Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 19.01.2011
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- CostyBGB
- Special Meeple

Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 19.01.2011
Miercuri, 19.01.2011, incepand cu ora 17:00 (noi ajungem pe la 19:00, dar va intampina gazdele ), va asteptam in Ceainaria Tabiet, Str. Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania, la 5 ore de jocuri de societate si ceaiuri (ceainaria se inchide la ora 22:00).
Cei care nu au reusit sa participe la concursul de Reteaua Energetica si au jocul acasa, ne pot intreba la intalnire de cele 4 carti oferite gratuit. Avem cateva seturi pentru doritori.
O sa avem la noi si jocul de societate TRANS-RABAT, daca sunteti curiosi sa-l vedeti si de ce nu, sa-l jucati.
Cei care nu au reusit sa participe la concursul de Reteaua Energetica si au jocul acasa, ne pot intreba la intalnire de cele 4 carti oferite gratuit. Avem cateva seturi pentru doritori.
O sa avem la noi si jocul de societate TRANS-RABAT, daca sunteti curiosi sa-l vedeti si de ce nu, sa-l jucati.
-
iulianv
Re: Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 19.01.2011
n-ati vrea sa faceti si voi intalnirea joia, in loc de miercuri,
? miercuri nu am sanse sa ajung, joi sunt mai multe sanse.
- CostyBGB
- Special Meeple

Deja s-a obisnuit lumea cu ziua de miercuri, nu as vrea sa schimbam. Dar poti organiza tu joia, asta dupa ce vorbesti Mihnea sau cu cineva de la ceainarie sa vezi daca este ok.
Ideea cu ziua de miercuri este sa fie in mijlocul saptamanii
.
Ideea cu ziua de miercuri este sa fie in mijlocul saptamanii
-
pfinix
as vrea sa stiu daca intalnirea e pentru un joc anume (sau 2-3, in functie de timp) sau in functie de ce are lumea chef la fata locului.
-
adixor
intalnirile de miercurea marca BGB sunt pentru multe jocuri, fara limita
in general sunt multi oameni si se joaca de toate. din ce am auzit 
- CostyBGB
- Special Meeple

Exact cum a spus adixor, intalnirile nu sunt pentru un joc anume, fiecare vine cu cine vrea si se joaca ce vrea. La ultimele intalniri au participat, 35-40 de oameni, mai noi sau cu state vechi.
Mai mereu am incercat sa jucam cu cei noi, sa-i invatam anumite jocuri. Saptamana trecuta am initiat 2 oameni in Railroad Tycoon, pe Eugen in Ingenious, iar eu am invatat/jucat 7 Wonders.
Mai mereu am incercat sa jucam cu cei noi, sa-i invatam anumite jocuri. Saptamana trecuta am initiat 2 oameni in Railroad Tycoon, pe Eugen in Ingenious, iar eu am invatat/jucat 7 Wonders.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Realitatea este, de fapt, alta. <<Fiecare vine cu cine vrea (pe scurt, vine) si se joaca ce apuca>>CostyBGB wrote:intalnirile nu sunt pentru un joc anume, fiecare vine cu cine vrea si se joaca ce vrea.
-
Mihnea
va rog mult mult de tot sa ma sunati pentru rezervari (0722.525.963) daca veniti in grupuri. daca apareti unul cite unul se gasesc locuri pe la alte mese dar daca veniti cite 4-5-6 o data e posibil sa nu fie o masa libera ci doar locuri aiurea
- VickdaReaper
- Super Moderator

O sa aveti surpriza (si bucuria, binenteles) de a ma avea printre voi maine seara. Vin sa vad cum e cu aglomeratia asta...
@imba: Acum nu mai ai nici un motiv de a ezita si a nu veni cu 51st State la tine...
@imba: Acum nu mai ai nici un motiv de a ezita si a nu veni cu 51st State la tine...
- imba
- King Meeple

Uf, atunci o sa incerc sa ajung. Special pentru tine Vick!
Doar un mic warning: titlurile cartilor sunt in limbi ciudate si...tokenurile lipsa dupa cum stii. Pot sa zic ca am o tentativa de a juca, dar mai departe de atat nu m-am luptat cu manualul. Oricum, o sa il aduc sa vedem daca il deslusim amandoi.
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
jakkal
- VickdaReaper
- Super Moderator

- CostyBGB
- Special Meeple

Aveti mai jos pozele, despre intalnire, pe larg, am scris pe blog: http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... ia-tabiet/ .
-
Ioana
Cu atatea jocuri langa voi si ati jucat Remi?!?!
-
adixor
@ Ioana: SACRILEGIU!! REVOLUTIE!!
glumeam. eu chiar as avea pofta de un remi, imi aminteste de vremuri frumoase .. acum multi multi ani. Cand jucam cu parintii la munte pe cand ei inca isi permiteau sa mergem in concedii "la Baile Herculane" &co..
glumeam. eu chiar as avea pofta de un remi, imi aminteste de vremuri frumoase .. acum multi multi ani. Cand jucam cu parintii la munte pe cand ei inca isi permiteau sa mergem in concedii "la Baile Herculane" &co..
-
Ioana
Asta-i partea buna la jocurile copilariei: te fac sa devii nostalgic si iti trezesc amintiri frumoase cand le joci.
- CostyBGB
- Special Meeple

Eu ma bag oricand la un joc de Remi
. Din pacate eu nu am mai avut timp sa joc.
- VickdaReaper
- Super Moderator

@Ioana si adxior: Pacat ca Monopoly nu sadeste asemenea sentimente in sufletele voastre...

Din punctul meu de vedere, as felicita persoanele care au ales sa joace Remi/Rummy in loc sa joace
... sa zicem Catan.

Din punctul meu de vedere, as felicita persoanele care au ales sa joace Remi/Rummy in loc sa joace