Dungeon Keeper Gold

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
Post Reply
criss

Dungeon Keeper Gold

14 Feb 2014, 18:59

Astazi si miine va puteti lua o licenta gratuita pentru jocul "Dungeon Keeper Gold" de pe GOG:
http://www.gog.com/

Rautz

Re: Dungeon Keeper Gold

14 Feb 2014, 19:38

Jocul este excelent, din pacate insa n-a imbatranit prea bine, grafica este foarte slaba, deranjanta chiar.
Merita mai mult nostalgicilor, care l-au jucat la vremea aceea.

As recomanda si Theme Hospital de pe GOG.

omucu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro

15 Feb 2014, 10:13

Tocmai am luat Dungeon Keeper pe tableta pe android, e o versiune noua, grafica noua, gameplay diferit si ii lipseste atmosfera originalului. Am rejucat originalul acum cativa ani si Dungeon Keeper 2, primul a fost unul din jocurile mele preferate, dar nu le-as mai juca acum, are dreptate Rautz, a imbatranit urat

Rautz

15 Feb 2014, 10:49

omucu wrote:Tocmai am luat Dungeon Keeper pe tableta pe android, e o versiune noua, grafica noua, gameplay diferit si ii lipseste atmosfera originalului.
E ala in care astepti 24h sa spargi un zid? :)
Halal joc.

(GOG tocmai de aia ofera DK gratis, din cauza ca noul DK e atat de urat de toata lumea)

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Miniature Painter

16 Feb 2014, 18:30

Eu nu stiu ce sa zic de primul, dar DK2 l-am rejucat cam acum vreo 3-4 ani si mi s-a parut la fel de bun ca pe vremuri. Ramane un mister pentru mine de ce n-a reusit nimeni sa puna mana pe drepturi si sa faca un sequal ca lumea. Nici un boardgame n-ar strica. Și să nu-mi dați exemplu Dungeon Lords. Un Dungeon Keeper fără miniaturi e o erezie!
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

omucu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro

16 Feb 2014, 19:27

primul DK a fost mult peste al doilea, cel putin la momentul lui. A avut o atmosefera si un umor cum rar intalnesti in jocuri

Keyser
King Meeple
King Meeple

16 Feb 2014, 21:43

Rautz wrote:
omucu wrote:Tocmai am luat Dungeon Keeper pe tableta pe android, e o versiune noua, grafica noua, gameplay diferit si ii lipseste atmosfera originalului.
E ala in care astepti 24h sa spargi un zid? :)
Halal joc.

(GOG tocmai de aia ofera DK gratis, din cauza ca noul DK e atat de urat de toata lumea)
Cel de pe tableta este o clona 100% a jocului Clash of Clans ca si mecanica de joc. Diferenta e ca in loc sa construiesti o cetate, construiesti un dungeon ca sa zic asa. O porcarie pay to win.
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”