Dintre cele in care am mai jucat restaurantul "Ento" s-a inschis, "Bulgakov" e la fel de plin de fum, si la "Carturesti" am avea in continuare problema de orar.
Am mai putea incerca:
- cafeneaua "Ragaz" unde a avut loc la sfarsitul anului trecut "weekendul devoratorilor de boardgames". Orarul e pana la ora 23, si nu se fumeaza inauntru. Mesele si scaunele nu sunt chiar foarte adaptate pentru boardgames (parerea personala), dar atmosfera si locatia sunt frumoase.
- "Cotton Club Cluj" (https://www.facebook.com/CottonClubCluj). Am vorbit cu patronul si ar fi ok sa jucam acolo. Orarul e... foarte permisiv, si avem mai multe optiuni cu privire la locatie:
- sala principala (unde se simte miros de fum, dar miercuri seara de obicei nu e multa lume)
- o sala secundara care, daca suntem interesati sa ramanem acolo pe termen mai lung, poate fi adaptata pentru boardgames (mese noi, etc.)
- o terasa deja amenajata
- o alta terasa care la fel se poate amenaja daca nu avem chef sa ne amestecam cu "plebea"
S-ar putea sa fie totusi destul de plin acum din cauza campionatului mondial de fotbal, ramane de vazut.
Voi ce propuneri mai aveti?