Battlestar Galactica - 150
Galaxy Trucker (primit si desfacut, nejucat - are o singura problema(minora) e in ungureste dar nu e dependent de limba) - 180
Dominion - 80
A Castle for All Seasons - 100
[Closed] JOACE
-
bogdanpocol
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: JOACE
BGG zice ca Galaxy Trucker e in categoria "Some necessary text - easily memorized or small crib sheet".
Esti sigur ca nu e deloc dependent de limba? E ceva text pe carti?
Esti sigur ca nu e deloc dependent de limba? E ceva text pe carti?
- tasurinchi
- King Meeple

Am eu Galaxy Trucker in maghiara. Da, exista text pe carti, dar nu este esential. In general e vorba de titluri, dar sunt si vreo cateva cu ceva mai mult text, insa dupa jumate de joc si un pic de ajutor de la BGG, se rezolva problema, fiindca exista si simboluri care se invata repede. Acum na, eu nu sunt pretentios si cum jocul e foarte fain, nu ma deranjeaza, s-ar putea insa ca limba necunoscuta de pe carti sa nu fie pe placul tuturor...
-
bogdanpocol
titlurile cartilor sunt in ungureste - nu afecteaza deoarece au simboluri pe ele care iti spun ce sa faci
exista 3 carti cu text pe ele (dar sunt explicate in manualul printat in engleza)
pe cutie nu scrie galaxy truker ci galaxys roncsderby
cam asta e toata dependenta de limba ( http://www.boardgamegeek.com/image/8593 ... xy-trucker ) - aveti aici un exemplu cu cartile
exista 3 carti cu text pe ele (dar sunt explicate in manualul printat in engleza)
pe cutie nu scrie galaxy truker ci galaxys roncsderby
cam asta e toata dependenta de limba ( http://www.boardgamegeek.com/image/8593 ... xy-trucker ) - aveti aici un exemplu cu cartile
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Am varianta de joc in engleza si pot sa zic ca, intr-adevar, la jocul de baza nu e o problema insurmontabila maghiara.
Si,cum imi place jocul, sunt in cautarea "big expansion" si as fi putut s-o iau din Germania la un superpret.Dar in momentul in care am vazut cartile din extensie - unele au text pe 1/4 daca nu chiar 1/3 din ele - am ajuns la concluzia ca engleza e cea mai prietenoasa limba:).
Si,cum imi place jocul, sunt in cautarea "big expansion" si as fi putut s-o iau din Germania la un superpret.Dar in momentul in care am vazut cartile din extensie - unele au text pe 1/4 daca nu chiar 1/3 din ele - am ajuns la concluzia ca engleza e cea mai prietenoasa limba:).
-
bogdanpocol
Galaxy Truker - il retrag din vanzare, deoarece l-am jucat si a prins foarte, foarte bine. e un joc super tare pe care il recomand. e rapid si e fun.
Battlestar galactica scade la 150 de lei (schimb cu Agricola, Antique, Tempus, Letters from Whitechapel, Mystery Express, Mistery of the Abbey, Attika,Cosmic Encounter, sau altele din wishlist )
Battlestar galactica scade la 150 de lei (schimb cu Agricola, Antique, Tempus, Letters from Whitechapel, Mystery Express, Mistery of the Abbey, Attika,Cosmic Encounter, sau altele din wishlist )