[closed] Vanzare de garaj
- imba
- King Meeple

[closed] Vanzare de garaj
Airborne in my Pocket + o gramada de scenarii - nejucat, doar desigilat, comandat de la artscow mai precis deck-ul de baza + deck-ul de scenarii de aici = 60 RON
Space Hulk Death Angel jucat de 2-3 ori = 65 RON
Wings of War: Dawn of WWII Deluxe Set + Wings of War Flying Legend (sigilat, mai multe Spitfire) + Wings of War Eagles of the Reich (sigilat, mai multe Messerschmitt) - nejucat dar deschis, varianta in germana, dar este 100% independent de limba, doar rulebookul este german. Am rulebook alb-negru in engleza de dat cu pachetul. - 250 RON POZE
[Rezervat]Haggis - jucat de 2-3 ori = 50 RON
Cutthroat Caverns - jucat de 2-3 ori - 90 RON
Dominant Species, un joc super, dar din pacate nu a prins la grupul meu - 200 RON
Railways of the World, jucat de 4-5 ori, in stare aproape perfecta - 220 RON
Railways of England extensie pentru Railways of the World sau Railroad Tycoon - 90 RON POZE
BUNDLE! Railways of the World + Railways of England and Wales - 280 RON
Prefer din Bucuresti, dar accept si din tara daca cumparatorul plateste trasportul.
Accept si schimburi cu jocuri pe care le am in wishlist sau cu jocuri similare cu cele pe care le am.
La mai multe achizitionate, mai negociem nitel pretul.
Jocurile sunt in stare perfecta daca nu este specificat altceva (asta inseamna toate componentele in cutie, regulile neindoite, totul ordonat in pungulite si pastrat cu grija).
Space Hulk Death Angel jucat de 2-3 ori = 65 RON
Wings of War: Dawn of WWII Deluxe Set + Wings of War Flying Legend (sigilat, mai multe Spitfire) + Wings of War Eagles of the Reich (sigilat, mai multe Messerschmitt) - nejucat dar deschis, varianta in germana, dar este 100% independent de limba, doar rulebookul este german. Am rulebook alb-negru in engleza de dat cu pachetul. - 250 RON POZE
[Rezervat]Haggis - jucat de 2-3 ori = 50 RON
Cutthroat Caverns - jucat de 2-3 ori - 90 RON
Dominant Species, un joc super, dar din pacate nu a prins la grupul meu - 200 RON
Railways of the World, jucat de 4-5 ori, in stare aproape perfecta - 220 RON
Railways of England extensie pentru Railways of the World sau Railroad Tycoon - 90 RON POZE
BUNDLE! Railways of the World + Railways of England and Wales - 280 RON
Prefer din Bucuresti, dar accept si din tara daca cumparatorul plateste trasportul.
Accept si schimburi cu jocuri pe care le am in wishlist sau cu jocuri similare cu cele pe care le am.
La mai multe achizitionate, mai negociem nitel pretul.
Jocurile sunt in stare perfecta daca nu este specificat altceva (asta inseamna toate componentele in cutie, regulile neindoite, totul ordonat in pungulite si pastrat cu grija).
Last edited by imba on 25 Apr 2012, 10:19, edited 20 times in total.
- VickdaReaper
- Super Moderator

- imba
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Vanzare de garaj
Ramasesem dator cu un raspuns cu privire la Haggis. 
Nu m-am decis inca daca il vreau sau nu, asa ca nu e prea corect sa-l tin rezervat. Lasa-l la liber si daca primesti alte oferte, mergi pentru ele...
Si merci fain pentru rezervare!
Nu m-am decis inca daca il vreau sau nu, asa ca nu e prea corect sa-l tin rezervat. Lasa-l la liber si daca primesti alte oferte, mergi pentru ele...
Si merci fain pentru rezervare!
- imba
- King Meeple

- imba
- King Meeple

- imba
- King Meeple

Update la preturi nitel in jos + inca o adaugare. Preturile nu se vor duce mai jos de atat, deci sariti cat sunt calde.
- imba
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

Ca-n bancurile cu Chuck Norris, daca Dominant Species nu a prins la grupul tau, schimbi grupul ! nu Dominant Species 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Uffff! Daca nu as sti ca e versiunea a 3-a pe vine, in douaj' de minute as fi fost la tine la usa sa iti iau Dominant Species-ul. Asa, o sa ma gandesc mult si bine daca vreau versiunea cea frumos colorata sau daca vreau sa ajut un frate gamer...
- imba
- King Meeple

Fratele la nevoie se cunoaste. Editia noua o sa vina cica in mai, ceea ce inseamna ca poate in iunie ajunge la noi. Asta inseamna +3 luni de asteptat. 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Sunt constient de acest aspect, dar tentatia (vizuala) este prea mare...
Mai vedem noi.
Mai vedem noi.
-
acidutzu
Sau iti ajuti fratele gamer si-ti iei Dominant Species Upgrade Kit (3rd Printing) mai tarziu. 
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Domnul Imba tentati oamenii care doar ce au spus ca se mai opresc din achizitii :-<........nu le-ai fi scos si tu mai devreme
.
O sa te rog sa mi le rezervi si mie pana diseara si revin cu un raspuns(ma refer la Dominant si Railways) if it's ok with you.
Gratie.
O sa te rog sa mi le rezervi si mie pana diseara si revin cu un raspuns(ma refer la Dominant si Railways) if it's ok with you.
Gratie.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Nu comit eu asemenea erezii... Ar fi ca si cum mi-as trada prietenul...acidutzu wrote:Sau iti ajuti fratele gamer si-ti iei Dominant Species Upgrade Kit (3rd Printing) mai tarziu.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Toate cele 3 jocuri au ajuns la mine cu special delivery
) si sunt in stare foarte ok
....multumesc mult Imba 
-
Angela_SB