A game of thrones - si in serial TV
-
lvalics
A game of thrones - si in serial TV
http://www.imdb.com/title/tt0944947/ Vedeti acest link, o sa avem la anul la ce sa ne uitam! 
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Re: A game of thrones - si in serial TV
Si steptarea s-a terminat si a meritat 
Cum am toate cartile din serie aparute pana acum la Nemira( pe care le-am si citit
) asteptam cu o oarecare strangere de inima serialul, pentru ca de cele mai multe ori "filmul" pe care il "vezi" cand citesti cartea e diferit de ce apare intr-un film facut dupa carte.
Am vazut primul episod si am fost extrem de placut surprins.Oamenii si-au dat interesul si au bagat banul serios si filmul nu numai ca respecta evenimentele asa cum apar in carte dar si majoritatea personajelor sunt cam in zona "filmului' meu.Lucru care foarte rar mi se intampla!
Sper ca lucrurile sa decurga la fel si in celelalte episoade pe care abia le astept
Cum am toate cartile din serie aparute pana acum la Nemira( pe care le-am si citit
Am vazut primul episod si am fost extrem de placut surprins.Oamenii si-au dat interesul si au bagat banul serios si filmul nu numai ca respecta evenimentele asa cum apar in carte dar si majoritatea personajelor sunt cam in zona "filmului' meu.Lucru care foarte rar mi se intampla!
Sper ca lucrurile sa decurga la fel si in celelalte episoade pe care abia le astept
-
suras333
O intrebare: doar eu am vazut cat de slabi sunt actorii din serial?
Cu exceptia lui Eddard, Tyrion si a primelor 15 minute, restul a fost apa de ploaie..
Scena in care Bran alearga pe acoperis si in spatele lui se vede peisajul cu un efect de acum 20 de ani, scena de la sfarsit cand Jaime il arunca pe acelasi Bran pe fereastra si restul episodului in care totul se desfasoara pe fuga - ca sa respecte evenimentele din carti - m-au dezamagit.. (Cineva care nu a citit cartile, cu siguranta nu a inteles mai nimic..)
Pacat.
Cu exceptia lui Eddard, Tyrion si a primelor 15 minute, restul a fost apa de ploaie..
Scena in care Bran alearga pe acoperis si in spatele lui se vede peisajul cu un efect de acum 20 de ani, scena de la sfarsit cand Jaime il arunca pe acelasi Bran pe fereastra si restul episodului in care totul se desfasoara pe fuga - ca sa respecte evenimentele din carti - m-au dezamagit.. (Cineva care nu a citit cartile, cu siguranta nu a inteles mai nimic..)
Pacat.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Intr-adevar sunt si momente in care actorii sunt cam de lemn...poate se imbunatatesc treburile mai incolo
.Oricum,scapari mai mici sau mai mari sunt in toate filmele...
pentru cine n-a citit cartile, nu se intelege povestea?
pentru cine n-a citit cartile, nu se intelege povestea?
-
taticu
se intelege dar e pacat de povestea din carte sa o grabesti asa. parerea mea este ca era necesar un povestitor care ar fi dat cursivitate scenelor si ar fi explicat uneori la ce se gandesc personajele, lucruri f.importante in carte... si scena cu aruncatul lui bran din pacate e facuta americaneste, aproape in gluma, jaime zambeste cand il impinge, cand ea este o scena de maxim dramatism in carte.
inteleg ca e scump serialul si nu isi permit multe episoade dar daca tot il grabesc asa, isi bat joc de carte...
inteleg ca e scump serialul si nu isi permit multe episoade dar daca tot il grabesc asa, isi bat joc de carte...
-
ciocanul
Cartea>Serialul
Nu ai cum sa pui intr-un serial trairile personajelor si multe altele.
Serialul nu e ditaimai super productie, are limitari.
Mie mi s-a parut ok si decent.
Faptul ca e super-vizat de Martin e un plus si e singurul motiv pt care ma uit, vreau sa vad cam ce si-a imaginat el in mare referitor la lume si lore in general cu restrictiile de rigoare cand a scris cartea.
El a avut un cuvant de spus in decoruri, recuzita, etc.
Nu ai cum sa pui intr-un serial trairile personajelor si multe altele.
Serialul nu e ditaimai super productie, are limitari.
Mie mi s-a parut ok si decent.
Faptul ca e super-vizat de Martin e un plus si e singurul motiv pt care ma uit, vreau sa vad cam ce si-a imaginat el in mare referitor la lume si lore in general cu restrictiile de rigoare cand a scris cartea.
El a avut un cuvant de spus in decoruri, recuzita, etc.
-
pfinix
mie mi-a placut. cel mai mult ma interesa sa respecte cartea si au facut asta foarte bine, cel putin in primul episod. intr-adevar e mai greu de inteles pt cine nu a citit povestea si se uita si fara subtitrare, dar hai sa fim seriosi, si in carti afli pe parcurs lucrurile nu ti le da cineva pe tava de la inceput, aici e tot suspansul. totusi cred ca serialul e facut in primul rand pt cei care sunt deja fani ai cartii, doar a fost facut tocmai pt ca acestea au avut un succes asa mare. iar cei care nu inteleg sau carora nu le place,
au alte sute de seriale din care sa-si aleaga.
- suf
- King Meeple

E dragut filmul, cel putin jumatatea de episod pe care am vazut-o. Ramane de vazut daca te face sa vrei sa vezi urmatorul episod imediat ce s-a terminat cel curent. Am citit Jocul Tronurilor de curand si filmul pare sa respecte evenimentele, dar se simte de parca as lua-o din nou de la inceput. Un sentiment destul de ciudat care ma face sa vad totul cu alti ochi.
Last edited by suf on 26 Apr 2011, 11:35, edited 1 time in total.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Mie unul mi se pare ca s-au descurcat foarte ok tinand cont ca nu e posibil intr-un sezon sa prezinti toate evenimentele din carte cu detaliu de amanunte. E adevarat ca cei care nu au citit cartile se vor prinde mai greu la inceput de storyline si de intriga dintre case, dar sunt sigur ca vor intelege pe parcurs. De asemenea mi se pare ca au facut bine trecerea dintre evenimentele din Westeros si cele din The Dothraki Sea/Pentos.
Last edited by Shaikan on 26 Apr 2011, 11:39, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
It is no moresuf wrote:@Darksion: true, am sters bucatzica, sterge-o si tu
- Chuckila
- King Meeple

Puteti folosi tag-ul spoiler. In acest fel, cine a citit cartea si stie despre ce este vorba, poate sa citeasca ce ati scris. Iar cei care nu au facut-o, nu vor avea parte de spoilers 
-
Obisnuitu
Salut
Am vazut primul sezon din acest serial.
Ce pot sa spun MINUNAT SI FARA CUVINTE.
Dupa parerea mea actorii au jucat bine si oricat am fi de exigenti un film nu poate reda farmecul si frumusetea unei carti.
Vedeam un episod si nu ma saturam mai vroiam unul si inca unul si tot asa ( ca la Ciuc inca una si ma duc ... )
In scena in care baietelul a fost aruncat din turn mi-a inghetat inima si nu mi s-a parut americaneasca.
Filmul are costume foarte bine alese, peisaje fabuloase si actorii isi fac bine treaba, iar efectele speciale sunt la inaltime totul caliate HBO asa cum a fost si Roma ( alt serial frumos ).
Primul sezon s-a terminat, acum am inteles ca se incep filmarile la al doilea sezon si mi se pare o eternitate pana am sa incep sa il vad pe acesta.
Singurul lucru care ar fi sa-l reprosej la acest serial ar fi lipsa bataliilor prezentate mai in detaliu ( practic este una singura in primul sezon ), cred ca aici producatorii s-au grabit putin si au neglijat acest aspect, dar in rest nu am cuvinte si repet MINUNAT.
numai bine
Am vazut primul sezon din acest serial.
Ce pot sa spun MINUNAT SI FARA CUVINTE.
Dupa parerea mea actorii au jucat bine si oricat am fi de exigenti un film nu poate reda farmecul si frumusetea unei carti.
Vedeam un episod si nu ma saturam mai vroiam unul si inca unul si tot asa ( ca la Ciuc inca una si ma duc ... )
In scena in care baietelul a fost aruncat din turn mi-a inghetat inima si nu mi s-a parut americaneasca.
Filmul are costume foarte bine alese, peisaje fabuloase si actorii isi fac bine treaba, iar efectele speciale sunt la inaltime totul caliate HBO asa cum a fost si Roma ( alt serial frumos ).
Primul sezon s-a terminat, acum am inteles ca se incep filmarile la al doilea sezon si mi se pare o eternitate pana am sa incep sa il vad pe acesta.
Singurul lucru care ar fi sa-l reprosej la acest serial ar fi lipsa bataliilor prezentate mai in detaliu ( practic este una singura in primul sezon ), cred ca aici producatorii s-au grabit putin si au neglijat acest aspect, dar in rest nu am cuvinte si repet MINUNAT.
numai bine
- imba
- King Meeple

Parerea mea sincera este ca s-au zgarcit.Adica apreciez initiativa, prezentarea, actorii, decorul, dar din punctul meu de vedere au sarit destule scene care sunt foarte bine si frumos scrise in carte astfel incat mergea un 14-22 de episoade per sezon. Sunt totusi carti de 900+ pagini.
In afara de actiunea grabita si prea putin desfasurata, este un serial bun.
In afara de actiunea grabita si prea putin desfasurata, este un serial bun.
- cristianf
- King Meeple

@imba Vezi daca ai citit mai intai cartea ? Mai bine vedeai serialul, te bucurai la maxim de el, dupa care treceai la carti si aflai detalii in plus. Cum ar zice englezu' win-win situation
Gandeste-te cum ar fi sa joci A Game of Thrones The Card Game cateva luni cu toate cele peste 40 de expansion-uri si dupa aia ajungi sa-l joci doar cu setul de baza.
Sau Arkham Horror
Gandeste-te cum ar fi sa joci A Game of Thrones The Card Game cateva luni cu toate cele peste 40 de expansion-uri si dupa aia ajungi sa-l joci doar cu setul de baza.
- imba
- King Meeple

@cristianf Clar nu as juca pe urma doar cu setu de baza decat in situatii de criza. Oricum, stiind cartea filmul are un sentiment de deja-vu. Ceea ce nu e neaparat rau, pentru ca inseamna ca se urmareste destul de fidel firul cartii, doar ca eu eram interesat de scene care sunt prezentate superficial in serial.