Intalnire ForumBoardGames la Playground Carturesti-18.01.12

Intalniri in Cluj!
Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

Intalnire ForumBoardGames la Playground Carturesti-18.01.12

17 Jan 2012, 08:28

Miercuri, 18.01.2012, incepand cu ora 17:30, va asteptam in Ceainaria Librariei Carturesti, aflata la subsolul incintei din Iulius Mall, la cateva ore de jocuri, ceai, povesti si distractie.
Image

Parca as incepe anul frumos, cu un Die Burgen von Burgund sau Macao. Chiar si un Troyes daca sunt doritori.

bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Re: Intalnire ForumBoardGames la Playground Carturesti-18.01

17 Jan 2012, 15:42

Cred ca o sa incepem cu un Macao.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

17 Jan 2012, 15:44

Chuckila wrote: Parca as incepe anul frumos, cu un Die Burgen von Burgund sau Macao. Chiar si un Troyes daca sunt doritori.
Cineva e indragostit de zaruri. :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

17 Jan 2012, 16:07

Hehehe, cine, cine?

Fiind prima intalnire din an, am zis sa nu sarim direct la economice "dure". Zarurile iti ofera un anumit nivel de incertitudine, chiar daca este partial controlabila. Plus, nu am jucat nici unul din jocuri, trebuie sa imi fac targetul de jocuri noi pentru 2012 :D

Radrian

17 Jan 2012, 16:31

Daca are cineva un joc cu mayasi (azteci, olmeci, tolteci, inca) pentru a deschide in mod festiv 2012, as fi foarte incantat :D. Nu uitati, veniti sau nu veti fi acolo !

tretiak
Wizard Meeple
Wizard Meeple

18 Jan 2012, 07:35

În cazul ăsta, vin cu Tobago și/sau Tikal.
Canci!

doipatru
Chief Meeple
Chief Meeple
Custom Rank: Cluj Crusader

18 Jan 2012, 12:20

O sa vin si eu azi, ajung in jur de 7.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Jan 2012, 10:05

Doua surprize foarte placute ieri la Carturesti:

1. Tribune - jocul acesta este mai bun decat suma componentelor care il compun. Am vazut un review si l-am trecut in wishlist. I-am citit regulamentul, mi-a parut si mai bun. L-am jucat, imi place mult. Pentru genul de mecanica euro, este clar un keeper pentru mine.

2. Macao - Din pacate nu am mai avut timp sa terminam jocul, am parcurs aproximativ jumatate. Destul cat sa ne facem o idee asupra modului cum decurg rundele. Vreau sa il joc de cel putin 2 ori pentru a-mi da seama daca il voi aprecia mai mult, sau daca il voi considera prea .... intortocheat.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

19 Jan 2012, 10:33

Chuckila wrote:Doua surprize foarte placute ieri la Carturesti:

1. Tribune - jocul acesta este mai bun decat suma componentelor care il compun. Am vazut un review si l-am trecut in wishlist. I-am citit regulamentul, mi-a parut si mai bun. L-am jucat, imi place mult. Pentru genul de mecanica euro, este clar un keeper pentru mine.
Ma bucur ca ti-a placut, a fost o surpriza foarte faina si pentru mine, nu ma asteptam sa fie atat de bine inchegat si cu atat de multa interactiune.
http://www.goingcardboard.ro/tribune-im ... rimul-joc/

Acuma e musai sa fac rost de Die Macher. :)
Chuckila wrote: 2. Macao - Din pacate nu am mai avut timp sa terminam jocul, am parcurs aproximativ jumatate. Destul cat sa ne facem o idee asupra modului cum decurg rundele. Vreau sa il joc de cel putin 2 ori pentru a-mi da seama daca il voi aprecia mai mult, sau daca il voi considera prea .... intortocheat.
Jocul nu mi se pare intortocheat, dar cartile sunt foarte dezechilibrate din punct de vedere al costului, poate pentru a stimula jucatorii sa fie tot timpul printre primii la ales.
Burgund e un design mult imbunatatit pe aceeasi tema a zarurilor pline de strategie, iar Trajan e inca un exemplu de sesiune de optimizare a actiunilor in fiecare tura. Ti le recomand cu multa caldura in locul lui Macao. Care nu e un joc rau, but Feld can do better. :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Jan 2012, 11:01

djdano wrote:Acuma e musai sa fac rost de Die Macher. :)
Welcome to one of my "mini-grails" :). Si eu caut de ceva vreme a doua editie germana, cea de la Moskito. Mi se pare cea mai faina editie dintre toate cele 3 care au fost lansate pana acum.

bvicthor
Wizard Meeple
Wizard Meeple

19 Jan 2012, 11:24

Chuckila wrote:
djdano wrote:Acuma e musai sa fac rost de Die Macher. :)
Welcome to one of my "mini-grails" :). Si eu caut de ceva vreme a doua editie germana, cea de la Moskito. Mi se pare cea mai faina editie dintre toate cele 3 care au fost lansate pana acum.
Si eu vreau :D

Mi-a placut si mie Tribune, foarte interesant, mi-ar placea sa-l mai joc. O sa mai aduc Macao. Am inceput experienta "Feld" cu Burgund, pe urma Trajan si cadoul de la Mosu Macao. Imi plac mult mecanicile jocurilor lui.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Jan 2012, 23:47

Azi, in aceeasi Ceainarie Carturesti, am avut parte de doua surprize foarte placute. De fapt, prima si cea mai mare dintre ele, a venit la pachet cu a doua :D

Chiar daca a fost relativ scurta, vizita ilustrului coleg de forum zis si domnul deeug, a fost surpiza inceputului de an. Si daca tot si-a facut drum pe la noi pe la Cluj, a zis sa ma ajute in incercarea de a-mi indeplini telurile pentru 2012 si mi-a fost partener la trei partide de Taluva. Si uite asa am mai bifat un joc nou, intr-o companie dintre cele mai placute.

Despre joc, pot sa spun ca e foarte tare. Probabil sa fi jucat noi cu niscavai reguli gresite, dar nu-i mare stres, compania in seara asta a fost mai importanta decat jocul in sine.

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

22 Jan 2012, 12:07

Vizita a fost una fulger (un fulger de vreo 2 ore) dar durata relativ scurta n-a afectat cu nimic placerea companiei :)!Placut, dar mai scurt decat in datile trecute, cand timpul a avut mai multa rabdare cu noi...:)
A fost o faza foarte tare care s-a intamplat pentru ca mi-am uitat telefonul in masina la colegii care au plecat in treburile lor si-am pierdut orice mijloc de comunicare cu Chuckila. M-am dus jos la Carturesti unde stabilisem sa ne vedem, in ideea ca, daca tot e prezent la fiecare intalnire de miercuri de acolo, or avea oamenii aia nr. lui de telefon. Ajung jos si la casa era un domn care discuta cu o domnisoara. Ma duc teava la el si-l intreb daca nu cumva are nr. de telefon al lui Lucian Pleianu. "Al cui?"ma intreaba el..."Omul care organizeaza seara de jocuri in fiecare miercuri" zic eu. N-a mai avut timp sa raspunda caci domnisoara cu care vorbea zice:" Luci Pleianu? pai e var-miu!" :D
Din ciclul "Ala negru de respira greu! Il stii! Era tat'su!" :D.
Si cand vorbesc cu Chuckila de la telefonul verisoarei sa scape telefonul din mana, nu alta! :D

Chuckila
King Meeple
King Meeple

22 Jan 2012, 12:26

deeug wrote:Din ciclul "Ala negru de respira greu! Il stii! Era tat'su!" :D.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

singerete

24 Jan 2012, 13:53

Saptamana asta va strangeti la Carturesti? Ca as veni si eu sa joc una alta :D

Chuckila
King Meeple
King Meeple

24 Jan 2012, 13:55

singerete wrote:Saptamana asta va strangeti la Carturesti? Ca as veni si eu sa joc una alta :D
Hehehe, ce invitat de seama :D Din pacate eu saptamana asta am facut schimb cu o colega si lucrez in tura de seara, nu am cum sa ajung :(

Dar deschid topicul pentru aceasta saptamana, sa vedeti care se aduna.

Post Reply

Return to “Cluj”