Vand Neuroshima Hex
-
b4r4kk4
Vand Neuroshima Hex
Dupa cum spune si titlul, vand boardgame-ul Neuroshima Hex. A fost cumparat din UK si folosit de 3 ori in total. Jocul este impecabil, ca nou.
Pret 200 lei (doar Bucuresti) - un pret mai mult decat decent tinand cont ca nu l-am vazut la niciun magazin romanesc
http://boardgamegeek.com/boardgame/21241/neuroshima-hex
Pret 200 lei (doar Bucuresti) - un pret mai mult decat decent tinand cont ca nu l-am vazut la niciun magazin romanesc
http://boardgamegeek.com/boardgame/21241/neuroshima-hex
-
cristina
Re: Vand Neuroshima Hex
Conteaza ca e sau nu e pe piata romaneasca atata timp cat il poti aduce din afara?! Viziteaza si tu magazinele online de bgg si vezi cat e pretul real! Multa bafta!
-
jakkal
Salut,
Nu vreau sa-ti stric afacerea, dar daca nu l-ai vazut la niciun magazin romanesc, nu inseamna ca pretul este decent. Este pretul cu care l-as vinde eu in magazin.
Jakkal
Nu vreau sa-ti stric afacerea, dar daca nu l-ai vazut la niciun magazin romanesc, nu inseamna ca pretul este decent. Este pretul cu care l-as vinde eu in magazin.
Jakkal
-
bogdanpocol
-
b4r4kk4
Nu e vorba de nicio afacere, vreau sa-l vand pentru ca nu prea am cu cine sa il joc, ne-am luat alte jocuri in grupul de playeri de boardgames si pe asta s-a pus praful.
Acum am vazut si eu la un magazin, dar nu-l au in stoc. Iar singura diferenta dintre jocul nou si asta e ca piesele nu mai sunt prinse impreuna pe placile alea de plastic si cutia nu mai e sigilata.
As aprecia mult daca ar posta cei interesati, nu imi plac trolii si flamerii in threadurile mele
Cat despre magazinele online, am vrut sa mi-l cumpar de afara si m-ar fi costat mai mult transportul decat jocul in sine. Asta a fost cumparat dintr-un magazin de bgs din Londra de un prieten si mi l-a adus personal la fix pretul de 200 lei. Asa ca nu fac afacere ci imi recuperez banii pe un joc pe care nu o sa-l mai joc altfel.
Acum am vazut si eu la un magazin, dar nu-l au in stoc. Iar singura diferenta dintre jocul nou si asta e ca piesele nu mai sunt prinse impreuna pe placile alea de plastic si cutia nu mai e sigilata.
As aprecia mult daca ar posta cei interesati, nu imi plac trolii si flamerii in threadurile mele
Cat despre magazinele online, am vrut sa mi-l cumpar de afara si m-ar fi costat mai mult transportul decat jocul in sine. Asta a fost cumparat dintr-un magazin de bgs din Londra de un prieten si mi l-a adus personal la fix pretul de 200 lei. Asa ca nu fac afacere ci imi recuperez banii pe un joc pe care nu o sa-l mai joc altfel.
-
acidutzu
Uita-te pe celelalte postari chiar si nejucate scoase din tipla au minimum 20% reducere fata de pretul initial.
Nu sunt trol
Nu sunt trol
- Chuckila
- King Meeple

Cei care au postat doar ti-au atras atentia ca la aceasta oferta este putin probabil sa existe oameni interesati. Insa de aici pana la a numi userii trolls si flameri e cale lunga. Cred ca nu s-ar supara nimeni daca ai folosi cu moderatie acesti termeni.b4r4kk4 wrote:As aprecia mult daca ar posta cei interesati, nu imi plac trolii si flamerii in threadurile mele
Mersi!
- imba
- King Meeple

Cred ca ai gasi mai multi oameni interesati daca ai scrie 2 cuvinte despre el in sectiune de reviewuri ca poate sunt useri care nu stiu despre jocul asta si ar vrea niste impresii la prima mana.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
suf il vinde oricum la un pret muuult mai bun, cei interesati o sa-l ia de acolo. Deci iata problema disponibilitatii rezolvate.b4r4kk4 wrote: Pret 200 lei (doar Bucuresti) - un pret mai mult decat decent tinand cont ca nu l-am vazut la niciun magazin romanesc
Ce zic eu nu sunt reguli, dar cam asa stau lucrurile pe forum:b4r4kk4 wrote:Asta a fost cumparat dintr-un magazin de bgs din Londra de un prieten si mi l-a adus personal la fix pretul de 200 lei. Asa ca nu fac afacere ci imi recuperez banii pe un joc pe care nu o sa-l mai joc altfel.
- un joc nou in tipla se vinde la 90-95% din pretul de magazin, altfel il cumpar direct din magazin;
- un joc "ca nou" (impecabil, jucat de 1.2.3 ori, etc) se vinde la 75-85% din pretul de magazin;
- de multe ori atitudinea omului care vinde ceva si bunul simt sunt mai importante decat CE vinde, oricat ar fi de rara marfa respectiva.
-
b4r4kk4
Bunul simt e valabil cand exista de ambele parti... e problema mea cat cer pe el si daca il vand sau nu, daca am nevoie de sfaturi o sa le cer. Cat timp exista postari de genul "e prea scump" etc. evident ca sansele sa il vand vor scadea.
Si in caz ca nu stiati, asta inseamna troll sau flamer, om care posteaza off-topic doar de dragul de a isi da cu parerea.
Si in caz ca nu stiati, asta inseamna troll sau flamer, om care posteaza off-topic doar de dragul de a isi da cu parerea.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Trolling si flaming sunt 2 termeni destul de duri si nu au nimic de a face cu discutia de aici. Nu a incercat nimeni sa te provoace, nu am vazut comportamente ostile, nu s-a postat off-topic.
Tu incerci sa vinzi un joc la un pret, oamenii ti-au atras atentia ca poate acel pret e nerealist. Totul e ontopic.
Provocarea a venit oarecum din partea ta cand ai vorbit despre pret in primul post.
As zice ca "mai mult decat decent" e pretul din celalalt thread care e bazat pe fapte reale - adica pretul la un magazin din afara (redus intr-o oarecare masura pentru ca jocul e folosit, si fara taxe de transport) atunci cand disponibilitatea in tzara e mica sau inexistenta.
Multa bafta la vanzare!
Tu incerci sa vinzi un joc la un pret, oamenii ti-au atras atentia ca poate acel pret e nerealist. Totul e ontopic.
Provocarea a venit oarecum din partea ta cand ai vorbit despre pret in primul post.
As zice ca "mai mult decat decent" e pretul din celalalt thread care e bazat pe fapte reale - adica pretul la un magazin din afara (redus intr-o oarecare masura pentru ca jocul e folosit, si fara taxe de transport) atunci cand disponibilitatea in tzara e mica sau inexistenta.
Multa bafta la vanzare!
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
o parere proprie (poate gresita): daca sunt 2 oferte pentru acelasi joc in acelasi timp pe forum ( una mult mai convenabila ca pret, chiar si cu transport adaugat ulterior) mi-e greu sa cred ca o sa se vanda mai intai cea cu pretul mai mare, indiferent de cate ori ajunge in fruntea topicurilor...
-
acidutzu
-
b4r4kk4
Up 160 lei.
Este atat de greu sa va abtineti? Rog un moderator sa stearga orice alte postari in afara de ale mele din thread.
Este atat de greu sa va abtineti? Rog un moderator sa stearga orice alte postari in afara de ale mele din thread.
- Chuckila
- King Meeple

Lumea ti-a atras atentia pe buna dreptate, comunitatea nu este de cateva zile, cunoaste ceea ce este un pret corect al unui joc.b4r4kk4 wrote:Rog un moderator sa stearga orice alte postari in afara de ale mele din thread.
Tu, cum spuneai, poti sa vii sa ceri absolut orice pret vrei; atunci insa nu te supara cand lumea iti atrage atentia asupra evidentului. Anuntul ramane, la fel ca si posturile anterioare.
-
b4r4kk4
Up 150 lei. Please. Stop. Spamming. Daca aveti de comunicat ceva (o parere constuctiva, numarul la pantofi, ce vreti voi), va rog sa folositi private message, nu sa-mi stricati mie postul cu mesaje de tipul "dincolo era mai ieftin". Pe alte forumuri, astfel de activitati primesc warn si apoi ban in caz ca se repeta, aici insa vad ca nu se aplica aceasta regula de bun simt. Cum v-ati simti daca voi mergeti in piata sa vindeti mere cu 3 lei/kg si eu vin langa taraba voastra si de fiecare data cand vine un client sa ii spun ca poate sa-si cumpere mere mai frumoase la taraba X cu 1,5 lei/kg? Ati avea vanzare 0. Am incercat sa fiu cat se poate de rezonabil dar se pare ca unii oameni pur si simplu nu au nimic mai bun de facut decat sa incarce cu posturi threadurile altora...
-
Rautz
suf il vinde mai ieftin, cumparati de acolob4r4kk4 wrote:Cum v-ati simti daca voi mergeti in piata sa vindeti mere cu 3 lei/kg si eu vin langa taraba voastra si de fiecare data cand vine un client sa ii spun ca poate sa-si cumpere mere mai frumoase la taraba X cu 1,5 lei/kg? Ati avea vanzare 0.
Esti cam nervos si 'seful pietei' ti-a spus de 2 ori sa te calmezi cu adresarile si acuzele puerile
Iti spun ca momentan atat rau ti-ai facut singur incat si daca ai incerca sa vinzi mai ieftin lumea n-ar cumpara de la tine ci l-ar prefera tot pe suf
Nu numai ca nu respecti prima regula din vanzari(cumparatorul are intotdeauna dreptate) dar te mai si iei la cearta cu potentialii cumparatori.
Prefer oricand sa cumpar merele de la vanzatorul care zambeste si vorbeste frumos chiar daca le vinde la 5 lei