[Vand] World of Warcraft + Burning Crusade

Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

[Vand] World of Warcraft + Burning Crusade

31 Jul 2013, 12:20

Salutare,

Am un prieten care doreste sa vanda WoW: The Board Game si extensia The Burning Crusade. Nu e gamer, nici nu stiu exact de unde le are, insa le-am vazut saptamana trecuta si se prezinta in urmatoarele conditii:

WoW: The Board Game: Cutia in stare buna, as zice. Are urma de uzura pe la colturi si cateva locuri pe capac unde s-a dus culoarea (parca ar fi fost lipit ceva de cutie si cand s-a detasat, a plecat cu tot cu culoare), componentele mi s-au parut in stare foarte buna. Nu le-am numarat, dar probabil pot sa rog sa se faca un inventar.

The Burning Crusade: Aici cutia sta in stare putin mai rea decat baza. Unul din colturi este desprins, ar trebui sa se foloseasca scotch pentru a o repara. Insa componentele sunt nejucate.

Cei care ma stiu, stiu ca sunt foarte atent la jocuri si poate chestiile care ma deranjeaza pe mine nu ar deranja pe altii, insa am descris jocurile asa cum mi-ar placea sa imi fie descrise mie.

Pretul este 300 RON pe tot pachetul. Sau 220 RON baza si 110 RON extensia. Extensia nu se vinde separat decat daca se vinde prima.

andmisu
Baby Meeple
Baby Meeple

Re: [Vand] World of Warcraft + Burning Crusade

09 Jan 2022, 21:32

Salut, mai este valabila oferta?

Post Reply

Return to “Vanzari”