Daca oyster card e card-ul ala de transport in comun cu care ai reduceri si pe la muzee il recomand si eu. Foarte folositor.
Mie mi-a placut tot la Londra(dar eram destul de sigur ca imi va placea, sunt atras de tot ce inseamna UK). Recomand cu caldura sa mergeti la Hampton Court Palace, este castelul dinastiei Tudorilor si e foarte fain, am avut noroc cu verisoara mea ca mi l-a recomandat altfel sigur il ratam. Este in suburbia cu acelasi nume, faci cam 30-40 de minute cu trenul din City of London pana acolo deci nu e mult si merita.
La Greenwhich iar e fain, e un boat trip pe Tamisa care opreste si acolo, e frumos de plimbat, vazut , iar sus e si un Planetariu mare daca va atrage ideea unui spectacol.
Alte obiective: Tower of London, British Museum, Tower Bridge, London Eye, St James Park(plin de veverite care vin si iti mananca din palma

), Picadilly sqaure. Sunt faine si suburbiile, eu am stat la verisoara mea in Kingston, e ca in filme, casuta langa casuta cu garduri albe si am prins vulpi de doua ori cand ne plimbam pe acolo.
Ca zone de evitat, din ce retin, a mea verisoara zicea sa nu ne ducem prin Vauxhall(alta suburbie din Greater London), cica e plin de bande si au fost niste intamplari mai nefericite pe acolo.