Vand cateva la pret redus
-
Ardeiashul
- Teen Meeple

Vand cateva la pret redus
Pretul pentru toate jocurile din acest anunt: 260 lei
Am pus la vanzare cu predare personala in Bucuresti sau curier platit de cumparator in toata tara:
- Village - limba romana. Ca nou. Jucat de 2 - 3 ori.
Pret: 150 / 130 lei
Pachet Port Royal:
- Port Royal - limba engleza. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
- Port Royal: Just One More Contract... - limba romana. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
- Port Royal: The Adventure Begins... - limba germana. Nu am regulamentul. Se da ca si bonus la achizitia intregului pachet Port Royal. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
Pret: 70 / 55 lei
Escape from the Grand Hotel - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Escape from the Starline Express - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Escape from the Museum - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Pret: 45 lei bucata sau 80 lei doua dintre ele sau 110 lei toate trei / 35 lei bucata sau 65 lei doua dintre ele sau 90 lei toate trei
Detalii aici: https://dinraft.boardiacs.com/list/xk1Y ... TbTJIwDYBb
Am pus la vanzare cu predare personala in Bucuresti sau curier platit de cumparator in toata tara:
Pret: 150 / 130 lei
Pachet Port Royal:
- Port Royal - limba engleza. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
- Port Royal: Just One More Contract... - limba romana. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
- Port Royal: The Adventure Begins... - limba germana. Nu am regulamentul. Se da ca si bonus la achizitia intregului pachet Port Royal. Ca nou. Cartile tinute in sleevs. Se da fara.
Pret: 70 / 55 lei
Escape from the Grand Hotel - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Escape from the Starline Express - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Escape from the Museum - Jucat. Resetat. Stare foarte buna. Se poate rejuca fara probleme.
Pret: 45 lei bucata sau 80 lei doua dintre ele sau 110 lei toate trei / 35 lei bucata sau 65 lei doua dintre ele sau 90 lei toate trei
Detalii aici: https://dinraft.boardiacs.com/list/xk1Y ... TbTJIwDYBb
Last edited by Ardeiashul on 30 Jul 2026, 18:08, edited 6 times in total.
-
Ardeiashul
- Teen Meeple

Re: Vand cateva la pret redus
S-a adaugat:
In plus am pus si pret special pentru toate jocurile din anunt.
In plus am pus si pret special pentru toate jocurile din anunt.
-
Ardeiashul
- Teen Meeple

-
Ardeiashul
- Teen Meeple

-
Ardeiashul
- Teen Meeple

-
Ardeiashul
- Teen Meeple