[Closed]Vand colectie (mare parte a ei)
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Re: Vand colectie (mare parte a ei)
Daca ti-e greu sa te desparti de anumite jocuri si crezi k ai vrea sa le mai joci pe viitor, ma ofer sa ti le inmagazinez dk ai incredere si sa ti le trimit pe parcurs la noua adresa. Ca sa iti esalonezi costurile incet-incet. Te va costa mai mult o campanie de reachizitionare (games are actually more expensive in the west).
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
haretel
Multumesc mult pt oferta
apreciez, sincer
as putea sa le las si la ai mei, dar sunt convins ca o sa se puna praful degeaba pe ele
Nu cred ca o sa mai am prea mult timp pt asta oricum
O sa incep cu un Kids of Carcassonne sau ceva din categoria asta peste 3-4 ani, si daca prinde, o sa incep o noua colectie
Pana atunci o sa ma rezum la cateva titluri luate de la Essen anual
inca o data, multumesc frumos!
apreciez, sincer
as putea sa le las si la ai mei, dar sunt convins ca o sa se puna praful degeaba pe ele
Nu cred ca o sa mai am prea mult timp pt asta oricum
O sa incep cu un Kids of Carcassonne sau ceva din categoria asta peste 3-4 ani, si daca prinde, o sa incep o noua colectie
Pana atunci o sa ma rezum la cateva titluri luate de la Essen anual
inca o data, multumesc frumos!
-
haretel
iulianv, fusesem contactat dinainte pe PM de deeug
ai cuvantul meu de pionier
tie am uitat sa-ti scriu ca e deja rezervat: raspundeam la vreo 5 PM-uri si scriam si niste scriptulete la munca ...
sper ca nu pui acatiste pt mine la biserica
ai cuvantul meu de pionier
tie am uitat sa-ti scriu ca e deja rezervat: raspundeam la vreo 5 PM-uri si scriam si niste scriptulete la munca ...
sper ca nu pui acatiste pt mine la biserica
-
iulianv
nu dragule, nu-i bai. dar o sa dau un indiciu greu la dixit-ul nostru de pe forum
oricum, ramane valabil pentru agricola rezervarea si vorbesc cu deeug daca e sa am un raspuns pozitiv, poate imi lasa mie soc-ul ca si asa colectia mea este goala
, acestea ar fi primele mele jocuri, iar el ia mai multe
.
oricum, ramane valabil pentru agricola rezervarea si vorbesc cu deeug daca e sa am un raspuns pozitiv, poate imi lasa mie soc-ul ca si asa colectia mea este goala
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
@iulian
SOC e unul din jocurile care e pe lista mea de achizitii la "trebuie luat" de ceva vreme...Cum am prins acum ocazia, n-am putut s-o las sa scape.Poate la alt joc m-as mai fi gandit o data dar la SOC,nu...
Imi pare rau si sa nu te superi pe mine, te rog...
SOC e unul din jocurile care e pe lista mea de achizitii la "trebuie luat" de ceva vreme...Cum am prins acum ocazia, n-am putut s-o las sa scape.Poate la alt joc m-as mai fi gandit o data dar la SOC,nu...
Imi pare rau si sa nu te superi pe mine, te rog...
-
iulianv
@deeug: nu am de ce sa ma supar. poate ne strangem odata sa-l jucam.
-
haretel
nu o sa mai raspund la mesaje cateva ore
revin cu un update al situatiei in curand
revin cu un update al situatiei in curand
-
joeblow
Salut,
M-ar interesa Pirate's Cove, Stone Age si Mr. Jack in New York. Crezi ca mi le poti rezerva 1-2 zile? Nu vreau sa te incurc asa ca ti-as da un raspuns ferm cat de repede, sa ma dumiresc si eu cu fondurile.
Pirate's Cove in ce stare e? Merge de dat cadou? Am vazut ca are ceva jocuri in spate.
Merci.
M-ar interesa Pirate's Cove, Stone Age si Mr. Jack in New York. Crezi ca mi le poti rezerva 1-2 zile? Nu vreau sa te incurc asa ca ti-as da un raspuns ferm cat de repede, sa ma dumiresc si eu cu fondurile.
Pirate's Cove in ce stare e? Merge de dat cadou? Am vazut ca are ceva jocuri in spate.
Merci.
- cristianf
- King Meeple

As vrea eu The Thief of Baghdad. Avand in vedere ca la regina si nebunul este 99 de lei ai fi dispus sa mai lasi putin la pret ? 
-
joeblow
Si daca se poate si Finca si Thebes.
Repet, nu sunt sigur ca le iau asa ca nu vreau sa te incurc. Daca poti sa mi le rezervi si sa-ti dau raspunsul maine-poimaine ar fi perfect.
Merci.
Repet, nu sunt sigur ca le iau asa ca nu vreau sa te incurc. Daca poti sa mi le rezervi si sa-ti dau raspunsul maine-poimaine ar fi perfect.
Merci.
-
nuk3r
Vreau eu sa iau Agricola. Ne putem intalni maine la Tabiet daca ai drum.
-
haretel
cristianf, nu las la pret la TOB ; dc nu il dau asa, il pastrez - nu ma deranjeaza 
joeblow, Pirate's cove nu prea ar merge de cado' pt ca are un colt al capacului de la cutie rupt (a cazut o data de pe dulap
), in rest, componentele sunt flawless, grafica nestearsa, cartoanele neindoite, cartile sleevuite etc
Stone Age si Mr Jack NY sunt rezervate; pun Teba si Finca in standby till further notice
nuker, Agricola e rezervat pt tine; nu stiu cand mai ajung in ceainarie, nu poti sa vii la o gura de metrou ?
pfiu! ce greu e ....si nu mi-am pus toata colectia la bataie ...
later edit: ma gandesc la colectia asta - cat timp am investit revirew-uri, sleevuit, jucat etc - se duce instant acum
n-a fost o decizie usoara; puteam gasi si o posibilitate de transport, dar mi s-a parut cea mai buna solutie
cred ca o sa devin un consumator mai cumpatat
joeblow, Pirate's cove nu prea ar merge de cado' pt ca are un colt al capacului de la cutie rupt (a cazut o data de pe dulap
Stone Age si Mr Jack NY sunt rezervate; pun Teba si Finca in standby till further notice
nuker, Agricola e rezervat pt tine; nu stiu cand mai ajung in ceainarie, nu poti sa vii la o gura de metrou ?
pfiu! ce greu e ....si nu mi-am pus toata colectia la bataie ...
later edit: ma gandesc la colectia asta - cat timp am investit revirew-uri, sleevuit, jucat etc - se duce instant acum
n-a fost o decizie usoara; puteam gasi si o posibilitate de transport, dar mi s-a parut cea mai buna solutie
cred ca o sa devin un consumator mai cumpatat
-
Rautz
Reviewurile, jocurile si amintirile raman, te desparti doar de partea fizica a lor, si cred ca amintirile placute sunt partea cea mai frumoasa a boardgameurilor
Iar unele din ele poti sa le comanzi si acolo unde te duci daca ti se face foarte dor
Iar unele din ele poti sa le comanzi si acolo unde te duci daca ti se face foarte dor
- cristianf
- King Meeple

-
haretel
hehe
cristianf, la o gura de metrou ?
Cel mai rapid pt mine ar fi maine la Preciziei
iti dau PM cu nr de tel
iti dau PM cu nr de tel
-
nuk3r
Inseamna ca iti este la indemana si Nicolae Grigorescu?haretel wrote:hehe
iti dau PM cu nr de tel
-
iulianv
nu mai este nevoie sa-mi opresti vreun joc, calculele dau cu minus si nu am finante luna aceasta.haretel wrote:iulianv, rezerv Agricola pt tine ?
@nuk3r: inainte de intrebarea lui haretel daca imi rezerva Agricola ii spusesem deja sa-l tina pentru mine. pe el il inteleg daca nu a vazut mesajul respectiv (sau poate nu a fost suficient de clar!?), dar ma astept ca tu sa fi vazut ca era deja rezervat, chiar daca timp de cateva ore nu am avut posibilitatea sa mai dau inca o confirmare la rezervare.iulianv wrote:oricum, ramane valabil pentru agricola rezervarea si vorbesc cu deeug daca e sa am un raspuns pozitiv, poate imi lasa mie soc-ul ca si asa colectia mea este goala, acestea ar fi primele mele jocuri, iar el ia mai multe
.
ar fi fost cu suparare de data asta daca nu as fi renuntat la cumpararea jocului.