[Inchis] Vand/Schimb Mage Knight
-
Kain656
[Inchis] Vand/Schimb Mage Knight
Am jucat doar odata(nici macar un joc intreg),conditie perfecta.A fost cumparat pe 01.10.2014 am si chitanta.
Pretul este 250 sau schimb cu Descent(2nd Edition),BattleLore(2nd Edition),Claustrophobia.
Pretul este 250 sau schimb cu Descent(2nd Edition),BattleLore(2nd Edition),Claustrophobia.
Last edited by Kain656 on 02 Oct 2014, 23:31, edited 2 times in total.
-
tehcip
Re: Vand/Schimb Mage Knight
Deci vinzi second hand mai scump ca in magazin?
https://www.lexshop.ro/index.php?page=p ... age-knight
https://www.lexshop.ro/index.php?page=p ... age-knight
-
Kain656
Scuze nu m-am uitat pe site-ul ala eu ma luasem dupa pretul de unde l-am luat eu.
-
Imago
- Administrator

Cred ca te grabesti sa il vinzi (in cazul in care l-ai cumparat sa-l joci tu). E un joc care trebuie sa-i acorzi ceva timp, sa privesti niste tutoriale (pe youtube Mickey Royal are tutoriale foarte bune pentru MK), si apoi sa-l joci. Asa din prima, si inca dupa mai putin de un joc, nu intelegi mare lucru.
Eu spre exemplu am incercat foarte entuziasmat sa-l joc, crezand ca o sa fie ceva streamlined in care dau cu zarurile si omor monstrii, o ora sau doua per partida. Nu a fost nici pe departe asa, insa a fost mai mult. Nu e jocul de care ma apuc atunci cand vreau sa ma distrez rapid (atunci scot Hanabi sau Carcassonne), insa daca vreau o experienta profunda, MK poate sa o livreze.
Are insa nevoie de o masa maricica. Daca nu o ai, vinde-l si instaleaza-ti versiunea Vassal pe calculator:)
Eu spre exemplu am incercat foarte entuziasmat sa-l joc, crezand ca o sa fie ceva streamlined in care dau cu zarurile si omor monstrii, o ora sau doua per partida. Nu a fost nici pe departe asa, insa a fost mai mult. Nu e jocul de care ma apuc atunci cand vreau sa ma distrez rapid (atunci scot Hanabi sau Carcassonne), insa daca vreau o experienta profunda, MK poate sa o livreze.
Are insa nevoie de o masa maricica. Daca nu o ai, vinde-l si instaleaza-ti versiunea Vassal pe calculator:)
-
Kain656
Doresc sa il vand oricum,nu prea e genul meu de joc si mult prea complicat avand in vedere ca doar ce am inceput cu boardgames.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
-
Kain656
Putem sa vorbim numai despre vanzarea sau schimbul jocului ca incepe sa devina bloated threadul.Imi puteti da pm daca vreti sa vorbim.Si da a fost o greseala din partea mea si a vanzatorului care m-a pacalit.
-
redgoblin
Nu este frumos atata timp cat din prima ti-am recomandat DND Ravenloft,Wrath of Ashardalon,Legend of Drizzt, am explicat cat de dificil este manualul de MK, dar si jocul, cat dureaza, ca nu este un joc de inceput viata de gamer. Totusi ai zis ca vrei genul asta de joc.Si da a fost o greseala din partea mea si a vanzatorului care m-a pacalit.
Iar azi, dupa ce tot eu ti-am recomandat forumul, sunt facut un monstru (D&D
Se pot spune multe despre noi, dar nu si ca ne inselam clientii.
Multumesc!
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Suna a acid(utzu) ..daca e el, confirm ca nu e Monstru..e warrior, protector of boardgames 
-
Kain656
Ok nu stiu cine e acid sau utzu,si ati putea fi mai putin agresivi si un pic mai ajutatori(ma simt ca pe vremea inchizitiei,si credeti-ma ca eu nu am zis nimic cu rautate si recunosc ca am folosit cuvantul gresit in a descrie situatia).Nu am dat vina doar pe Red Goblin am recunoscut ca a fost si vina mea,dar trebuia sa zici mai clar ca eu nu am ce cauta cu un joc ca asta avand in vedere ca e primul.Oricum,dupa experienta asta ma indoiesc ca o sa mai continui cu boardgames.
-
redgoblin
Acum ce sa facem, nu putem forta pe cineva sa cumpere ceva, daca isi doreste foarte mult altceva.
Dar nu dispera, poate gasesti pe cineva cu care sa-l schimbi.
Lumea board games e minunata, insa e mai greu de explicat prima data ca un joc foarte light/light nu e neaparat prost, ci perfect pentru inceput. Spre deosebire de video games, aici chiar ai nevoie de baby steps.
Succes!
Dar nu dispera, poate gasesti pe cineva cu care sa-l schimbi.
Lumea board games e minunata, insa e mai greu de explicat prima data ca un joc foarte light/light nu e neaparat prost, ci perfect pentru inceput. Spre deosebire de video games, aici chiar ai nevoie de baby steps.
Succes!
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Hey, stai linistit ca nu vrea nimeni sa te judece sau DOAMNE FERESTE sa te indeparteze de acest hobby foarte drag noua!
Incercam sa te ajutam cu sfaturi-vezi 26octombrie, insa mai si glumim, dar nu neaparat pe seama ta..
Ca sa fac o analogie pt Mk si boardgames, ai intrat in domeniul asta ca in matematica facand integrale cand tu abia ar trebui sa faci adunari si scaderi..insa, e o lectie - sa-i zic asa, care iti va fi utila.
Nu abandona si cel mai bine te sfatuiesc sa participi la una din intalnirile de boardgames ce se tin regulat in Bucuresti, unde vei fi ajutat si ghidat in a descoperi usor lumea asta
Incercam sa te ajutam cu sfaturi-vezi 26octombrie, insa mai si glumim, dar nu neaparat pe seama ta..
Ca sa fac o analogie pt Mk si boardgames, ai intrat in domeniul asta ca in matematica facand integrale cand tu abia ar trebui sa faci adunari si scaderi..insa, e o lectie - sa-i zic asa, care iti va fi utila.
Nu abandona si cel mai bine te sfatuiesc sa participi la una din intalnirile de boardgames ce se tin regulat in Bucuresti, unde vei fi ajutat si ghidat in a descoperi usor lumea asta
-
Kain656
Mersi mult tuturor,o sa vad ce o sa fac cu MK.Si daca are cineva niste idei de unde pot incepe mai ales pe tema de medieval monsters si lucruri asemanatoare va rog sa imi ziceti.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Sa stii ca prima data cand mi-am cumparat un boardgame tot la red goblin m-am dus si eu; m-am holbat fo' doua ore pe-acolo, am pus ochii pe doua-trei jocuri, unul nu-l aveau decat in showroom (dixit) si, of course ca exact pe ala il voiam si nu mai puteam sa astept de vineri pana luni cand venea, ... asa ca m-am aruncat sa iau o aiureala de joc (ceva cu 280 de zaruriKain656 wrote:Ok nu stiu cine e acid sau utzu,si ati putea fi mai putin agresivi si un pic mai ajutatori(ma simt ca pe vremea inchizitiei,si credeti-ma ca eu nu am zis nimic cu rautate si recunosc ca am folosit cuvantul gresit in a descrie situatia).Nu am dat vina doar pe Red Goblin am recunoscut ca a fost si vina mea,dar trebuia sa zici mai clar ca eu nu am ce cauta cu un joc ca asta avand in vedere ca e primul.Oricum,dupa experienta asta ma indoiesc ca o sa mai continui cu boardgames.
M-am intors saptamana urmatoare, cu coada intre picioare si m-am pus pe cumparat jocuri (mai mult sau mai putin) adecvate
Si ca sa nu crezi ca oamenii din domeniu boardgames sunt pusi pe capatuiala, au fost atat de draguti incat mi-au primit si jocul inapoi!! (nu-ti face ganduri, ala era un joc adecvat pentru showroom, unde cred ca l-au si pus, cu Mage Knight nu prea au ce face la demo
Eu m-am apucat sa-ti scriu pentru ce-ai zis la urma. Nu numai ca n-are nimeni nimic cu tine, oamenii incercau sa te ajute si se mirau oleaca de debutul tau mai "avansat"
Eu ti-as recomanda, daca iti place universul fantasy, sa incepi cu SmallWorld, sau cu Munchkin Quest, sau cu Dungeon!, jocuri light si funny. S-ar putea sa-ti placa si King of Tokio, The Resistance (more like party games).
Cel mai bine e sa scrii aici ce vrei tu de la un board game si o sa curga cu sugestii, bine gandite
Spor la joaca
- Miţã
- King Meeple

Si eu tot ca o gaina in boabe m-am aruncat si azi am ajuns la 70 de titluri in colectie care stau frumos pe un raft fiindca nu am cu cine sa le joc
dar nu ma dau batut cumpar in continuare intr-o zi nevasta-mea imi va face 4 copii pe care sa ii bat la Descent 2.0
-
Rautz
Confirm ca si eu 'm-am fript' cu Red Goblin la prima achizitie, m-am aruncat tocmai la Runewars, desi venisem chitit sa cumpar Small World, pe care il aveau in stoc.
Eu unul n-am fost deloc atentionat ca nu e genul de joc potrivit pentru prima achizitie si vanzatorul a lasat de dorit (neinteresat, butona la calculator, nu a stiut sa vorbeasca despre jocuri sau sa recomande - cred ca discutia a fost 'iti place Small World cu creaturi? avem creaturi mai frumoase in jocul asta mare') - asta poate fi un feedback bun pentru RG, daca deja suntem 3 oameni pe acest thread care am patit la fel, poate ar fi bine sa ia unele masuri.
Pentru mine a iesit bine, desi a fost greu, am avut rabdarea sa invat jocul si a fost o experienta placuta, trecand apoi la jocuri mai usoare, gen Dominion sau Stone Age. Deci daca ai rabdare si inveti Mage Knight vei gasi un joc foarte bun, daca nu ai timp si vrei sa intri mai repede in lumea boardgame poti incerca ceva light, iti poti da seama de asta si dupa pret, ca prim pas ti-ar trebui un joc de aproximativ 100-150 Lei, ce e mai scump de atat cel mai probabil are prea multe componente.
Cat priveste faptul ca ne-am bagat peste vanzarea ta, te rog sa ne scuzi, cam asa e aici pe forum, incercam sa discutam cu oamenii, nu cred ca te ajuta nici pe tine sa ramai la un anunt sec de vanzare.
Bafta!
Eu unul n-am fost deloc atentionat ca nu e genul de joc potrivit pentru prima achizitie si vanzatorul a lasat de dorit (neinteresat, butona la calculator, nu a stiut sa vorbeasca despre jocuri sau sa recomande - cred ca discutia a fost 'iti place Small World cu creaturi? avem creaturi mai frumoase in jocul asta mare') - asta poate fi un feedback bun pentru RG, daca deja suntem 3 oameni pe acest thread care am patit la fel, poate ar fi bine sa ia unele masuri.
Pentru mine a iesit bine, desi a fost greu, am avut rabdarea sa invat jocul si a fost o experienta placuta, trecand apoi la jocuri mai usoare, gen Dominion sau Stone Age. Deci daca ai rabdare si inveti Mage Knight vei gasi un joc foarte bun, daca nu ai timp si vrei sa intri mai repede in lumea boardgame poti incerca ceva light, iti poti da seama de asta si dupa pret, ca prim pas ti-ar trebui un joc de aproximativ 100-150 Lei, ce e mai scump de atat cel mai probabil are prea multe componente.
Cat priveste faptul ca ne-am bagat peste vanzarea ta, te rog sa ne scuzi, cam asa e aici pe forum, incercam sa discutam cu oamenii, nu cred ca te ajuta nici pe tine sa ramai la un anunt sec de vanzare.
Bafta!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Eu nu m-am fript cu red goblin, au contraire, caposenia mea a fost de vina, ei chiar m-au tras insistent de mânecă, da' eu batman batman...
-
Kain656
Acest thread poate fi inchis.Multumesc enorm lui mvl4d pentru ca m-a invatat jocul si am decis sa il pastrez.
- Miţã
- King Meeple

-
Connoisseur
Re: [Inchis] Vand/Schimb Mage Knight
...
Last edited by Connoisseur on 05 Oct 2014, 07:56, edited 1 time in total.