Preț - 500 400 RON - vândut lui CostyBGB
Livrare personală în București.

Wow. Credeam ca Roads & Boats e un joc scump. Sau Space Hulk. Dar uite ca avem si noi.Luci wrote: Preț - 500 RON

Spor la vanzare! Pentru acelasi client si pret pot oferi Bunul Gospodar.Luci wrote:Preț - 500 RON

Daca te referi la mine poate vrei sa fii mai explicit.ProfessorChaos wrote:Prețul mare nu justifică miștourile. Oi fi eu prea puritan.

Nu, chiar nu mă refeream la tine. Reacția mea a fost la ce se scrisese înainte să-mi postez părerea. Opinia ta mi se pare justă. N-aș vrea s-o dau într-o dezbatere. Primul comentariu l-am făcut pentru că nu mi-a plăcut modul în care i s-a comunicat vânzătorului opinia cum că prețul e prea mare. Mai ales pentru o persoană care nu face parte din comunitate e cam prea „familiar”.BlackPharaoh wrote:Daca te referi la mine poate vrei sa fii mai explicit.ProfessorChaos wrote:Prețul mare nu justifică miștourile. Oi fi eu prea puritan.

Valoarea sentimentala nu poate fi cuantificata fiind "contorizata" subiectiv de la nebun la nebunDin pacate valoare sentimentala + valoare de colectie + stare joc tot nu face banii ceruti.

Asta asa e. Ma refeream strict la mine. Din pacate nu sunt suficient de "nebun"Rafy wrote:Valoarea sentimentala nu poate fi cuantificata fiind "contorizata" subiectiv de la nebun la nebunDin pacate valoare sentimentala + valoare de colectie + stare joc tot nu face banii ceruti.

Exact. Ti-ai aratat interesul sa cumperi produsul? Fiind totusi topicul de vanzari.suras333 wrote: E totusi topicul de vanzari, nu de diverse.
Pace!

Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. S-ar putea spune ca aici e sectiunea de bursa si ca nu au ce cauta parerile, dar nu cred ca este asa. In primul rand bursa inseamna intalnirea (cat mai usoara) intre cerere si oferta. Vanzatorul cere cat vrea, fiecare oferta cat doreste - cum bine a zis Keyser. La fel, fiecare poate sa spune daca i se pare pretul mic sau mare, ca de aia e piata si toti suntem potentiali cumparatori sau vanzatori. Iar discutia cu valoarea sentimentala chiar mi se pare binevenita.Chuckila wrote:Sper ca nu o ia pe ulei threadul, nu prea imi place incotro se indreapta.