[ Inchis ] Vand Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath

Post Reply
Obisnuitu

[ Inchis ] Vand Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath

07 Jan 2014, 08:57

Salut

Jocul are doar folia de pe cutie data jos.

from http://www.boardgamegeek.com/image/994288

Transportul este suportat de catre cumparator.

numai bine
Last edited by Obisnuitu on 07 Jan 2014, 18:17, edited 2 times in total.

joeblow

Re: Vand/Schimb multe si bune

07 Jan 2014, 16:26

Scuze daca ma bag in seama aiurea, dar vroiam sa recomand D&D: Conquest of Nerath. E un joc foarte bun, si in 2 si in 4.
Nu stiu de ce il dai, dar pentru cine se gandeste sa il ia: componente frumoase, gameplay bun, rase cu puteri diferite, interactiune mare. De 1-2 ani, de cand il am, nu am regretat achizitia.
Bafta la vanzare.

Obisnuitu

Re: Vand/Schimb multe si bune

07 Jan 2014, 16:45

joeblow wrote:Scuze daca ma bag in seama aiurea, dar vroiam sa recomand D&D: Conquest of Nerath. E un joc foarte bun, si in 2 si in 4.
Nu stiu de ce il dai, dar pentru cine se gandeste sa il ia: componente frumoase, gameplay bun, rase cu puteri diferite, interactiune mare. De 1-2 ani, de cand il am, nu am regretat achizitia.
Bafta la vanzare.
Salut

Stai linistit nu e nici o suparare ca ti-ai spus parerea despre joc.
Eu stau in Suceava, prietenii mei cu care joc prefera jocurile usoare spre medii, care nu dureaza mult si nu au dependenta de limba. In concluzie Nerathu nu a vazut masa, dar ma gandesc serios la cele spuse de tine si daca nu il vand repede, il scot de la vanzare.

numai bine

Obisnuitu

Re: Vand Myrmes - 110 Lei

07 Jan 2014, 17:09

Au ramas la vanzare doar furnicutele ;) .

numai bine

joeblow

07 Jan 2014, 17:39

Comentez tot aici, si nu pe privat, ca poate mai ajuta pe cineva vreodata: din motivele pe care le-ai dat tu, nu ar trebui sa desconsideri nerath-ul (exceptie dependenta de limba).

Este un joc destul de usor, as zice mediu. Trebuie sa iei niste decizii, dar nu e ca in alea economice unde trebuie sa agonizezi asupra vreunei decizii. aici mai tot timpul e bataie - iti mai cumperi niste trupe, e adevarat, dar grosul jocului e sa te duci peste ceilalti si sa le dai la genunchi. punctele se fac atunci cand cuceresti un teritoriu, chiar daca pana la sfarsitul turei adversarul il ia inapoi. asa ca jocul te impinge sa ataci mult si e foarte placut din cauza asta. poti sa iti mai trimiti si niste eroi sa se bata cu monstri in dungeon si asa poti sa castigi tot felul de puteri interesante.
bataliile se decid simplu, la zar, dar cu sanse mai mari pentru jucatorul care gandeste putin inainte. sistemul e foarte simplu si bun, asa ca o armata mai puternica are sanse mari sa bata o armata mai slaba. (fiecare unitate are un tip de zar pe care-l foloseste si se pune ca lovitura orice e peste 6. infanteria da cu un zar cu 6 fete deci are o sansa din sase sa loveasca. dragonul, in schimb, da cu un zar cu 20 de fete, deci are sanse de 75% sa loveasca. pe langa asta mai ai vrajitori care dau inaintea celorlalti, catapulte care dau cu 2 zaruri, etc. - sistem foarte simplu, il inveti intr-un minut, dar e echilibrat si foarte ok.)

Durata jocului nu e foarte mare, dupa ce ai invatat regulile. te mai uiti pe harta, te gandesti pe cine ataci, dar jocul se termina destul de repede. Ai variante de joc: scurt, mediu si lung - adica vrei sa joci pana la 30 de puncte, pana la 50 de puncte sau pana cuceresti capitala celuilalt (aici zic din memorie, s-ar putea sa fie doar joc scurt si lung, la puncte). jucand varianta scurta, dupa ce intri putin in ritmul jocului, chiar pare ca se termina prea repede jocul. asta nu inseamna ca e un joc de 30 de minute, ci ca ai crede ca un astfel de joc ar dura mai mult. Comparabil cu Cyclades, de exemplu, mi se pare ca asta dureaza mai putin; Cyclades tot timpul a durat 2-3 ore (stiu, pe cutie scrie 1,5h), pe cand la asta timpul zbura mult mai repede. nu m-am uitat la ceas, dar cred ca nu ai analysis paralysis prea mare, plus ca ai multa bataie.

Dependenta de limba - aici asa e; ai multe caronase, cu tot felul de puteri, pe care e bine sa le folosesti. cred, totusi, ca iti poti face niste player aids cu functiile tuturor cartilor pe care sa le dai prietenilor care nu se descurca.

Eu l-am luat ca o alternativa la brain burners - o placere vinovata in care esti "lord of war" peste armate intregi de dragoni, monstri, vrajitori etc. si te bati intr-una. Strategie, dar amuzanta. Recomand, din nou.

Obisnuitu

07 Jan 2014, 18:13

joeblow multumesc frumos :tu: pentru mini review-ul despre Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath

Deoarece in acest topic s-a vorbit mai mult despre Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath, am sa inchid acest topic si am s-a deschid unul nou doar cu Myrmes.

numai bine

joeblow

Re: [ Inchis ] Vand Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath

08 Jan 2014, 14:02

cu placere. spor la joaca.

bogdan
Teen Meeple
Teen Meeple

10 Jan 2014, 12:22

Hei salut sunt Bogdan tot din Suceava Eu caut ceva jucatori de D&D (am Legend of Drizzt si ceva campanii de D&D) daca esti interesat de un jucator (sau poate ne adunam mai multi) de wargame sau D&D sau chiar strategie da un semn.PS ...poate tragem si un Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath. ;) Cheers!

Obisnuitu

10 Jan 2014, 18:19

bogdan wrote:Hei salut sunt Bogdan tot din Suceava Eu caut ceva jucatori de D&D (am Legend of Drizzt si ceva campanii de D&D) daca esti interesat de un jucator (sau poate ne adunam mai multi) de wargame sau D&D sau chiar strategie da un semn.PS ...poate tragem si un Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath. ;) Cheers!
Bogdan ma bucur ca nu sunt singur in desert :) .

Ti-am trimis mesaj privat.

numai bine

Post Reply

Return to “Vanzari”