[Closed] Vand/schimb Space Hulk 3rd Edition

Post Reply
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

[Closed] Vand/schimb Space Hulk 3rd Edition

04 Feb 2012, 01:18

Jocul este in stare foarte buna, jucat de cateva ori (de 2 ori de mine si de 3-4 ori de fostul proprietar).
Componentele sunt in stare foarte buna cu mici semne de uzura specifice unui joc ce a vazut masa de cateva ori, poze puteti consulta aici.
Din pacate jocul nu se aliniaza preferintelor mele de eurogamer desi mi-a fost pe lista de grail games si vanez de multa vreme un exemplar sub $250 cu toate taxele incluse.

Pretul de vanzare este 549 lei, iar transportul cade in sarcina cumparatorului (cutia are 3 kg si nu am de gand sa o trimit fara asigurare).
Sunt dispus si la diverse variante de schimb cu pachete formate din 1-2-3-X jocuri si diferenta de bani atata timp cat e vorba de jocuri ce ma intereseaza - wishlist aici.
Last edited by DanielIndru on 22 Feb 2012, 11:39, edited 1 time in total.

suf
King Meeple
King Meeple

Re: Vand/schimb Space Hulk 3rd Edition

04 Feb 2012, 13:09

Am jucat aseara jocul alaturi de djdano. Componentele sunt bestiale, mecanica bine gandita, insa nefiind un euro trebuie sa va placa si zarul.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

09 Feb 2012, 15:24

Cateva din jocurile care ma intereseaza pentru un eventual schimb cu/fara diferenta de bani:

Le Havre
Agricola
Ora et Labora
Arena: Roma II
Tinner's Trail
Liberte
Antike
Container
Vinhos
Jaipur
Helvetia
London
Navegador
Automobile
Dixit + expansiuni

BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

14 Feb 2012, 11:07

Tind sa cred ca numai adevaratii fani de warhammer 40k ar fi interesati de jocul asta in principal datorita pretului ridicol de mare pentru un joc destul de simplut/ banal in sine.

Personal ma consider unul dintre fanatici, car as fi interesat, dar 3 mil. mi s-ar parea un pret maxim admis (revin, pentru colectionare si nici decum pentru gameplay).

Chuckila
King Meeple
King Meeple

14 Feb 2012, 11:30

BlackPharaoh wrote:Personal ma consider unul dintre fanatici, car as fi interesat, dar 3 mil. mi s-ar parea un pret maxim admis
In aceste conditii, esti un pasionat, nu un fanatic. SH3rd Ed. a fost mai mult de 3 mil la lansare. Stoc ce s-a epuizat la portile Games Workshop inainte ca jocul sa ajunga oficial pe piata (distribuitorii cunosc potentialul francizei, nu au putut rata o asemenea sansa).

Asadar, nu vad cum ai putea vreodata gasi o copie a acestui joc, in acel pret maxim admis. Titlurile de nisa, care au cautare in randul colectionarilor, niciodata nu vor scadea sub pretul de distributie; decat daca se intampla sa gasesti jocul pe la cine stie ce "garage/yard sale" iar proprietarul sa nu stie ce are in posesie. Ceea ce ma cam indoiesc :)

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

14 Feb 2012, 12:07

Daca nu ma insel, pe piata din US jocul s-a vandut la lansare cu $110 si aproximativ cu echivalentul a 90-100 EUR pe piata europeana.
Actualmente o copie sigilata se cumpara pe piata din US cu aprox $160-180 si una second cu aproximativ $130.
(transportul mai costa vreo $60 si eventualele taxe vamale inca pe-atata)

Pe eBay in Europa am vazut preturi echivalente ca marime, dar in EUR, deci 160-180 EUR pentru jocul sigilat si 130 EUR pentru second.
La care se adauga transportul pana in Romania.

Date fiind cele de mai sus, eu cred ca pretul meu este foarte corect.
Cat priveste "pretul maxim admis", asta chiar nu stiu ce inseamna. Si nu inteleg cum se poate cuantifica monetar dificultatea jocului, in felul asta jocurile de dificultate mare ar trebui sa fie mult mai scumpe decat cele de dificultate mica, nu? Ori lucrurile nu stau deloc asa, nu cred ca a existat vreodata o legatura intre cele doua caracteristici. Poate niste coincidente...

Jocul este poate cel mai aratos pe care am avut norocul sa pun mana vreodata, nivelul de detalii si calitatea care radiaza din cel mai mic amanunt sunt extraordinare.
Gameplay-ul nu mi se pare banal si nici usor, e un joc tactic cu multe elemente de luat in calcul, destul de greu de jucat mai ales din perspectiva Marines.
DAR! Este un ameritrash pur, cu mecanism de lupta bazat pe zaruri, ori eu nu ma impac deloc cu acest aspect.
Altfel l-as fi tinut cu mare drag pe raft.

Post Reply

Return to “Vanzari”