TWILIGHT IMPERIUM, 10.02, ora 17.00
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Mihnea
TWILIGHT IMPERIUM, 10.02, ora 17.00
Pai, propun joi, 10.02.2011, ora 17.00, la Ceainaria Tabiet, o sesiune de invatat si jucat Twilight Imperium. Avem un joc in ceainarie si daca se string mai multi doritori mai putem face rost de inca unul. Asteptam cu nerabdare inscrierile. Ne mai trebuie minim 3 persoane.
- imba
- King Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

Re: TWILIGHT IMPERIUM, 10.02, ora 17.00
In principiu, I'm in. Inca nu pot fi suta la suta sigur ca ajung, o sa incerc sa confirm cat de curand.
-
Rautz
Jocul pare dragut, dar uite o chestie pe care am citit-o intr-un review:
Length: The seven games played by our group have averaged an actual play time of 7.9 hours each.
Si asta in conditiile in care stiau deja jocul. Cu un grup care vrea sa invete jocul urca la 10 ore lejer
Ar fi o idee ca jucatorii doar sa invete jocul dar tot nu vor avea timp sa-l joace altadata complet
Length: The seven games played by our group have averaged an actual play time of 7.9 hours each.
Si asta in conditiile in care stiau deja jocul. Cu un grup care vrea sa invete jocul urca la 10 ore lejer
Ar fi o idee ca jucatorii doar sa invete jocul dar tot nu vor avea timp sa-l joace altadata complet
- tasurinchi
- King Meeple

Suntem constienti de durata, tocmai din cauza asta organizeaza Mihnea intalnire dedicata... 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Si eu, se stie!
@Bahaus: Chiar si cu incepatori, cred ca jocul o sa dureze maxim 5-6 ore...
@Bahaus: Chiar si cu incepatori, cred ca jocul o sa dureze maxim 5-6 ore...
- imba
- King Meeple

- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Si noi vrem sa incercam de mult jocul asta. (Suntem doi: Adi + Claudia)
Din pacate nu pot sa confirm chiar acum 100%, dar pe marti-miercuri o sa stiu precis.
Din pacate nu pot sa confirm chiar acum 100%, dar pe marti-miercuri o sa stiu precis.
- imba
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

O "heavy boardgames" day ar trebui sa se suprapuna cu o "no-smoking" day... nu de alta dar cel putin pe mine ma iau niste dureri de cap... 
-
nuk3r
subscriu la Fumatul Interzis inauntrucristianf wrote:O "heavy boardgames" day ar trebui sa se suprapuna cu o "no-smoking" day... nu de alta dar cel putin pe mine ma iau niste dureri de cap...
- tasurinchi
- King Meeple

-
Mihnea
Pai se pare ca sintem 6 (cei de aici de pe forum + tipul care il stie) As merge pe varianta de a ne stringe toti in jurul unui joc, chiar daca o sa fim 7-8, pentru ca nu cred ca va fi posibil sa jucam la 2 mese 2 jocuri diferite
.
Rugamintea este sa va uitati si voi putin pe regulament inainte ca sa nu incepem chiar de la 0.
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... =21&esem=4
Rugamintea este sa va uitati si voi putin pe regulament inainte ca sa nu incepem chiar de la 0.
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... =21&esem=4
- tasurinchi
- King Meeple

Ca alternativa la regulament exista si un tutorial online: http://www.preeminent.org/steve/games/t ... ndex.shtml
- imba
- King Meeple

Dupa ce am citit si regulile si am vazut si tutorialul, pot intelege acum de ce se zice ca Runewars e un TI3 fantasy. Se aseamana intr-o proportie destul de mare.
Considerand cat am salivat pe regulamentul de Runewars, pare ok ca dificultate.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Revin cu "confirmarea" ... Din pacate Adi si Claudia nu pot sa ajunga saptamana asta. Oricum se pare ca eram prea multi, poate data viitoare.