[closed] Vând Dacii și romanii

Luci

[closed] Vând Dacii și romanii

26 Dec 2012, 14:59

Joc istoric din mai multe puncte de vedere :) Este făcut în '77 și nu se mai fabrică din '90. Este complet. Cutia, interiorul și instrucțiunile prezintă urme de uzură. Piesele sunt nedeteriorate, doar unul dintre daci luptă cu mâinile goale, iar comandantul roman se sprijină pe o fisă de Kaufland mai nou :)
1_small.jpg
2_small.jpg
3_small.jpg
Preț - 500 400 RON - vândut lui CostyBGB

Livrare personală în București.
Last edited by Luci on 28 Dec 2012, 16:33, edited 2 times in total.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Vând Dacii și romanii

26 Dec 2012, 15:11

Luci wrote: Preț - 500 RON
Wow. Credeam ca Roads & Boats e un joc scump. Sau Space Hulk. Dar uite ca avem si noi.

suf
King Meeple
King Meeple

26 Dec 2012, 15:52

Luci wrote:Preț - 500 RON
Spor la vanzare! Pentru acelasi client si pret pot oferi Bunul Gospodar. ;)

mogobel
Chief Meeple
Chief Meeple

26 Dec 2012, 18:43

Probabil ca scuturile celor doua armate sunt incrustate cu cristale Swarovski.

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

26 Dec 2012, 19:39

@Luci: Ti-am dat un mesaj privat.
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

Keyser
King Meeple
King Meeple

26 Dec 2012, 20:20

5$
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Plu
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Mind Reader

26 Dec 2012, 21:54

:lol: asta cu 5$ a devenit clasica deja

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Miniature Painter

27 Dec 2012, 12:08

Probabil cunoașteți și voi persoane care oricum nu înțeleg de ce un joc de societate nou ar costa de la 150 de RON în sus și nu ar da atâția bănișori din buzunar nici picați cu ceară, ba chiar ar numi întreaga afacere o nerozie. După părerea mea acest joc nu poate intra în categoria „la banii ăștia pot să-mi iau X wargame mult mai șmecher”. E vorba de unul dintre cele câteva jocuri românești și despre un important nostalgia factor. Am văzut destule posturi și discuții despre jocul ăsta și nenumărate suspine nostalgice când apăreau poze cu el. Nu l-ai jucat când erai mic, nu ai amintiri cu el, îl evaluezi altfel. Cum rămâne cu vestul unde tot felul de prostii ajung să fie vândute pe $$$ grei? Ideea e că întreaga poveste mă afectează și pe mine, ca individ care își dorește să vândă culoare pe miniaturi și e nevoit să se scadă semnificativ din preț pentru că „nu face”. Însă face, pentru că în general atunci când cumperi un boardgame nu cumperi doar carton, sau doar plastic, sau doar culoare pe plastic. Aș cumpăra eu jocul? Nu. Dar de unde să știu eu cât valorează pentru altcineva?
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

27 Dec 2012, 12:44

Acuma sa fim seriosi. Pretul este exagerat de mare pentru ceea ce primesc.

Eu sunt unul din persoanele despre care vb. Eu am avut acest joc cand eram mic. Nu mai tin minte cum se juca dar cand l-am vazut pe forum m-am uitat rpd daca l-a luat deja cineva ca daca nu sa il iau eu (pentru colectie si nu neaparat pentru a ma juca). Nu ar fi fost primul joc pe care as fi dat niste bani doar pentru ca il vroiam in colectie.

Din pacate valoare sentimentala + valoare de colectie + stare joc tot nu face banii ceruti.

Dar asta e parerea mea. Personal nu cred ca suntem atat de departe in cat sa fim dispusi sa dam oricat pe un joc numai pentru al avea in coletie. Dar poate ma insel.

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple

27 Dec 2012, 12:58

Prețul mare nu justifică miștourile. Oi fi eu prea puritan.

Colecția mea
Wishlist

BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

27 Dec 2012, 13:03

ProfessorChaos wrote:Prețul mare nu justifică miștourile. Oi fi eu prea puritan.
Daca te referi la mine poate vrei sa fii mai explicit.

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

27 Dec 2012, 13:32

Eu am avut jocul, l-am jucat, m-am bucurat de el dar am si ajuns la concluzia ca nu-s colectionar.
Mi-e greu a cred ca o sa gasesti client pentru joc la banii astia. Dar poate, cine stie...Mari succese! ;)

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple

27 Dec 2012, 13:56

BlackPharaoh wrote:
ProfessorChaos wrote:Prețul mare nu justifică miștourile. Oi fi eu prea puritan.
Daca te referi la mine poate vrei sa fii mai explicit.
Nu, chiar nu mă refeream la tine. Reacția mea a fost la ce se scrisese înainte să-mi postez părerea. Opinia ta mi se pare justă. N-aș vrea s-o dau într-o dezbatere. Primul comentariu l-am făcut pentru că nu mi-a plăcut modul în care i s-a comunicat vânzătorului opinia cum că prețul e prea mare. Mai ales pentru o persoană care nu face parte din comunitate e cam prea „familiar”.

Colecția mea
Wishlist

suras333

Re: [Rezervat] Vând Dacii și romanii

27 Dec 2012, 16:38

Si eu am gandit acelasi lucru ca si ProfessorChaos cand am citit comentariile de mai sus.

Este anuntul omului, asa ca lasati-l sa ceara cat vrea, nu trebuie sa faceti misto. E totusi topicul de vanzari, nu de diverse.

Pace!

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

27 Dec 2012, 16:59

Din pacate valoare sentimentala + valoare de colectie + stare joc tot nu face banii ceruti.
Valoarea sentimentala nu poate fi cuantificata fiind "contorizata" subiectiv de la nebun la nebun :lol:

BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

27 Dec 2012, 22:36

Rafy wrote:
Valoarea sentimentala nu poate fi cuantificata fiind "contorizata" subiectiv de la nebun la nebun :lol:
Asta asa e. Ma refeream strict la mine. Din pacate nu sunt suficient de "nebun" :cry:

Keyser
King Meeple
King Meeple

28 Dec 2012, 01:35

suras333 wrote: E totusi topicul de vanzari, nu de diverse.

Pace!
Exact. Ti-ai aratat interesul sa cumperi produsul? Fiind totusi topicul de vanzari.

Sincer nu ma deranjaza absolut deloc ca omul a cerut 500 RON, el atat vrea pe joc foarte bine. Exact la fel si eu daca vreau sa ofer 5$ sunt la fel de indreptatit sa ofer suma asta. Nu vad absolut nici o problema in asta.

@OP: spor la vanzare, chiar nu am absolut nimic cu tine, pe mine lupul moralist m-a amuzat :)
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Chuckila
King Meeple
King Meeple

28 Dec 2012, 01:38

Sper ca nu o ia pe ulei threadul, nu prea imi place incotro se indreapta.

Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

28 Dec 2012, 07:58

Chuckila wrote:Sper ca nu o ia pe ulei threadul, nu prea imi place incotro se indreapta.
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. S-ar putea spune ca aici e sectiunea de bursa si ca nu au ce cauta parerile, dar nu cred ca este asa. In primul rand bursa inseamna intalnirea (cat mai usoara) intre cerere si oferta. Vanzatorul cere cat vrea, fiecare oferta cat doreste - cum bine a zis Keyser. La fel, fiecare poate sa spune daca i se pare pretul mic sau mare, ca de aia e piata si toti suntem potentiali cumparatori sau vanzatori. Iar discutia cu valoarea sentimentala chiar mi se pare binevenita.

Si va mai spun ceva. Inainte de unificarea Bursei de Valori Bucuresti cu Bursa Rasdaq, pe cea de-a doua exista un sistem de negociere a preturilor pentru actiunile cele mai lichide. Oamenii puneau in piata preturi de cumparare si vanzare indicative (adica la misto, pe intelesul tuturor) si tu ii trimeteai aluia mesaj in sistem: "cate ai? nu le dai un pic mai jos? dar daca le iau pe toate? hai frate, stii ca nu se gasesc actiuni d-astea si pretul e ft ok". Daca acolo se putea negocia asa, nu vad de ce ar fi aici reguli foarte stricte.

Deci ca o parere :lol:

Chuckila
King Meeple
King Meeple

28 Dec 2012, 09:52

Nu cred ca ai inteles. Negocierile nu ma deranjeaza; directia discutiilor insa are potentialul sa o faca.

Post Reply

Return to “Vanzari”