Cred ca din cauza apropierii de data de 1 martie, seara de ieri am inceput care mai de care sa ne apropiem de printese japoneze in
Genji si am incercat sa le impresionam cu stihurile noastre maiastre. Unii si-au dat seama destul repede de neconcordante flagrante intre spiritul artistic care-i caracteriza si preferintele lirice ale printesei din casa lor si s-au consolat la alte case. Cred ca asta-i explicatia pentru
bvicthor care a fost cam prea prezent pe la mine p-acasa, desi sunt absolut convins de intentiile lui mai mult decat onorabile. Recunosc ca nici eu nu prea am stat p-acolo

.
Radrian ne-a impresionat cu un farmec personal aparte, caruia nu i-a rezistat absolut nici o printesa...pe moment. La un moment dat toate printesele din urma lui erau pline de suspine...Atata traire intensa...mai rar!

Si, cu toate ca nu e chiar asa de evident la prima vedere,
Genji este foarte potrivit si pentru antrenamente de maraton. castigatorul acestei categorii a fost tot timpul in forma si nici unul dintre noi restul, n-am reusit nici macar sa-i suflam in ceafa...
Dintre toate printesele prezente, cea cunoscuta sub denumirea de Inspiratie a fost cea mai capriciosa, acordandu-si favorurile pe ici pe colo, dar cu o slabiciune clara pentru
tretiak, care se pare ca se preumbla pe culmile cele mai inalte ale liricii fara sa-i pese de intemperii si nici de ceilalti artisti care, de invidie, tot incercau sa-l coboare mai pe podisuri sau chiar pe campii

. Evident, fara succese (sau succesuri) dupa cum s-a dovedit la final...
De oftica ca demersurile noastre lirice n-au avut ecourile scontate, atunci cand a aparut luna plina, 4 dintre noi ne-am transformat in extraterestri feroce in frunte cu
Radrian, care a fost mai mult decat dornic sa ne arate Calea. Si am purces cu totii, plini de abnegatie si avant cutezator si pioneresc la
Cucerirea planetei Pamant. Fiecare dintre noi, cei 4, dispunand de niste abilitati mai mult decat speciale( eu fiind o amazoana focoasa cu parul pana la calcaie am reusit de multe ori sa-i prostesc pe fraierii de pamanteni cu privrea mea galesa si sa castig batalii, altfel pierdute) si de 4 farfurii multifunctionale, ne-am avantat printre avioane si tancuri terrane, printre armate cu sau fara eroi catre locatii mai mult sau mai putin suculente unde s-au incins batalii lirice. Aaaa...dica epice!
Din pacate "distractia" ne-a fost intrerupta prematur de...ora inchiderii, asa ca fiecare dintre noi a plecat convins ca in final el ar fi castigat! Dar, bineinteles, mai ales eu!