Hop si eu
Ce sa zic, oricum era uda, dupa cum scriam si in postare, am cautat-o 10 minute prin casa, timp in care ma irita masina de spalat, ca pacanea...
Ce mai contau 10 secunde?
Acum, sunt fericita sa va spun, dupa doua zile de odihna, si-a reintrat in paine

Din pacate tigara mea e legata indisolubil de teaca de piele de la gat, asa incat n-am putut sa-mi iau un mod si nici baterii prea groase. Am un EGo-CTwist, cu voltaj variabil pana la 4,8, pe care-l folosesc acum cu un KangerTeck - Unitank Mini (cam mic...). Am trecut prin multe baterii, mi-am luat chiar si un mod meserias, mecanic, insa pe langa faptul ca-l pierdeam intr-una prin casa/masina/carciuma, avea o hiba de proiectare si nu facea contact cum trebuie, so back to bateries
Mi-am facut lichide destul de multa vreme, cu VG, nicotina de 18 si FlavourArt flavours. Am dat-o ulterior in Liqua si m-am indragostit de Turkish Tobacco si French Pipe Tobacco. Initial luam de la vapers, acum am gasit o firma micuta si mai aproape de casa, cu produse originale si preturi echivalente. Mi-ar placea sa-mi construiesc o tigara mai performanta, acum stiu la cine sa vin sa cer sfaturi

Poate imi puteti recomanda un mod mecanic fain si nu exorbitant, pliiz?
Tocmai am facut trei ani de vapat si fara vreo tigara

Vapez de 18mg.