Intrucat nu m-am mai atins de boardgames din pacate in ultimii ani, nemaiavand gasca cu chef, imi vand ultima piesa serioasa din colectie, si anume colectia integrala Eldritch Horror, de care ma despart cu greu.
Eldritch Horror - joc de baza, plus cele 4 extensii mici si 4 extensii mari, toate varianta EN, dupa cum urmeaza:
Eldritch Horror: Forsaken Lore (2014)
Eldritch Horror: Mountains of Madness (2014)
Eldritch Horror: Strange Remnants (2015)
Eldritch Horror: Under the Pyramids (2015)
Eldritch Horror: Signs of Carcosa (2016)
Eldritch Horror: The Dreamlands (2017)
Eldritch Horror: Cities in Ruin (2017)
Eldritch Horror: Masks of Nyarlathotep (2018)
Toate cartile, normale, mini, dar si card-urile mai mari pentru eroi si villains sunt ca noi, si vin cu sleeve-uri (numai sleeves au fost peste 200 lei, sunt o gramada de carti). Cred ca am jucat jocul de 15 ori, avand mare grija de el, iar versiunile mai noi, cred ca au fost jucate de 2-3 ori maxim. Mi s-a parut cel mai tematic boardgame, usor de invatat, care te transpune cu succes in acel univers, in timpul jocului.
Pretul pentru intreaga colectie este de 1250 lei (60% din pretul pe care le-ai lua toate noi - mai mult decat fair) + sleeves la toate cartile cadou (si credeti-ma ca sunt cateva mii).
Pretul pentru intreaga colectie fara jocul de baza, este 1100 lei.
Vand colectia completa Eldritch Horror
-
gabrielalex
- Baby Meeple

-
Overking1997
- Chief Meeple

Re: Vand colectia completa Eldritch Horror
Unde a fost postarea asta acum 3 ani cand cautam extensile, free up pentru o colectie completa la un joc foarte fain