Parca as incepe anul frumos, cu un Die Burgen von Burgund sau Macao. Chiar si un Troyes daca sunt doritori.

Cineva e indragostit de zaruri.Chuckila wrote: Parca as incepe anul frumos, cu un Die Burgen von Burgund sau Macao. Chiar si un Troyes daca sunt doritori.

Ma bucur ca ti-a placut, a fost o surpriza foarte faina si pentru mine, nu ma asteptam sa fie atat de bine inchegat si cu atat de multa interactiune.Chuckila wrote:Doua surprize foarte placute ieri la Carturesti:
1. Tribune - jocul acesta este mai bun decat suma componentelor care il compun. Am vazut un review si l-am trecut in wishlist. I-am citit regulamentul, mi-a parut si mai bun. L-am jucat, imi place mult. Pentru genul de mecanica euro, este clar un keeper pentru mine.
Jocul nu mi se pare intortocheat, dar cartile sunt foarte dezechilibrate din punct de vedere al costului, poate pentru a stimula jucatorii sa fie tot timpul printre primii la ales.Chuckila wrote: 2. Macao - Din pacate nu am mai avut timp sa terminam jocul, am parcurs aproximativ jumatate. Destul cat sa ne facem o idee asupra modului cum decurg rundele. Vreau sa il joc de cel putin 2 ori pentru a-mi da seama daca il voi aprecia mai mult, sau daca il voi considera prea .... intortocheat.

Welcome to one of my "mini-grails"djdano wrote:Acuma e musai sa fac rost de Die Macher.

Si eu vreauChuckila wrote:Welcome to one of my "mini-grails"djdano wrote:Acuma e musai sa fac rost de Die Macher.. Si eu caut de ceva vreme a doua editie germana, cea de la Moskito. Mi se pare cea mai faina editie dintre toate cele 3 care au fost lansate pana acum.

deeug wrote:Din ciclul "Ala negru de respira greu! Il stii! Era tat'su!".

Hehehe, ce invitat de seamasingerete wrote:Saptamana asta va strangeti la Carturesti? Ca as veni si eu sa joc una alta