Vand Java

Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

Vand Java

19 Dec 2011, 11:39

Salutare natiune,

Long story short, se pare ca participand la 2 Secret Santa, Mos Niculae, Mos Craciun, happy wife-happy life, keep soacra closer than your best friends, etc, bugetul devine mai afectat decat m-am gandit initial :) Dar asta nu e un lucru rau, nu? (cel putin nu pentru cei care primesc cadourile).

Asadar, va rog sa profitati. Pentru placerea voastra "cumparatoristica", sau pentru cei care doresc sa isi completeze Mask Trilogy, o copie in stare superba a jocului Java (aici colectionarul din mine deja a izbucnit in hohote de plans): Jocul este desfacut (in sensul ca nu mai are tipla pe el), insa majoritatea componentelor de carton nici macar nu sunt punched. Sunt cateva care probabil s-au desprins de la transport, insa restul sunt pe cartoanele originale. Cutia arata la randul ei foarte bine, cu o mica urma de 1cm de indoitura in urma transportului - nu e ruptura sau tesitura (later edit, crapatura :D), mai mult seamana cu o tesitura. Daca cineva doreste o poza cu acest mic defect, o pot trimite cu cea mai mare placere.

Pe mine toata afacerea m-a costat putin peste 40 EUR (transportul la pachete din Germania peste 2 Kg e killer, m-a costat aproape cat jocul in sine :? :? :? ). Acum pe BGG cele mai ieftine alternative sunt 2 copii ale jocului la 35 EUR (una Very Good, una Good condition).

Pe voi, toata afacerea, incluzand transportul prin Posta Romana, va costa 145 RON. De aceasta data fara schimburi, fara negociere.

Mersi!

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: Vand Java

19 Dec 2011, 12:43

Chiar daca am spus candva ca as fi prima persoana care s-ar anunta pentru achizitionarea copiei tale de Java, recenta vizita la Essen ma face sa nu ma mai tin de promisiune. Eh! Daca ai fi spus mai devreme (acum 2 luni si un pic :)) despre vanzarea jocului, nu numai ca te ajutam, dar aveam si o trilogie a mastii completa (luam Mexica de la Essen :)).
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

19 Dec 2011, 13:51

eu, eu , eu, eu! :)
Adica eu o sa fiu cel care ti-o cumpara!:)
am jucat chiar cu Vick pe copia cumparata de la Essen si mi-a placut suficient de mult incat sa n-am nici un dubiu la aceasta achizitie! :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:23

Multumesc mult Eugen, mare domn!

Stiind la cine merge jocul (sau la cine ar fi mers, daca Vick nu ar fi facut rost de a lui proprie minune), sunt un om impacat. Va fi pe maini bune.

Dom' sharif, ne auzim mai pe seara la un telefon sa vedem cum facem miscarea ;)

cristianf
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:24

Ach !

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:33

VickdaReaper wrote:Chiar daca am spus candva ca as fi prima persoana care s-ar anunta pentru achizitionarea copiei tale de Java, recenta vizita la Essen ma face sa nu ma mai tin de promisiune. Eh! Daca ai fi spus mai devreme (acum 2 luni si un pic :)) despre vanzarea jocului, nu numai ca te ajutam, dar aveam si o trilogie a mastii completa (luam Mexica de la Essen :)).
Imi pare rau Vick, sincer!

Daca as fi stiut acum 2 luni de actualele cheltuieli, l-as fi dat atunci. Din pacate, acum e nevoie :)

deeug
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:41

domnu' Lucian o sa avem atunci o conversatie revelatorie mai pe seara :)

@cristianf ti-am luat-o un pic inainte dar stii ca daca-l am eu nu tre' sa zici decat ca vrei sa-l joci si sigur gasim o varianta de timp potrivit pentru amandoi :)

suf
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:48

Cum s-a dat ca painea calda! Sunt curios de pareri dupa primul joc domn' deeug.

deeug
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 14:54

pai primul joc deja a fost prin bunavointa lui Vick, pe jocul lui, la o sesiune la care a participat si adrim! :).
Eu eram oricum pe hotararea eroica sa o las mai moale cu achizitiile in viitorul apropiat (din motive pe care le stii;), dar parerile au fost suficient de pozitive incat sa-l iau p-asta fara sa clipesc! ;)

cristianf
King Meeple
King Meeple

19 Dec 2011, 17:17

@deeug pai cred ca ar trebui sa facem niste rezervari pentru ianuarie si februarie la cate s-au adunat de jucat :lol:

Post Reply

Return to “Vanzari”