Foarte calumea initiativa n_n thumb up
Numele meu este Alex dar toti prietenii imi spun Methos (in cazuri speciale >_> se adauga un "N" intre e si t

). Pseudonimul a luat viata prin generala/inceputul liceului si de atunci m-am obisnuit cu el (da, eram/sunt mare fan Highlander

).
Ca job sunt administrator de retea (termenul mai cool ar fi sys admin:P), botezat si ca .... "baiatu de la IT" SAU in ochii multora (se pare) ar fi chiar si "frecatorul de mentus" >_<
Cu "jocurile de societate" am inceput destul de recent as zice, cam de 2 ani. La inceput colectional/cumparam pe banda tot ce prindeam (recordul la jocuri stand alone ar fi cam 70) dar acum dupa ce am mai acumulat experienta am inceput sa ma axez pe un tip de jocuri (mai mult dungeon crawlers si lovecraft stuff), drept urmare am inceput sa fiu mult mai selectiv la alegerea jocurilor. Astfel am ajuns undeva la 35 de jocuri care imi plac si incerc sa le joc cu fiecare ocazie.
Pe langa boardgames, care in momentul de fata incerc sa il fac main hobby as putea spune ca mai am cateva, care mie personal mi se par banale dar am primit replici de la mai multe persoane ca cica "Wow... cate lucruri interesate faci... de unde ai atata timp?!".
No pai, sa le insir cu cateva detalii la fiecare
- anime related stuff - Ce inseamna asta? De aproape 10 ani ma ocup (din ce in ce mai putin din pacate) de valul numit anime (animatie japoneza) in Romania. In fiecare an fac parte din organizarea a doua evenimente majore in Bucuresti. Otaku Festival si Nijikon. Aceste eventuri promoveaza cultura japoneza, muzica, mangaurile si animatia. Pe langa eventuri ma mai ocup de comunitatile anime si de alte mici eventuri care le mai organizez/am pe parcusul anului.
Lucrul frumos este ca fenomenul a inceput sa prinda si prin alte parti, drept urmare acum exista si o conventie in Cluj sub numele de JapanPlay Transilvania (JPT)
- tir cu arcul - m-am apucat acum 2 ani, am avut o pauza de aproape 1 an si acum am inceput din nou aceasta activate care vreau sa o dezvolt cat mai mult.
- fotografia - aici vreau sa precizez ca NU sunt un mare fotograf sau ca as vrea sa devin unul. Imi place sa pastrez cat mai multe amintiri, iar apatul foto este cel mai usor mod de a face acest lucru. Nu editez poze si nici nu stau sa ma joc foarte mult cu aparatul, pur si simplu imi place sa prind momentul. NU sunt fanatic al RAWului ("injur" in gand pe AngelEye care a schimbat setarea pe aparat si nu stiam de ce am ramas fara spatiu pe card dupa 400 de cadre), motiv pt care aparatul meu este setat pe JPG only

si nici nu stau sa retusez poze. Prefer sa fac 600 de poze din care sterg 200 si raman cu 400 calumea.
Recunosc ca ma tenteaza sa fac niste cursuri de fotografie ca sa ajung sa folosesc si eu manualul (daca e cazul) la aparatul foto. Momentan ma delectez doar pe "P".
- plimbari prin tara/drumetii munte - cel putin odata pe luna (desi in ultimile 4 luni nu am reusit la fel de mult ca anul trecut

din cauza jobului) incerc sa fug din Bucuresti si sa merg in diverse orase, unde impreuna cu prietenii incercam restaurante/bodegi noi

recomandate pe diverse forumuri :PP [in mom de fata pentru mine Clujul este top 1 ca orase in Romania]
- jocurile pe pc. Aici inca mai sunt dependent de World of Warcraft care il joc de peste 7 ani si cu toate ca am tot zis ca ma las (asa am spus si de cola ...dar deh) revin de fiecare data la el.
Si ca un hobby final si cred ca cel mai specatulos - imi place sa LENEVESC

Cui nu ii place

?! Daca e frumos afara incerc sa ard gazul prin parcuri sau sa ma petrec cu prietenii pe la un gratar/bere.
Cam atat as putea spune despre mine in momentul de fata sau cel putin cam atat pot procesa pe moment, daca am uitat ceva ... asta e .. zic ca e destul si atat.
Cheers.