Napoleon's Triumph
-
Venerablewolf
Napoleon's Triumph
Am pus si eu mana pe jocul asta insa nu am avut timpul sa il incerc sau sa ii citesc regulile in detaliu. Exista cineva care il stie juca si are cheful necesar sa dea o tura cu mine si imi arate regulile ? fac cinste cu ceva eventual 
-
criss
Re: Napoleon's Triumph
Eu l-am invatat si jucat anul trecut (sau acum doi ani?).
Ti-l pot arata peste 2 saptamini (ca trebuie sa recitesc regulile) la obisnuita intilnire de joi a wargamerilor din Cluj.
Pina atunci, pentru joia asta sau viitoare - daca ai chef - hai sa jucam un Infinity cu liste alese in secret.
Ti-l pot arata peste 2 saptamini (ca trebuie sa recitesc regulile) la obisnuita intilnire de joi a wargamerilor din Cluj.
Pina atunci, pentru joia asta sau viitoare - daca ai chef - hai sa jucam un Infinity cu liste alese in secret.
- paka
- King Meeple

Te rog, spune-mi si mie unde este aceasta obisnuita intalnire de care nu stie nimeni ? Sau este privata ?criss wrote:... la obisnuita intilnire de joi a wargamerilor din Cluj.
Multumesc
-
Venerablewolf
nu e secreta. se tine la Red Goblin ca avem mese. Am zis ca e o zi buna sa testam jocuri cu miniaturi sau de razboi in general. Fiecare vine cu o propunere si ne jucam cat mai multe. Pana acum am trecut in revista A song of Drums and Shako (skirmish cu miniaturi in era lui Napoleon), Dropzone Commander (wargame cu miniaturi in viitorul nu foarte indepartat). Infinity (skirmish cu miniaturi in viitorul apropiat), Unchearted Seas (batalii navale fantasy cu miniaturi), Warhammer 40.000 (wargame cu miniaturi in viitorul foarte indepartat). Am in plan Napoleon's Triumph care pare foarte misto. Dar trebuie citite regulie si mie mi-e capul plin cu ce am citit pana acum.