[closed]Thunderstone Advance
-
ciprianborbei
[closed]Thunderstone Advance
Vândută întreaga colecție Thunderstone Advance. Peste 3000 cărți de joc în stare foarte bună. Viitorul posesor să se bucure de cărți la fel cum am făcut-o și eu!
Last edited by ciprianborbei on 09 Jul 2017, 20:08, edited 3 times in total.
- adelindumitru
- Super Moderator

- andrei3321
- Wizard Meeple

Re: Thunderstone Advance
La banii astia mai bine iti iei de pe kickstarter 5 jocuri cu miniaturi. Prefer 1000 de miniaturi in locul a 3000 de carti. 
- Haddeo
- King Meeple

si te-ai gandit ca e ok sa ne spui ce-ai face tu cu banii astia pe topicul omului de vanzare ?andrei3321 wrote:La banii astia mai bine iti iei de pe kickstarter 5 jocuri cu miniaturi. Prefer 1000 de miniaturi in locul a 3000 de carti.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Guys, chill. Hai sa-l lasam pe om sa isi vanda jocul. E treaba noastra ce facem cu banii nostrii. Topicul e pentru fani/doritori de Thunderstone, nu de altceva 
- andrei3321
- Wizard Meeple

Daca am eu chef, pot sa spun ce gandesc. In nici un caz nu esti tu ala care sa mi zici ce sa fac.Haddeo wrote:si te-ai gandit ca e ok sa ne spui ce-ai face tu cu banii astia pe topicul omului de vanzare ?andrei3321 wrote:La banii astia mai bine iti iei de pe kickstarter 5 jocuri cu miniaturi. Prefer 1000 de miniaturi in locul a 3000 de carti.
- Chuckila
- King Meeple

Sigur, cand esti acasa singur, sau la telefon cu prietenii care iti permit. Aici poti sa spui ce este permis prin regulament si bun simt.andrei3321 wrote:Daca am eu chef, pot sa spun ce gandesc.
Ai warn, de la cineva care poate sa iti spuna ce sa faci. Adica sa incetezi.andrei3321 wrote:In nici un caz nu esti tu ala care sa mi zici ce sa fac.
Valabil pentru oricine altcineva. Nu ma simt prea ingaduitor sfarsitul asta de saptamana, probabil munca de la 9 la 6 nu imi face bine. Daca sunteti interesati de vanzare, scrieti. Daca nu, move on...
- AngelEye
- King Meeple

Salut
Update se da la minim 7 zile nu la 3-4. Citeste si tu regulile.
Spor la vanzare
Update se da la minim 7 zile nu la 3-4. Citeste si tu regulile.
Spor la vanzare
-
ciprianborbei
Salut. Am citit integral secțiunea Recomandari / Reguli sectiunea BURSA dar nu am găsit nimic referitor la acest subiect așa că am dat Up la cât m-am gândit eu că e în regulă. Dacă la 7 zile e permis mă conformez. Seară plăcută.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
e putin probabil sa vinzi colectia intreaga unui singur om. cei care au descoperit deja Thundestone au unul sau mai multe jocuri, iar cei care n-au facut-o n-o sa investeasca direct 1000 lei. Sunt sigura ca pretul e ok, insa n-ai targetul viabil. poate gresesc, insa ti-as sugera sa pui si preturi defalcat, poate asa ai mai mult succes. spor la vanzareciprianborbei wrote:Up - 1000 lei. Oare la ce preț s-ar vinde?
-
ciprianborbei
Mulțumesc pentru idee/ sfat. Cred că ai dreptate însă nu prea am ce să fac doar cu un joc sau două nevândute. M-am gândit că voi găsi aici vreun pasionat ca și mine care a umblat de nebun după toată colecția prin 3 țări. Vom vedea... Mai aștept. O seară plăcută.