[Closed] Vand/schimb Castle Panic
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
[Closed] Vand/schimb Castle Panic
Jocul este ca nou, doar doua sesiuni au fost jucate in aceeasi seara (in prima am fost umiliti, in a doua am redus dificultatea si am reusit sa castigam).
Grupul meu de joc e mai strategic decat credeam, jocul acesta se pare ca nu prea ni se potriveste.
Pretul de vanzare e 110 lei; accept plata fie prin transfer bancar fie ramburs prin curier, dar nu prin Posta Romana.
(in cazul in care nu stiti, costurile cu transportul sunt 4-5 lei cu Posta Romana - livrare in 3 zile lucratoare - sau 20 lei cu Fan Courier - livrare in 24 ore)
Pentru schimburi aruncati un ochi pe wishlist, dar nu va limitati numai la ce e acolo.
Grupul meu de joc e mai strategic decat credeam, jocul acesta se pare ca nu prea ni se potriveste.
Pretul de vanzare e 110 lei; accept plata fie prin transfer bancar fie ramburs prin curier, dar nu prin Posta Romana.
(in cazul in care nu stiti, costurile cu transportul sunt 4-5 lei cu Posta Romana - livrare in 3 zile lucratoare - sau 20 lei cu Fan Courier - livrare in 24 ore)
Pentru schimburi aruncati un ochi pe wishlist, dar nu va limitati numai la ce e acolo.
Last edited by DanielIndru on 18 Mar 2011, 10:22, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Re: Vand/schimb Castle Panic
Pretul include transportul cu Posta Romana in tara.djdano wrote:J
Garantez ca pachetul va ajunge la destinatie fara a fi vatamat in vreun fel.
- Chuckila
- King Meeple

Ca si persoana care am tranzactionat destul, te sfatuiesc sa nu te hazardezi chiar atat de multdjdano wrote:Garantez ca pachetul va ajunge la destinatie fara a fi vatamat in vreun fel.
Insa lasa-ti loc de iesire daca cumva decid baietii sa transporte cine stie ce elefant fix deasupra pachetului tau.
- DanielIndru
- King Meeple

Asa e, ai dreptate domnule Chuckila.
M-am tot gandit cum sa formulez mai bine astfel incat sa includ si posibilitatea elefantului "on top", dar am lasat-o balta ca fie iesea ambiguu, fie se subintelegeau prea multe lucruri fara relevanta.
Deci garantez ca o sa protejez pachetul astfel incat sa reziste in cele mai grele conditii de transport, si invoc clauza "elefantului" mai sus descrisa.
M-am tot gandit cum sa formulez mai bine astfel incat sa includ si posibilitatea elefantului "on top", dar am lasat-o balta ca fie iesea ambiguu, fie se subintelegeau prea multe lucruri fara relevanta.
Deci garantez ca o sa protejez pachetul astfel incat sa reziste in cele mai grele conditii de transport, si invoc clauza "elefantului" mai sus descrisa.
- Sol23
- King Meeple

Te intereseaza un schimb cu Judge Dredd Urban Warfare Gangs of Mega-City One? Mersi.
- DanielIndru
- King Meeple

-
marcualecs
- Chief Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

-
marcualecs
- Chief Meeple

- Sol23
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Bine ca 2 saptamani nu zice nimeni nimic si acuma am 2 oferte. 
Banii au prioritate luna asta, imi pare rau marcualecs. Plus ca am apucat sa vad si review-ul lui Drakkenstrike si nu m-a convins.
Sol23, trimite-mi adresa de livrare pe PM, maine sau vineri il pun la posta.
Banii au prioritate luna asta, imi pare rau marcualecs. Plus ca am apucat sa vad si review-ul lui Drakkenstrike si nu m-a convins.
Sol23, trimite-mi adresa de livrare pe PM, maine sau vineri il pun la posta.
- DanielIndru
- King Meeple