Vand Formula D, Conflict Of Heroes, Dominion+
-
Malvictis
Vand Formula D, Conflict Of Heroes, Dominion+
[SOLD] Carcassonne - The Castle (Hans im Glück) - 75 RON
[SOLD] PitchCar - 175 RON
[SOLD] duck! duck! Go! (cutia autografiata de catre autor) - 100 RON
Formula D - 150 RON
Dominion (Rio Grande, include cartile promo Black Market si Envoy) - 100 RON
[SOLD] Twilight Struggle (Third Print) - 135 RON
Conflict Of Heroes (include The Marsh Expansion Map) - 200 RON
Carthage - The First Punic War - opened, unpunched, unplayed - 100 RON
Silver Bayonet - opened, unpunched, unplayed - 100 RON
Nu sunt interesat de schimburi, continutul extra nu se da separat. Jocurile se vand in Bucuresti.
[SOLD] PitchCar - 175 RON
[SOLD] duck! duck! Go! (cutia autografiata de catre autor) - 100 RON
Formula D - 150 RON
Dominion (Rio Grande, include cartile promo Black Market si Envoy) - 100 RON
[SOLD] Twilight Struggle (Third Print) - 135 RON
Conflict Of Heroes (include The Marsh Expansion Map) - 200 RON
Carthage - The First Punic War - opened, unpunched, unplayed - 100 RON
Silver Bayonet - opened, unpunched, unplayed - 100 RON
Nu sunt interesat de schimburi, continutul extra nu se da separat. Jocurile se vand in Bucuresti.
Last edited by Malvictis on 16 Aug 2013, 21:06, edited 16 times in total.
-
mogobel
- Chief Meeple

- suf
- King Meeple

-
Malvictis
Re: Euro & Wargames lot
Am editat postul initial adaugand cateva raspunsuri/informatii si un joc nou - Duck, Duck, Go.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Buna. Am si eu o intrebare, poate e o confuzie la mijloc: vorbesti de Carcassonne - Castelul, cel din link? te intreb pentru ca eu planuiam sa il iau, insa caut un pret sub cel din magazin, iar pe acesta l-am gasit la cutia cu 93 RON.
-
Malvictis
Da, este Carcassonne cel din link si, intamplator, jocul este luat chiar de la cutia acum cativa ani. Pretul initial era complet gresit, l-am modificat la 75 RON. Mea culpa.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
Malvictis
Sper sa va placa, e un joc bun! :)26octombrie wrote:Am primit Carcassonne, arata impecabil; multumesc mult :-)
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Re: Vand PitchCar, Formula D, Dominion+
Ratele sunt la mine. Caut acum extensia "Vanatorii" sa fac un Ratele si Vanatorii cu copiii. Acum partea a 2-a...poate ar trebui sa existe undeva pe forum niste definitii ale anumitor termene foarte des folosite cand e vorba, mai ales, de vanzari. Ratele despre care vorbeam mai sus au fost prezentate "impecabile". Deci nu "stare foarte buna" sau altceva...IMPECABILE!!!
Asa cum ziceam, voi incepe eu cu descrierea termenului IMPECABIL. Asadar cand vezi in anunt cum ca un joc este impecabil trebuie sa te uiti foarte atent la urmatoarele detalii de foarte mare finete (detalii pe care numai un oki de cunoscator le poate observa):
1. cutia usor turtita, lovita la un colt, cu ceva urme de uzura.
2. insertul spart in 2 locuri
3. 3 dintre piesele care formeaza plansa de joc aveau 1-2 colturi usor exfoliate.
Cam asa sta treaba cu IMPECABIL. Dar, cine stie, poate sunt eu prea carcotas...
Asa cum ziceam, voi incepe eu cu descrierea termenului IMPECABIL. Asadar cand vezi in anunt cum ca un joc este impecabil trebuie sa te uiti foarte atent la urmatoarele detalii de foarte mare finete (detalii pe care numai un oki de cunoscator le poate observa):
1. cutia usor turtita, lovita la un colt, cu ceva urme de uzura.
2. insertul spart in 2 locuri
3. 3 dintre piesele care formeaza plansa de joc aveau 1-2 colturi usor exfoliate.
Cam asa sta treaba cu IMPECABIL. Dar, cine stie, poate sunt eu prea carcotas...
HACK OR GET WHACKED!
-
Malvictis
1. Ai verificat jocul in amanunt atunci cand ti l-am dat, nici unul dintre 'defectele' de care vorbesti nu era ascuns, ai fi putut sa refuzi tranzactia.fl0po wrote:Cam asa sta treaba cu IMPECABIL. Dar, cine stie, poate sunt eu prea carcotas...
2. Chiar daca nemultumirea ta e justificata, sau doar daca ai o problema cu definitia *mea* asupra termenului 'impecabil', ai fi putut rezolva elegant cu un telefon sau PM. 'Carcotas' nu e cuvantul potrivit.
3. Ai numarul meu de telefon, iti ofer banii inapoi.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Eu stiu ca exact inainte sa ne intalnim te-am sunat sa imi confirmi inca o data starea jocului dar ma rog, nu mai conteaza. Pe langa asta, noi ne-am intalnit la ora 19.00, cand oricum e intuneric.
Nu mi se pare deloc lipsit de eleganta faptul ca am postat pe foruum nemultumirea mea. Este normal sa fim corecti intre noi. Cred ca lipsa de eleganta se regaseste in alta parte, nicidecum in postarea facuta de mine.
Jocul l-am luat pt copii, iar acestia nu au nicio problema cu cele mentionate de mine. Singura lor problema ar fi sa nu mai gaseasca jocul acasa...asa ca nu am cum sa ii dezamagesc.
Nu mi se pare deloc lipsit de eleganta faptul ca am postat pe foruum nemultumirea mea. Este normal sa fim corecti intre noi. Cred ca lipsa de eleganta se regaseste in alta parte, nicidecum in postarea facuta de mine.
Jocul l-am luat pt copii, iar acestia nu au nicio problema cu cele mentionate de mine. Singura lor problema ar fi sa nu mai gaseasca jocul acasa...asa ca nu am cum sa ii dezamagesc.
HACK OR GET WHACKED!
-
Malvictis
Discutia telefonica e irelevanta, as fi putut pretinde ca jocul e sigilat - nu ti-am dat jocul cu lumina stinsa, se vedea suficient de bine incat sa poti observa orice eventual defect precum cele descrise de tine. In plus, iti atrag atentia ca eleganta nu e sinonima cu corectitudinea. Nu am comentat corectitudinea gestului tau, ci lipsa de eleganta legata de modul si locul unde ai ales sa-l faci.
Oferta mea e in continuare valabila.
Oferta mea e in continuare valabila.
-
Eduard F
De acord cu Malvictis!
Cam carcotas mai peste tot. nu inteleg... nu iti convine jocul ai ocazia sa il dai inapoi.
sunt foarte de acord ca in caz ca descoperi ceva care nu iti place la un joc a doua zi.. in comunitatea noastra de boardgameri este absolut ok sa il anunti pe cel care a vandut jocul si sa iti iei bani inapoi.
nu isi are rost carcoteala asta... poate a gresit, nu inseamna ca va gresi intotdeauna. dar pentru fl0po este foarte important sa lase un gust amar.
Scuze pt greseli de romana, romana nu este limba mea materna. sper totusi ca am fost inteles.
Cam carcotas mai peste tot. nu inteleg... nu iti convine jocul ai ocazia sa il dai inapoi.
sunt foarte de acord ca in caz ca descoperi ceva care nu iti place la un joc a doua zi.. in comunitatea noastra de boardgameri este absolut ok sa il anunti pe cel care a vandut jocul si sa iti iei bani inapoi.
nu isi are rost carcoteala asta... poate a gresit, nu inseamna ca va gresi intotdeauna. dar pentru fl0po este foarte important sa lase un gust amar.
Scuze pt greseli de romana, romana nu este limba mea materna. sper totusi ca am fost inteles.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
N-am gasit nicio greseala, mai citesc o dataEduard F wrote:Scuze pt greseli de romana, romana nu este limba mea materna. sper totusi ca am fost inteles.
-
Eduard F
Thanks Mono..
eu inca acum nu pun bine liniuta la mai multe cuvinte... Romana este oricum o limba foarte grea de invatat. dar ma bucur sa vad ca o imbunatesc in fiecare zi. acum scuze ca noi am schimbat potin subiectul aici - spor la vanzare / schimb. un weekend placut sa aveti.