dati si mie pm cu un nr de tel al vostru sa ne putem auzi (poate mai am nevoie de clarificari sa ajung). Mersi mult de tot baieti!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Rezervarea e deja facuta, MandruleDuce.
Fiecare miercuri seara este rezervata pentru jocuri in Tabiet. 
-
nuk3r
Jakkal , ai curaj sa scoti de la colectie Roma vs Cartagina?
Daca nu, vine cineva cu War of the Ring sau Last night on Earth?
Daca nu, vine cineva cu War of the Ring sau Last night on Earth?
-
jakkal
Scot Hannibal: Rome vs Carthage, doar daca il voi juca cu cineva care l-a mai jucat. Dureaza f mult, atat jocul, cat si explicatiile regulilor.
-
nuk3r
Din pacate eu nu l-am jucat si nici nu am citit regulile. Nu as vrea sa te incurc.jakkal wrote:Scot Hannibal: Rome vs Carthage, doar daca il voi juca cu cineva care l-a mai jucat. Dureaza f mult, atat jocul, cat si explicatiile regulilor.
-
Daemon
- Chief Meeple

Pot eu sa vin cu LNOE, dar mi se pare mie sau e supra-aglomerata "intalnirea" de azi? Stie cineva cum stam cu locul?
Starcraft BG, Last Night On Earth, BattleLore, Battlestar Galactica, Puerto Rico, RoboRally, Werewolves
- MandrulDuce
- King Meeple

Sincer eu unul nu am jucat nici unul din jocurile de mai sus. Ca preferinta eu as juca ORICAND un battlestar galactica. Dar dintre cele doua, merge un LNOE. Nu l-am jucat am citit o data regulile, e tematic si sigur e fun. Ma uit acum peste rules rapid.
-
nuk3r
Daca ajungi pe la 17:00 - 17:30 .. sigur o sa gasesti loc. Nu iti face griji pentru asta.Daemon wrote:Pot eu sa vin cu LNOE, dar mi se pare mie sau e supra-aglomerata "intalnirea" de azi? Stie cineva cum stam cu locul?
-
occhilupo
Ma inscriu si eu la LNOE,Daemon daca il aduci,cred ca vin si eu cu al meu,facem o harta mai mare
)
-
nuk3r
Voi la cat ajungeti cu LNOE? Alex daca tot ajungi, ca sa nu vii cu mana goale, poate dam o tura de 7 Wonders
. Dezavantajul de a avea la vedere colectia 
-
occhilupo
-
jakkal
7 Wonders il voi aduce sigur.....mai stim noi pe cineva care vrea sa-l joacenuk3r wrote:Alex daca tot ajungi, ca sa nu vii cu mana goale, poate dam o tura de 7 Wonders. Dezavantajul de a avea la vedere colectia
-
Devar
salut !
Incerc sa ajung si eu in jur de 18:00
Incerc sa ajung si eu in jur de 18:00