[Inchis]Vand/Schimb Jocuri

Post Reply
alex.webandprint

[Inchis]Vand/Schimb Jocuri

20 Nov 2012, 14:40

Adaugate noi pe lista dupa o ultima evaluare:

Rezervat - Colonistii din Catan Extensia Orase si Cavaleri 80 lei - Jucat de cateva ori, nu are piese lipsa, intretinut foarte bine, cutia are ceva uzura la colturi, cartile de joc sunt impecabile (au fost sleevuite)

Eaten by Zombies 80 lei- Jucat de 3-4 ori, jocul are un feeling de hopless ceea ce prietenii cu care impart serile nu prea adora :lol: si prefer sa il dau. http://boardgamegeek.com/video/10597/ea ... by-zombies (bonus Red Dragon Inn)

Rezervat - Burdigala 90 lei - Jucat de 4-5 ori, jocul arata impecabil.Un joc simplu de invatat, usor de jucat. Cu meeples si cubulete :lol: http://boardgamegeek.com/image/1132527/burdigala

Revolver 60 lei- Jucat de nenumarate ori, un joc care l-am gasit foarte addictive, din pacate e pentru 2 jucatori si nu isi mai are locul in colectie.http://boardgamegeek.com/video/16779/re ... r-unedited

Blood Bowl Team Manager The card Game 100 lei- Jucat de 2 ori, arata impecabil, foarte fun (poate fi jucat in 6 contrar regulilor dar putin tras de par si scoringul trebuie tinut cu pixul si hartia) http://boardgamegeek.com/boardgame/9013 ... -card-game

Imi doresc: Merchants&Marauders, Saboteur 2, Ceva Wargame (shogun, risk etc...),dar astept si alte sugestii

In cazul in care sunt 2 persoane cu care am sa fac trade si vor fi din acelasi oras as prefera sa putem sincroniza cumva expeditia, sa fie doar un singur colet. Deasemenea prefer si componente la schimb (meeples, cuburi de lemn etc....)

Dungeon and Dragons - Castle Ravenloft (jucat de 3-4 ori)200 LeI---- A plecat la AngelEye
Village- (jucat o singura data)150 lei A plecat la Bucuresti.

PM say YM: vampy20032003
Last edited by alex.webandprint on 17 Feb 2013, 21:46, edited 12 times in total.

cristianf
King Meeple
King Meeple

Re: Vand/Schimb Jocuri

21 Nov 2012, 10:39

Am cazut de acord cu Alex sa facem un schimb Village - Sky Traders. Problema care apare este ca fiind un user nou si la distanta mare, trebuie sa am cumva garantia ca Village va ajunge la mine. Din acest motiv am stabilit sa trimita el primul, si dupa ce il primesc, il trimit si eu pe al meu. Asa ca problema se muta acum la celalalt capat, sa fie si el sigur ca isi mai primeste jocul. Dintre cei cu care am mai tranzactionat poate cineva sa garanteze pentru seriozitatea mea si starea buna a jocurilor ? :roll:

Multumesc !

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

21 Nov 2012, 10:53

Stiu ca nu sunt singurul client dar, cum sunt unul dintre ei, par sa pot fi in stare sa zic cate ceva .
Cele mai mari preturi, jocurile in starea cea mai deplorabila, termenele cele mai intarziate...NU de la/ cu tine le-am avut! :D.

Lasand gluma la o parte am luat de la Cristian Formula D, Small World, Tikal la diverse intervale de timp.Toate erau ca noi, ne-am intalnit unde si cum am stabilit si am facut ce trebuia sa facem! :)
Concluzia: Cristian este unul dintre cei mai seriosi oameni de pe forum!

Eduard F

21 Nov 2012, 10:55

Salut

Si eu am scris lui Alex pentru un schimb... nici un raspuns si nu este un semn de seriositate sa citesc despre schimbul din thread. apreciez un raspuns oricare ar fi acesta.
Cristian este foarte reliable si a schimbat zeci de jocuri aici pe forum. este un gamer pasionat si are grija mare de jocurile lui. bafta la schimb!.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2012, 11:05

Nu am tranzactionat cu cristianf in mod direct, dar pot sa iti spun ca nu am primit pana acum nici un mesaj (privat sau public) in care lumea sa isi exprime nemultumirea asupra unei tranzactii.

Ceea ce doream sa spun este altceva: sunt de acord cu aceasta sugestie. Userii noi care nu au "istorie" pe forum, daca vor sa faca schimburi, sa trebuiasca sa trimita primii. Userii cu vechime in comunitate si care au tranzactionat de multe ori, nu cred ca isi risca reputatia la a n-shpea tranzactie. Mai ales ca sunt oameni care participa constant la intalniri, lumea ii cunoaste in viata de zi cu zi si o asemenea pata s-ar sterge cu greu (daca s-ar putea sterge).

Eu zic sa ii dati drumul la trade, nu il vad pe Cristian ca nu si-ar tine partea de intelegere.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

21 Nov 2012, 11:42

Subscriu. Garantie 100%.
HACK OR GET WHACKED!

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

21 Nov 2012, 11:57

Eu vreau doar sa carcotesc putin fatza de pretul de vanzare de la Village, e mai ieftin in magazin: http://reginasinebunul.ro/board-game/443/village.html

fl0po
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2012, 12:00

carcoteala asta am facut-o si eu...dar am zis sa fie pe privat sa nu ii stric omului vanzarea....
HACK OR GET WHACKED!

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

21 Nov 2012, 12:04

fl0po wrote:carcoteala asta am facut-o si eu...dar am zis sa fie pe privat sa nu ii stric omului vanzarea....
Eduard F wrote: Si eu am scris lui Alex pentru un schimb... nici un raspuns
Am zis ca mai bine scriu aici decat degeaba. :)
Nu cred ca stric nicio vanzare, eventual se face pentru alte sume.
Dar mi-as incalca niste principii daca nu as zice nimic

cristianf
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2012, 12:05

Multumesc de raspunsuri ! Sunt la curent cu preturile, dar atat timp cat mergem pe varianta de trade, e ok..ish. :)

fl0po
King Meeple
King Meeple

21 Nov 2012, 12:56

carcoteala era strict pentru vanzare, pentru trade e OK asa pentru ambele parti.
HACK OR GET WHACKED!

cristianf
King Meeple
King Meeple

23 Nov 2012, 13:07

Omul a fost fair-play si a suplimentat oferta cu un Braggart ca sa acopere diferenta de pret. Ambele jocuri au ajuns astazi la mine si sunt in stare buna. Maine ar trebui sa primeasca si el Sky Traders-ul.

De-acum il putem considera de-al casei. :mrgreen: Spor la vanzare si multumesc !

AngelEye
King Meeple
King Meeple

Re: [Închis]Vand/Schimb Jocuri

27 Nov 2012, 21:54

Dungeons & Dragons: Castle Ravenloft a ajuns la mine. Multumesc

alex.webandprint

Re: [Redeschis]Vand/Schimb Jocuri

06 Dec 2012, 06:36

Am adaugat cateva

RaulZ

Re: [Redeschis]Vand/Schimb Jocuri

11 Feb 2013, 21:44

iti dau risk varianta revizuita in 2008 pentru cavaleri de la catan.

Post Reply

Return to “Vanzari”